Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Huba Buba @ 2014 01 10, 23:48)
O mano plaukai pagaliau nustojo slinkt!!!  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai smagu, kad yra rezultatai smile.gif ačiū už pasidalintą patirtį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 10 sausio 2014 - 23:38
QUOTE(Huba Buba @ 2014 01 10, 23:48)
O mano plaukai pagaliau nustojo slinkt!!!  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip jums gerai biggrin.gif

O gal dar kažką darėte, kokius nors vitaminus gėrėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 11, 17:09)
Kaip jums gerai biggrin.gif

O gal dar kažką darėte, kokius nors vitaminus gėrėte? smile.gif

Vitaminus pradėjau gert, kai jau plaukai buvo apstoję slinkt, todėl nemanau, kad dėl jų. Geriu Panthenol Forte. Na ir žinoma mano beveik nuolatinis maisto papildas jau daugiau nei pusmetį - Spirulina, bet ją jau geriant slinko plaukai, tai irgi nemanau, kad tai jos įtaka smile.gif
Galvą masažuoju ko ne kasdien, naudoju štai tokš No Tangle šepetį masažui user posted image

Dar garstyčių kaukės, skatinančios plaukų augimą. Dabar mano galva pilna "ežiukų" doh.gif Bet džiaugiuosi, kad nebeslenka saujom.. Iškrenta tik vienas kitas, kaip ir priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2014 01 17, 16:40)
Vitaminus pradėjau gert, kai jau plaukai buvo apstoję slinkt, todėl nemanau, kad dėl jų. Geriu Panthenol Forte. Na ir žinoma mano beveik nuolatinis maisto papildas jau daugiau nei pusmetį - Spirulina, bet ją jau geriant slinko plaukai, tai irgi nemanau, kad tai jos įtaka smile.gif
Galvą masažuoju ko ne kasdien, naudoju štai tokš No Tangle šepetį masažui  user posted image

Dar garstyčių kaukės, skatinančios plaukų augimą. Dabar mano galva pilna "ežiukų"  doh.gif  Bet džiaugiuosi, kad nebeslenka saujom.. Iškrenta tik vienas kitas, kaip ir priklauso smile.gif

O kur pirkote toki sepeti??? Ir sakykite tos garstyciu kaukes nekenkia plauku spalvai, as brunete, jos nenuims spalvos, plaukai neseniai dazyti.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2014 01 17, 19:59)
O kur pirkote toki sepeti??? Ir sakykite tos garstyciu kaukes nekenkia plauku spalvai, as brunete, jos nenuims spalvos, plaukai neseniai dazyti.

Pvz. yra "Krinonoje", kai kuriose kirpyklose 4u.gif Pagooglinkit, ar yra Jusu mieste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2014 01 17, 15:40)
  doh.gif  Bet džiaugiuosi, kad nebeslenka saujom.. Iškrenta tik vienas kitas, kaip ir priklauso smile.gif

Kaip jums gerai bigsmile.gif

Aš irgi tokį šepetį turiu - mano mėgstamiausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2014 01 17, 21:59)

Čia mano duktė gavo dovanų smile.gif Bet yra pirkti Cascadoj, Krinonoj.
O dėl garstyčių, tai aš pati esu brunetė, plaukus dažau vidutiniško tamsumo ruda spalva, tai visiškai nepakito plaukų spalva, darau jas kas 1 ar 2 savaites jau tikrai labai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2014 01 18, 17:50)
Čia mano duktė gavo dovanų smile.gif Bet yra pirkti Cascadoj, Krinonoj.
O dėl garstyčių, tai aš pati esu brunetė, plaukus dažau vidutiniško tamsumo ruda spalva, tai visiškai nepakito plaukų spalva, darau jas kas 1 ar 2 savaites jau tikrai labai ilgai.

Parasykite kaukytes recepta ax.gif
Atsakyti
Jau antra savaite naudoju sia priemone nuo plauku slinkimo ir plonejimo, po savaites ryskiai sumazejo plauku slinkimas.

Ds Laboratories Spectral.RS

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 01 18, 21:00)
Jau antra savaite naudoju sia priemone nuo plauku slinkimo ir plonejimo, po savaites ryskiai sumazejo plauku slinkimas.

Kur pirkote? Kiek kainavo? ax.gif Kaip naudoti reikia? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau cia
Vienas buteliukas 99lt, perkant 2-3 taiko nuolaida siokia tokia. Maciau ir amazon yra pirkt. Nepigu, bet geriau viena toki, kuris duoda rezultata, nei 20 pigesniu, kurie be jokio rezultato.
O naudot tai 2k. dienoj (bet as viena karta naudoju), jei dziovinami plaukai dziovintuvu,tai po dziovinimo reikia.
Man gydytoja parinko, padarius plauku testa, tai negaliu garantuot, kad ir kitoms tokie patys rezultatai bus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaia: 19 sausio 2014 - 18:27
Pabalsavau ir as, pagal apklausos apklausos klausimus pas mane gal ir nerimta problema, kirpeja irgi kazko "tokio" nemato, bet jau pavargau nuo plauku barstymo. Pas mane vonioje sviesios grindys, tai ant ju tie plaukai tiesiog akis bado. Rodos, issivalau, issisiurbliuoju, bet tie plaukai vercia valytis grindis kas diena. per diena iskrentanciu skaiciu ivertinau pagal tai, kiek lieka saujoje dziovinant po plovimo. Galvoju, kad kazkokiu specialiu priemoniu nepirksiu, tiesiog koki stiprinanti sampuna. Vaistinese paklausinejau, keliose skirtingus sampunus pasiule. Kiti zinomi, kai kas bandyta, negirdetas Ducray. Nezinomo nedrisau pirkti, gal kas bandet? Kokie atsiliepimai? man idomu ne tik ar sumazejo plauku 'barstymas', bet ir kaip patys plaukai po plovimo (na, kad nebutu taip, kad plaukus stiprina, o patys plaukai nefaini, veliasi, sunkus)???? kazkaip nesinori pinigus ismest ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Alaia @ 2014 01 18, 21:00)

Ds Laboratories Spectral.RS

negi savaites uzteko rezultatams gauti? 4u.gif
Atsakyti