QUOTE(Kisulita @ 2014 04 14, 22:15)
Buvau pas dermatologą, išrašė minoksdilį 2 proc., dabar kaip tik gaminasi Universiteto vaistinėje Bet kažkaip nesinori man šio vaisto, labai jau rimtas atrodo, o ir internete rašo, kad padeda tik tol, kol naudoji, o po to nutraukus vėl visos problemos grįžta
Ir aš nesupratau kaip naudoti, gydytoja sakė iš vakaro ištepti galvą, ryte išplauti, tai ką, naudoti tik prieš plaunant? Tai per savaitę 3 kartus? Kas naudojo, gal galit papasakoti kaip jūs naudojot...
Ir aš nesupratau kaip naudoti, gydytoja sakė iš vakaro ištepti galvą, ryte išplauti, tai ką, naudoti tik prieš plaunant? Tai per savaitę 3 kartus? Kas naudojo, gal galit papasakoti kaip jūs naudojot...
Man prirase 5% ir sake tepti kas vakara viso 7 k/sav, zodziu kasdien..
esu naudojus ir anksciau, buvo prirase du buteliukus o as isnaudojau viena, ir istiesu plaukai nustojo slinkt. Pradejo augti daug daug nauju. Pasibaigus buteliukui, pastebejau kad nekrenta plaukai visai. MAx 5 plaukai per sukavimus ir plovimus. Pries vaistu naudojima krito po 400-500 plauku, per kiekviena plovima:( Na tai kai nustojo slinkt, as antro buteliuo ir nebepirkau. Atsirado eziuku pilna galva , dabar jie kokiu 5 cm jau visi. Bet pries savaite pradejo taip slinkt, kad nulekiau vel pas gyd:(
ir gavau 5% 2 buteliukus. Sake butinai isnaudoti visa kursa... Kai paklausiau ar tiesa kad nustojus naudoti, vel krenta? Ji isissuko nuo atsakymo