Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kisulita @ 2014 04 14, 22:15)
Buvau pas dermatologą, išrašė minoksdilį 2 proc., dabar kaip tik gaminasi Universiteto vaistinėje smile.gif Bet kažkaip nesinori man šio vaisto, labai jau rimtas atrodo, o ir internete rašo, kad padeda tik tol, kol naudoji, o po to nutraukus vėl visos problemos grįžta doh.gif

Ir aš nesupratau kaip naudoti, gydytoja sakė iš vakaro ištepti galvą, ryte išplauti, tai ką, naudoti tik prieš plaunant? Tai per savaitę 3 kartus? g.gif Kas naudojo, gal galit papasakoti kaip jūs naudojot...

Man prirase 5% ir sake tepti kas vakara g.gif viso 7 k/sav, zodziu kasdien..
esu naudojus ir anksciau, buvo prirase du buteliukus o as isnaudojau viena, ir istiesu plaukai nustojo slinkt. Pradejo augti daug daug nauju. Pasibaigus buteliukui, pastebejau kad nekrenta plaukai visai. MAx 5 plaukai per sukavimus ir plovimus. Pries vaistu naudojima krito po 400-500 plauku, per kiekviena plovima:( Na tai kai nustojo slinkt, as antro buteliuo ir nebepirkau. Atsirado eziuku pilna galva , dabar jie kokiu 5 cm jau visi. Bet pries savaite pradejo taip slinkt, kad nulekiau vel pas gyd:(

ir gavau 5% 2 buteliukus. Sake butinai isnaudoti visa kursa... Kai paklausiau ar tiesa kad nustojus naudoti, vel krenta? Ji isissuko nuo atsakymo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2014 04 15, 09:39)
Nusipirkau iš jų vitaminų, kur daug geležies, cinko, vitamino E, B6. Sumokėjau už vitaminus 65 eurus (čia mėnesiui). Sakė tokie brangūs, nes iš natūralių medžiagų ir geriausi FR. Kol kas esu labai patenkinta, nes plaukai visai nebeslenka. Aišku baisu prisišnekėt, nes man šitas dalykas visiškai neprognozuojamas ir nekontroliuojamas. Ruošiuosi pirkti dar vieną dėžutę.

Gal galima būtų sužinoti pavadinimą ar nuorodą šių vitaminų?
Atsakyti
QUOTE(*Doratina* @ 2014 04 16, 08:23)

ir gavau 5% 2 buteliukus. Sake butinai isnaudoti visa kursa... Kai paklausiau ar tiesa kad nustojus naudoti, vel krenta?  Ji isissuko nuo atsakymo verysad.gif

Kad tik nebūtų taip, jog tikrai veiksmingas yra, kol vartojamas unsure.gif

O kas kiek dienų plaukus plaunat? Jeigu kasdien reikia tepti, tai gal nebūtinai prieš plaunant šampūnu reikia tepti g.gif Reikia eiti dar pasiskaitinėti unsure.gif
Atsakyti
Noriu parekomenduoti Solgar vitaminus nuo plaukų slinkimo. Geriu jau turbūt ilgiau nei mėnesį, buteliuko užtenka 2 mėnesiams (geriant po 2 tabletes kasdien). Žinokit plaukai man slenka jau n metų, dariausi visokius tyrimus (hormonų, skydliaukės, vitaminų) - nieko nerado. Gėriau ir Maxi Hair biotiną - nepadėjo. O nuo šių vitaminų pagaliau matau rezultatą. bigsmile.gif Plaukai tikrai nebeslenka taip kaip anksčiau kai visas vonios kambarys ir kriauklė būdavo jų pilni, nespėdavau net valyti. Dabar net perbraukus ranka per plaukus iškrenta vos vienas - du plaukai. thumbup.gif Aišku, po mėnesio matau tik tai, kad slinkimas apstojo. O kaip jiems seksis ataugti, pasimatys turbūt po kokio pusmečio. Siūlau pabandyti šiuos vitaminus kas jau išbandėt viską. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 16, 23:59)
Noriu parekomenduoti Solgar vitaminus nuo plaukų slinkimo.

