Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Adelara @ 2014 04 24, 16:21)
Sveikos merginos  4u.gif

O kiek kainuoja Minoxidilis 5% pagamintas Universiteto vaistineje?  g.gif 
Ar butinas receptas isigyjant ten?

Sveika Adelara,
Buteliukas kainuoja apie 20 litu. Manes recepto prase 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad del laiko stokos negaliu perskaityti visos temos, bet gal galetumete parasyti kokios 2 geros trichologes yra Vilniuje? kazkur skaiciau, kad minejo jog tokios tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Doratina* @ 2014 04 25, 11:32)
Sveika Adelara,
Buteliukas kainuoja apie  20 litu. Manes recepto prase 4u.gif

Aciu 4u.gif
Na taip, zymiai pigiau, nei kitose vaistinese uzsienietiskas.. Tas kazkur 80-90 Lt kainuoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2014 04 25, 12:28)
Atsiprasau, kad del laiko stokos negaliu perskaityti visos temos, bet gal galetumete parasyti kokios 2 geros trichologes yra Vilniuje? kazkur skaiciau, kad minejo jog tokios tikrai yra  4u.gif

Daugiausiai cia buvo minimos sios 2 trichologes, bet ar jos tikrai geriausios, tai nezinau, asmeniskai neteko lankytis rolleyes.gif

-Jurate Grigaitiene - GK Klinikoje;
-Gitana Šabuniene - Sugiharoje ir dar berods 'Clinic in' sita pati dirba, jei neklystu.
Atsakyti
Apie plauku slinkimo stabdyma ir stiprinima esu dariusi kelias proceduras pas kosmetologe dorsevalio aparatu tokiomis stiklinemis sukomis ir serumu ar kazkuo.buvo pakankamai efektyvu,nustojo slinkti ir pirdygo mazu plaukuciu.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2014 04 25, 21:47)
Apie plauku slinkimo stabdyma ir stiprinima esu dariusi kelias proceduras pas kosmetologe dorsevalio aparatu tokiomis stiklinemis sukomis ir serumu ar kazkuo.buvo pakankamai efektyvu,nustojo slinkti ir pirdygo mazu plaukuciu.

As turiu ta aparata, tik va sukas sudauziau ir nezinau kaip likucius iskrapstyti is aparato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelara @ 2014 04 25, 19:37)
Aciu  4u.gif
Na taip, zymiai pigiau, nei kitose vaistinese uzsienietiskas.. Tas kazkur 80-90 Lt kainuoja  doh.gif
Papildyta:
Daugiausiai cia buvo minimos sios 2 trichologes, bet ar jos tikrai geriausios, tai nezinau, asmeniskai neteko lankytis  rolleyes.gif

-Jurate Grigaitiene - GK Klinikoje;
-Gitana Šabuniene - Sugiharoje ir dar berods 'Clinic in' sita pati dirba, jei neklystu.

Grigaitienė yra dermatologė, ne trichologė. Kaip trichologę žinau tik Šabūnienę, bet pas ją neičiau, kažkaip net neradau atsiliepimo, kam ji būtų padėjusi
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 04 25, 22:23)
Grigaitienė yra dermatologė, ne trichologė. Kaip trichologę žinau tik Šabūnienę, bet pas ją neičiau, kažkaip net neradau atsiliepimo, kam ji būtų padėjusi

O tai pas ka tada eiti? man endokrinologe pasiule Šabuniene g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2014 04 25, 23:28)
O tai pas ka tada eiti? man endokrinologe pasiule Šabuniene g.gif

Aš ėjau pas Grigaitienę, dermatologės juk ir konsultuoja plaukų slinkimo klausimais. Privalumas buvo tas, kad neskyrė papildomų nereikalingų tyrimų ( kaip tarkime trichogramos), iš galvos apžiūrėjimo pasakė, kad ne genetinis slinkimas, patarė tirtis feritiną, klausė ar tyrusis skydliaukę. Aišku, kai ta slinkimo priežastis nėra aiški, ji kaip supratau visoms siūlo Ell Cranelį ir biotiną ar Priorin vitaminus. Aš nusipirkau ant greitųjų Ell Cranelį, bet greit nustojau juo tepliotis, nusprendžiau žiūrėti vidines priežastis.

Feritinas buvo pirmą kartą 22, dabar jau 68, tačiau slenka toliau sėkmingai. Dar toliau geriu geležį, dar kartą eisiu tirtis skydliaukės hormonų.

