Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Shokolada @ 2014 01 19, 19:08)
Papildyta:
negi savaites uzteko rezultatams gauti?  4u.gif

Uzteko zymiai sustabdyti plauku slinkima, mano atveju. 4u.gif Po tos savaites dar karta perskaiciau informacini lapeli, ir tikrai ta ir zadejo po savaites, kai pirma karta skaiciau, tai net praleidau pro akis tuos pazadus, galvojau kaip ir visos kitos priemones zada stebukla, kurio nebuna. Kad pilnas efektas butu, raso,kad reikia naudot 4 men, zada padidint plauko diametra, ataugint isslinkusius plaukus. Ziuresim kaip bus toliau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 01 19, 19:26)
Pirkau cia
Vienas buteliukas 99lt, perkant 2-3 taiko nuolaida siokia tokia. Maciau ir amazon yra pirkt. Nepigu, bet geriau viena toki, kuris duoda rezultata, nei 20 pigesniu, kurie be jokio rezultato.

g.gif bet sudėtyje yra aminexil'io, o tai nėra patvirtintas saugus produktas naudoti. Ir nors rašo, kad jame nėra minoxidilio, tačiau dažnai amenixilį maišo su minoxidiliu, todėl kažin ar plaukų slinkimo sumažėjimas yra ne dėl pastarojo g.gif

"Even after 15 years of independent research, aminexil is not a licensed treatment for hair loss because any medical product must have regulatory approval (such as from the MHRA (UK) or FDA (USA)) before it’s considered a safe and effective treatment. To get a medical license the manufacturer must conduct a scientific study that is statistically relevant and it must meet all of the clinical research regulations published by the regulatory bodies. Currently, there are only two products that have been licensed for the prevention of hair loss by both the MHRA and the FDA, and aminexil is not one of them.

Aminexil is said to work in a similar way to the proven hair loss treatment minoxidil. However, aminexil is often mixed with minoxidil and if it was to work to any degree it’s likely to be the minoxidil that helps and not the aminexil."
Atsakyti
Gydytoja specialiai israse si, be minoxidilio. Gal jau leidzia ir Amerikoj amenixilį naudoti, nes si informacija, kaip suprantau, yra 2009 metu. Pasidomejau, kad ir L'orelio Kerastase turi amenixilįo ampules ir Vishy ji naudoja, tai kazin ar tokios kompanijos taip viesai naudotu si ingridienta jei jis butu nesaugus ar uzdraustas ir tuo labiau ne kazkur tarp sudeties parasytu, kuria ne visi skaito, o i pacio produkto pavadinima idetu. g.gif

Nesigincysiu, siaip ar taip tai yra chemija, kol kas rasomu neigiamu efektu ant saves nepastebejau (kaip kad skalpo niezulys), o manau apie kiekviena chemini ingridienta galima rasti visokiu nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2014 01 19, 21:08)
Vaistinese paklausinejau, keliose skirtingus sampunus pasiule. Kiti zinomi, kai kas bandyta, negirdetas Ducray. Nezinomo nedrisau pirkti, gal kas bandet? Kokie atsiliepimai?

Aš naudojau kelis Ducray produktus (šampūną, dviejų rūšių losjoną galvos odai), bet man jie nedavė jokio rezultato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 20 sausio 2014 - 09:16
man irgi visiskai nedave jokio, tik baigus naudot gal dar labiau slinkt pradejo

QUOTE(estetė @ 2014 01 20, 10:14)
Aš naudojau kelis Ducray produktus (šampūną, dviejų rūšių losjoną galvos odai), bet man jie nedavė jokio rezultato...

Atsakyti
Alaia, o pas kokia gydytoja daretes testa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo essa27: 21 sausio 2014 - 19:49
Mano plaukai irgi slenka, dariau Sugiharoje tyrima, jis parode,kad slinkimas normos ribose, bet plauku svoguneliai atauga 40% nromaliu, 60% plonesniu, mazesniu, kas gali privesti prie nuplikimo kada nors... dariau kraujo tyrima 6 hormonams, visi geri, priezastis nenustatyta.Slenka jau ne vienerius metus.
pati nepastebiu, kad nuplikciau, pakausyje plauku pakankamai daug, bet link galiuku isreteje. ir kasdien sukuojantis labai daug plauku krenta ant grindu ir lieka sukose.
Visos kirpejos man pastoviai sako,kad pastebi, ataugancius apie 6cm plaukus per visa galva pakeliant sruoga, taip vienuodai jie luzineti negali, tai reiskia ,kad jie atauga.

Pati nusprendziau naturaliu budu atgaivinti savo plaukus, darau naturalias aliejines, ir kitokias kaukes, stengiuos atsisakyti tiesintuvo, kuriuo turbut ir susigadinau savo plaukucius. Kol kas tiek, ziuresim ,kaip bus,ar pades nors kiek.smile.gif
dar nustojau stipriai suverzti plaukus i kuoda, ka megau
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 01 22, 12:19)

Pati nusprendziau naturaliu budu atgaivinti savo plaukus, darau naturalias aliejines, ir kitokias kaukes, stengiuos atsisakyti tiesintuvo, kuriuo turbut ir susigadinau savo plaukucius. Kol kas tiek, ziuresim ,kaip bus,ar pades nors kiek.smile.gif
dar nustojau stipriai suverzti plaukus i kuoda, ka megau

Turiu draugę, kuri šviesino plaukus sruogomis, o be tiesintuvo nė dienos negalėdavo, neišsitiesinus plaukų neidavo į gatvę. Dabar jos plaukai stipriai išplonėję ir iki pat ausų nulūžinėję unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2014 01 22, 12:32)
Turiu draugę, kuri šviesino plaukus sruogomis, o be tiesintuvo nė dienos negalėdavo, neišsitiesinus plaukų neidavo į gatvę. Dabar jos plaukai stipriai išplonėję ir iki pat ausų nulūžinėję  unsure.gif

As tiesinu po kiekvienu plovimo, pripratau prie graziu tiesiu plauku,negaliu ziureti i savo pasiputusius doh.gif bet stengiuos kazkaip atpratinti save nuo tu znypliu
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 01 22, 13:07)
As tiesinu po kiekvienu plovimo, pripratau  prie graziu tiesiu plauku,negaliu ziureti i savo  pasiputusius  doh.gif bet stengiuos kazkaip atpratinti save nuo tu znypliu

Taip taip, ta pati problema, pas ją labai pučiasi, o tiesintuvo atsisakyti nenori, nes tada išvis nepatenkinta savo plaukais būna.
Aš irgi patarčiau nebenaudoti jo.
Atsakyti
Man plaukai slinko apie metus, bandziau kaukes, ampules, tonikus, sampunus is vaistiniu, rezultatu jokiu. Tyrimus dariausi- hemoglobinas, hormonai normos ribose, pries 2 menesius pradejau naudoti Bioxine sampuna (is hiperfarmos.lt) ir vitaminus B100 complex is Jamieson, tai zymiai sumazejo slinkimas, trumpu nauju plauku pilna, kirpeja pagyre, zadu kasas auginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2014 01 22, 12:19)

Ar jūs daręsi feritino tyrimą?
Atsakyti