Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dooole @ 2014 02 13, 22:46)
skaitau ir dziaugiuosi,kad visoms padeda NATURALIOS kaukes..wink.gif noreciau ir as pradetis darytis, bet vis neprisiruosiu arba pradedu ir greitai nustoju, o taip norisi,kad plaukai nebeslinktu..;/

vaikstau pas daktarus ir prasau,kad kazka gero parekomenduotu...visi siulo Pantogar, o jis man nepadejo, kaina irgi nezmoniska...Viena daktariu pasiule pabandyti FORCAPIL, idomu ar kuri yra bandziusi? ka galetu patarti? nes papildas nera brangus, iki 30lt, o daktare man isgyre del savo sudeties, ale sudetis orentuota i plaukus ir nagus, kad prancuzu gamybos... gal yra bandziusiu??

Aš geriu jau trečią mėnesį. Bet sunku pasakyt kas man padėjo sustabdyti slinkimą - natūralūs dalykai ar vitaminai.
Atsakyti
Man kažkokių natūralių ar nenatūralių kaukių ant šaknų naudojimas tik gerokai paskatindavo plaukų slinkimą. Plaukų šaknys gerai pamirkdavo ir dar geriau palikdavo galvą. Tokios priemonės gali padėti tik toms, kam plaukų slinkimo priežastys nėra įsisenėję, rimtos, kai pats slinkimas ir taip būtų praėjęs savaime. Gal padeda kažkiek ir toms, kam slinkimas užkoduotas genetiškai. Vis tiek pagerinama kraujotaka, skatinamas naujų ir esamų plaukų augimas, pastiprinamos šaknys. Bet jei plaukai slenka dėl kokių medžiagų organizme trūkumo, skydliaukės problemų, hormonų problemų, na nieko per tą galvos odą į vidų nesusikiši ir nieko organizme nesusitvarkysi
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2014 02 13, 21:58)
Aš geriu jau trečią mėnesį. Bet sunku pasakyt kas man padėjo sustabdyti slinkimą - natūralūs dalykai ar vitaminai.

Man plaukai išslinko per gerą mėnesį (gimdymo ir narkozės pasekmė), kirpėja buvo pakraupus. Aš irgi naudojau Forcapil, bet man kainavo apie 50 Lt. Draugė vaistininkė patarė naudoti. Pasimatė rezultatas po maždaug 1,5 mėn. Bet prie to dar papildomai naudojau Cutrin serumą plaukams (vyrišką, kaina su nuolaida apie 30 Lt). Irgi draugė vaistininkė patarė smile.gif Labai patogu, nereikia maišyt visokių kaukių. Po 3 mėnesių kurso net kolegos darbe mato, kad plaukai laaaabai atsigavę, nors kasdien džiovinu fenu ir dar putas panaudoju. Žadu pavasariop vėl pakartot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2014 02 13, 20:58)

Kaip suprantu, tu geri Forcapil tabletukes ir neturales kaukes dediesi?
Ar greitai nustojo slinkti?

Papildyta:
QUOTE(brukse @ 2014 02 14, 10:07)
Man plaukai išslinko per gerą mėnesį (gimdymo ir narkozės pasekmė), kirpėja buvo pakraupus. Aš irgi naudojau Forcapil, bet man kainavo apie 50 Lt. Draugė vaistininkė patarė naudoti. Pasimatė rezultatas po maždaug 1,5 mėn. Bet prie to dar papildomai naudojau Cutrin serumą plaukams (vyrišką, kaina su nuolaida apie 30 Lt). Irgi draugė vaistininkė patarė smile.gif Labai patogu, nereikia maišyt visokių kaukių. Po 3 mėnesių kurso net kolegos darbe mato, kad plaukai laaaabai atsigavę, nors kasdien džiovinu fenu ir dar putas panaudoju. Žadu pavasariop vėl pakartot smile.gif

Nemegeja darytis kaukes, tepliotis, laukti ir pan. na, As chemijos ir papildu megeja;)) O kur tu Brukse isigyjai Forcapil, kurios vietoj drauge dirba? Esu naudojus ir Cutrin, visai patiko, tik labai jau riebina plauka, atrodo, kad neplovus galvos vaikstau;D Kaune neradau šios produkcijos, internetu siustis kainuoja ir kaina isauga...aciukas;)
Atsakyti
Rene furterer ampulės nuo slinkimo man padėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 02 15, 12:26)

Pasidomesiu..wink.gif o kokia Ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 02 15, 12:26)

O man nepadejo.
Padejo Alpecin sampunas ir tonikas
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 02 15, 13:26)

Man irgi ampulės padėjo, bet aš dar ir serumą prieš plovimą tos pačios serijos naudojau thumbup.gif
Atsakyti
Man plaukai slenka daugiau nei iprastai jau kokius metus laiko. Kiek naudojau visokius sampunus, kapsules i saknis trinti niekas nepadejo. Kirpeja sako, kad nieko baisaus cia nera, tiesiog toks plauku augimo etapas, nes kas keisciausia augti tai auga greitai, nespeju kirpciuku trumpinti, bet slinkti tai slenka.
Bet dabar jau menesi laiko geriu The Organic Pharmacy vitaminus, odai ir plaukams. Keistas dozavimas - net 4 tabletes kas dien reikia sugerti. Ir zinote, tikrai jau matau planant galva ir sukuojant, kad maziau tu plauku kazkiek iskrenta. Dar butinai pirksiu ir toliau tuos vitavimus kai isbaigsiu, bent 3 men reik pagerti, nors kaina ir nemaza buteliuko 156 Lt gavosi, na bet bent poveikis kazkoks matosi, tai ir pinigu negaila.
Atsakyti
Sveikos ,gal galit parasyti kas tyresi hormonus del plauku slinkimo ,kokius reikia tirtis?
Atsakyti
Reikia eiti pas endokrinologą ir jis paskirs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 25 vasario 2014 - 00:59
Sugalvojau, kad jau laikas eiti tirtis, tai užsirašiau pas gydytoją... Nes plaukai visai pasiuto slinkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 10 kovo 2014 - 13:14