Nusibodo iš tikrųjų jau man tos kovos su plaukų slinkimu, slenka jau keli metai ir niekaip neįveikiu šios problemos. Sustabdyti šią nesamonę yra sena mano svajonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liebchen: 26 balandžio 2014 - 02:21
Galbūt bus aktualu ir Jums, o gal ir ne, bet alkoholis man irgi kenkia tiek odos būklei, tiek turi įtakos plaukų slinkimui. Matyt išplauna naudingas medžiagas ir mažina geležies kiekį kraujyje.
Savaitę dariau eksperimentą - negėriau nei taurės vyno (paprastai per savaitę išgeriu apie 6-8 taures). Ir tikrai, pastarąją savaitę iššukavau daug mažiau plaukų, nei įprastai.
Aišku dar stengiausi ir maitintis sveikiau, tai dar ir 1kg svorio atsikračiau smile.gif
Atsakyti
Jau daug metu slenka plaukai, isbandziau ivairiauiu ir naturaliu ir ne tik priemoniu, bet niekas taip ir nepadejo. Neseniai isigijau Fulfix Complex purskala nuo plauku slinkimo(ne maza kaina ir is aprasymo atrode, kad stebuklas kazkoks smile.gif ) deja pramanas visiskas, nei trupucio nepadejo, taip kad neapsigaukit.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 04 26, 03:18)
Aš ėjau pas Grigaitienę, dermatologės juk ir konsultuoja plaukų slinkimo klausimais. Privalumas buvo tas, kad neskyrė papildomų nereikalingų tyrimų ( kaip tarkime trichogramos), iš galvos apžiūrėjimo pasakė, kad ne genetinis slinkimas, patarė tirtis feritiną, klausė ar tyrusis skydliaukę. Aišku, kai ta slinkimo priežastis nėra aiški, ji kaip supratau visoms siūlo Ell Cranelį ir biotiną ar Priorin vitaminus. Aš nusipirkau ant greitųjų Ell Cranelį, bet greit nustojau juo tepliotis, nusprendžiau žiūrėti vidines priežastis.

Feritinas buvo pirmą kartą 22, dabar jau 68, tačiau slenka toliau sėkmingai. Dar toliau geriu geležį, dar kartą eisiu tirtis skydliaukės hormonų.

Nusibodo iš tikrųjų jau man tos kovos su plaukų slinkimu, slenka jau keli metai ir niekaip neįveikiu šios problemos. Sustabdyti šią nesamonę yra sena mano svajonė.

Feritinas pas mane 57, skydliaukes hormonai norma. Dar uzsirasiau pas ginekologe istirti hormonus. Daugiau jau reikia trichologes, nes vidus kaip ir tvarkoj rolleyes.gif

QUOTE(estetė @ 2014 04 26, 10:07)
Galbūt bus aktualu ir Jums, o gal ir ne, bet alkoholis man irgi kenkia tiek odos būklei, tiek turi įtakos plaukų slinkimui. Matyt išplauna naudingas medžiagas ir mažina geležies kiekį kraujyje.
Savaitę dariau eksperimentą - negėriau nei taurės vyno (paprastai per savaitę išgeriu apie 6-8 taures). Ir tikrai, pastarąją savaitę iššukavau daug mažiau plaukų, nei įprastai.
Aišku dar stengiausi ir maitintis sveikiau, tai dar ir 1kg svorio atsikračiau smile.gif

Nemanau, kad tai susije su alkoholiu tas slinkimas. As praktiskai visai nevartoju alkoholio, tai plaukai turetu buti labai veslus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernete01 @ 2014 04 26, 15:39)
Jau daug metu slenka plaukai, isbandziau ivairiauiu ir naturaliu ir ne tik priemoniu, bet niekas taip ir nepadejo. Neseniai isigijau Fulfix Complex purskala nuo plauku slinkimo(ne maza kaina ir is aprasymo atrode, kad stebuklas kazkoks smile.gif ) deja pramanas visiskas, nei trupucio nepadejo, taip kad neapsigaukit.

Nusiperki dirvinio asiuklio zole (vaistineje), uzpili degtine, savaite laikai tamsioje vietoje, po savaites nukosi ir degtine itrini i saknis, t.y.i galvos oda. Man visad pakanka keliu dienu, itrinu ryte ir vakare, ir slinikimas praeina metams !!!! Dirvinio asiuklio miltelius galima ir gerti, nes jame daug silicio. Jei slinkimas nepraeis, reik ieskot priezassties.....
Atsakyti