QUOTE(Kisulita @ 2014 01 30, 21:48)
Kaip kam sekasi kovoti su plaukų slinkimu?
Gal kas pasiekė teigiamų rezultatų?
Sveikos
Na pagaliau ir aš galiu duoti patarimų, o ne jų ieškoti..
Tai va, plaukai nuo ano pavasario daugiau nei pusmetį slinko saujom, krito net, o ne slinko.. Visi daktarai aplankyti, tyrimai padaryti, visos temos buvo praskaitytos, svogūnai, čemeryčios, dilgėlės, chna.. biotinas, cinkas, geležis.. brangiausi šampūnai, kaukės, ampulės nuo slinkimo.. sveika mityba, grynas oras, retas plovimas, galvos masažai.. ir niekas nepadėjo
Kol neatradau vieno dalyko - Priorin vitaminų ( jų lt nėra, per skelbimą susiradau, kur pirkti).. Plaukų slinkimas apmažėjo jau po dviejų savaičių. Negėriau tris mėnesius, kaip reikia, nes neturėjau tiek pinigų, visgi brangu labai (apie 150 mokėjau) tai po mėnesio nutraukiau, du mėnesiai jau praėjo kaip nebegeriu, bet vėl galiu džiaugtis atauginėjančiais ir neslenkančiais plaukais. ( Na kaip "neslenkančiais", man jie visada slenka, bet iki 100 plaukų per dieną nesureikšminu.. )
Ir ką galiu pasakyt... Panos, žinau, ką reiškia kai moteriai plaukai slenka, pati ir nervų kiek ir ašarų išlieta.. Tačiau ieškokit, nepasiduokit, kai atrodo, kad niekas nebeveikia, imsit ir surasit tai, kas padės būtent jums
Gal vienai tai bus svogūnai, kitai tiesiog streso nebuvimas, o kitoms gal irgi padės mano rekomenduotas Priorin
Sėkmės