Sveikos, kovojančios su plaukų slinkimu,
Man pagaliau po kelių metų kovos su silpnais penkiais plaukais pavyko jį pažaboti (tikiuosi ilgam).
Šį kartą suėmiau save į rankas, spjoviau į visus cheminius preparatus (kurių išnaudota "N" ir išleista jiems "N" ir pasiklioviau tik natūraliomis priemonėmis.
Padėjo man:
1. Juodojo ridiko sultys, kuriomis kasdien tepu galvos odą. Radau pirkti ampulėmis, tai kur kas patogiau, nei pačioms tarkuotis. Naudoju kasdien po pusę ampulės ir nenuplaunu. Pirkau jas Prancūzijoje, bet gal ir Lietuvoje yra, reikia ieškot.
2. Taip pat pora kartų per savaitę darau naktines aliejines kaukes: 1 a. šaukštelis ricinos aliejaus, 1 a. šaukštelis kviečių gemalų aliejaus, 2 a. šaukšteliai alyvuogių aliejaus ir šiek tiek citrinos sulčių. Mišinį pašildau, tada įtrinus galvos odą ir aprišus šiltai einu miegot. Galiukus dar patepu alyvuogių aliejum.
Po poros savaičių tokios intensyvios priežiūros turiu beveik neslenkančius plaukus, kurie dar ir per pusę tvirtesni pasidarė. Nebaisu šukuoti.
3. Dar pradėjau daryti garstyčių kaukes, jos turi išauginti ežiuką. Dariausi dar tik vieną kartą.
Receptas:
2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių miltelių
2 valgomieji šaukštai karšto vandens (garstyčioms atskiesti)
1 kiaušinio trynys
2 šaukštai alyvuogių, persikų, varnalėšų, ar kitokio kosmetinio aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (kuo daugiau cukraus, tuo garstyčios taps stipresnio poveikio)
Tepkite per skyrimą tik ant galvos odos, paskui šiltai apvyniokite ir laikykite 15-20min. Kartoti 1-2 kartus per savaitę.
Tai va mano sėkmės istorija. Visas procedūras ir toliau darau, tik aliejines kaukes sumažinau iki 1 karto per savaitę, nes įjungiau tą garstyčių.
Dar kartą noriu akcentuoti, kad išbandžiau begales pirktinių priemonių, brangių procedūrų, bet padėjo tik natūralios priemonės, todėl jei imatės projekto "sustabdyti plaukų slinkimą", pradėkite nuo daugiau laiko ir pastangų reikalaujančių, bet pigesnių ir efektyvesnių būdų