Micefee, aš linkusi manyti, kad nuo kažkokių vitaminų/papildų poveikis plaukams pasimato po kokių 4-6 mėn., tad jūsų gerti Maxi hair ir Biotinas, greičiausiai, taip pat turi įtakos plaukų slinkimo stabdymui, tik paskutiniai gertieji vitaminai "padėjo tašką ant i" mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=Kisulita,2014 04 16, 16:50]
Kad tik nebūtų taip, jog tikrai veiksmingas yra, kol vartojamas unsure.gif

O kas kiek dienų plaukus plaunat? Jeigu kasdien reikia tepti, tai gal nebūtinai prieš plaunant šampūnu reikia tepti g.gif Reikia eiti dar pasiskaitinėti unsure.gif
[/quo

As trinu minoksidili i saknis , kas vakara, o ryte plaunu plaukus. Kaip darot jus?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 17, 06:35)
Micefee, aš linkusi manyti, kad nuo kažkokių vitaminų/papildų poveikis plaukams pasimato po kokių 4-6 mėn., tad jūsų gerti Maxi hair ir Biotinas, greičiausiai, taip pat turi įtakos plaukų slinkimo stabdymui, tik paskutiniai gertieji vitaminai "padėjo tašką ant i"  mirksiukas.gif  smile.gif

Oi ne, biotiną aš gėriau prieš kokius 2 metus. ax.gif Ir pastaruoju metu jokių vitaminų nevartojau. Poveikis pasirodo po 4-6 mėnesių kai pradeda matytis ataugantys plaukai, bet taip baisiai slinkti man nustojo jau po kokio mėnesio. Na galų gale būtų keista jei pavartojus 1-2 mėnesius vitaminus ir organizmui kasdien gaunant įvairių medžiagų, nesimatytų jokio poveikio. Man atrodo čia burbulas, kad daugiau vitaminų suvartotumėm ir kompanijos daugiau pinigų uždirbtų. Kaip jau minėjau, poveikis, mano manymu, turėtų matytis jau po kokio mėnesio-dviejų, bet galutinis rezultatas (jei poveikis yra) tikrai tik po kokių pusės metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 16, 09:32)
Gal galima būtų sužinoti pavadinimą ar nuorodą šių vitaminų?

Šitie vitaminai http://www.pertedech...tablets-24.html
Atsakyti
QUOTE(*Doratina* @ 2014 04 10, 09:39)
Sveikos 4u.gif

Gal galit is savo patirties papasakoti pliusus ir minusus minixidili , gaminamo musu LT vaistinese. MAn prirase 5 % . ir nezinau ar jis tik nekenkia? 4u.gif

As pries kuri laika naudojau minoxidill 5 procentu, bet ne vaistinese gaminamo, o uzsienietisko. Pas mane buvo isplikes plotas, jis vis didejo, nustate androgenine alopecija. Issigandus buvai ziauriai, galvojau liksiu plika. Nezinau, ar minoxidill, ar kiti vartojami preparatai padejo, plaukuciai ataugo, daug plonesni liko, nei anksciau, bet bent jau kuokstais neslenka.
P.S. Beje, as tada nusipirkau 3 buteliukus, sunaudojau tik viena, tad 2 galiu parduoti. Parduosiu daug pigiau, nei vaistineje, tikiuosi man jau ju neprireiks.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 17, 13:48)
Oi ne, biotiną aš gėriau prieš kokius 2 metus.  ax.gif

Supratau, smagu, kad plaukučiai nebeslenka smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2014 04 17, 20:16)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

O kiek kainuoja Minoxidilis 5% pagamintas Universiteto vaistineje? g.gif
Ar butinas receptas isigyjant ten?
Atsakyti