Pabalsavau ir as, pagal apklausos apklausos klausimus pas mane gal ir nerimta problema, kirpeja irgi kazko "tokio" nemato, bet jau pavargau nuo plauku barstymo. Pas mane vonioje sviesios grindys, tai ant ju tie plaukai tiesiog akis bado. Rodos, issivalau, issisiurbliuoju, bet tie plaukai vercia valytis grindis kas diena. per diena iskrentanciu skaiciu ivertinau pagal tai, kiek lieka saujoje dziovinant po plovimo. Galvoju, kad kazkokiu specialiu priemoniu nepirksiu, tiesiog koki stiprinanti sampuna. Vaistinese paklausinejau, keliose skirtingus sampunus pasiule. Kiti zinomi, kai kas bandyta, negirdetas Ducray. Nezinomo nedrisau pirkti, gal kas bandet? Kokie atsiliepimai? man idomu ne tik ar sumazejo plauku 'barstymas', bet ir kaip patys plaukai po plovimo (na, kad nebutu taip, kad plaukus stiprina, o patys plaukai nefaini, veliasi, sunkus)???? kazkaip nesinori pinigus ismest
Papildyta:
QUOTE(Alaia @ 2014 01 18, 21:00)
Jau antra savaite naudoju sia priemone nuo plauku slinkimo ir plonejimo, po savaites ryskiai sumazejo plauku slinkimas.
Ds Laboratories Spectral.RS
negi savaites uzteko rezultatams gauti?