Laba diena,
as nusipirkau PANTOGAR lapkriti. Is pradziu geriau po dvi kapsules kasdien, po menesio sumazinau doze - viena diena dvi kapsules, kita po viena. Kada pamirsdavau, vienu zodziu neatsakingai geriau. Jau po menesio plauku vonioje matydavau maziau, dabar kada isgeriu kapsule, kada pamirstu visai. Plaukai praktiskai nebeslenka. Tfu tfu tfu
Daugiau nei prieš mėnesį pradėjau gerti Maxi-hair, ir jau liko tik šešios tabletės, bet slinkimas tikrai sumažėjo Jau greit turėtų atkeliauti Maxi-hair plus
Minoxdilio taip ir nepradėjau naudoti, mamai perleidau
Minoxdilio taip ir nepradėjau naudoti, mamai perleidau
Gal kas bandėt gydytis plaukų slinkimą plaukų lazerine fototerapija su Hairmax lazerinėm šukom?
Laba!
O gal zinote kur galima Priorin Vilniuje nusipirkti?
O gal zinote kur galima Priorin Vilniuje nusipirkti?
QUOTE(Liebchen @ 2014 04 26, 02:18)
Aš ėjau pas Grigaitienę, dermatologės juk ir konsultuoja plaukų slinkimo klausimais. Privalumas buvo tas, kad neskyrė papildomų nereikalingų tyrimų ( kaip tarkime trichogramos), iš galvos apžiūrėjimo pasakė, kad ne genetinis slinkimas, patarė tirtis feritiną, klausė ar tyrusis skydliaukę. Aišku, kai ta slinkimo priežastis nėra aiški, ji kaip supratau visoms siūlo Ell Cranelį ir biotiną ar Priorin vitaminus. Aš nusipirkau ant greitųjų Ell Cranelį, bet greit nustojau juo tepliotis, nusprendžiau žiūrėti vidines priežastis.
Feritinas buvo pirmą kartą 22, dabar jau 68, tačiau slenka toliau sėkmingai. Dar toliau geriu geležį, dar kartą eisiu tirtis skydliaukės hormonų.
Nusibodo iš tikrųjų jau man tos kovos su plaukų slinkimu, slenka jau keli metai ir niekaip neįveikiu šios problemos. Sustabdyti šią nesamonę yra sena mano svajonė.
Feritinas buvo pirmą kartą 22, dabar jau 68, tačiau slenka toliau sėkmingai. Dar toliau geriu geležį, dar kartą eisiu tirtis skydliaukės hormonų.
Nusibodo iš tikrųjų jau man tos kovos su plaukų slinkimu, slenka jau keli metai ir niekaip neįveikiu šios problemos. Sustabdyti šią nesamonę yra sena mano svajonė.
Paskaiciau teigiama sios priemones ivertinima. gal kas naudojo, domintu realus atsiliepimai.priemone plaukams stiprinti
QUOTE(levrete @ 2014 07 04, 09:21)
Paskaiciau teigiama sios priemones ivertinima. gal kas naudojo, domintu realus atsiliepimai.priemone plaukams stiprinti
Turiu nusipirkusi. Naudojau kolkas tik 2 kartus, tai apie rezultatą galiu parašyti kai būsiu bent puse buteliuko sunaudojusi
O kazin jei sita priemone patepti plauku saknis:
Sudėtis: 95% beržų lapų-pumpurų ekstraktas; 5% eukaliptų eterinis aliejus.
Sudėtis: 95% beržų lapų-pumpurų ekstraktas; 5% eukaliptų eterinis aliejus.
QUOTE(Baltas @ 2014 07 07, 09:52)
Kokia kaina
QUOTE(Eighteen @ 2014 07 07, 11:09)
Kokia kaina
as dariausi, bet ne sugiharoj - nepadejo. T.y. slinkimo nesustabde ne kiek, biski priaugo nauju plauku, bet jei nepasalinta priezastis, tai jie toliau sekmingai islenka girdejau kad jos pakankamai veiksmingos genetiniam plikimui gydyti, bet tik derinant kartu su minoxidiliu
As uzsirasius siai procedurai rugsejo menesi