Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dominica @ 2013 12 29, 23:16)
man po nestumo plaukai slinko 3-4men, neiskentus nusipirkau rusiska babuskos agafijos sampuna nuo slinkimo ir kazkoki skystaliuka, kur reikia isplautus plaukus prie saknu istrinti ir palikti kaip leave-in kondicionieriu. po pirmo isplovimo plauku gal 5x maziau sukose radau  biggrin.gif

labai dziugu, kad taip pigiai ir gerai apsiejot thumbup.gif arba jums tiesiog praejo pogimdyvinis slinkimas. Ir as naudoju nenuplaunama losjona, tik Regene, sakiau jei ir sitas nesuveiks, visgi reiks Minoxidil pradet, nors man jo kazkodel baisu unsure.gif
del to androgeninio tai net nelabai zinau, kur giminej geno ieskot:tevai ne plaukuoti, o tiesiog gauruoti biggrin.gif senelis tik vienas buvo praplikes, bet ir tai tik vyresniame amziuje. Ir siaip, pas mane visoj galvoj slenka, tik virsugalvy labiau pasimato...
Atsakyti
Aš skaičiau kaip atskirti telogeninį slinkimą nuo androgeninio. Jei pvz. plaunant galvą iškrenta daugiau nei 30 % trumpesnių negu 3 cm plaukų, reiškia yra androgeninis slinkimas, jei dauguma ilgi plaukai, tai telogeninis g.gif
Atsakyti
Na zinot, Grigaitiene kiek girdejau visom kurios buvo pas ja ( is pazistamu ir forumieciu) nustato ta pacia diagnoze ir skiria ta pati gydyma..gal sutapimas, o gal is tiesu ta diagnoze pas visas buvo. sunku pasakyti.
jei padejo smapunas tai matyt tikrai buvo pogimdyvinis slinkimas. jis ir turi savaime susitvarkyti..jei androgeninis tai tokios priemones visiskai nepadetu. kai kuriom net ir minoksidilis nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 12 29, 23:23)
Aš skaičiau kaip atskirti telogeninį slinkimą nuo androgeninio. Jei pvz. plaunant galvą iškrenta daugiau nei 30 % trumpesnių negu 3 cm plaukų, reiškia yra androgeninis slinkimas, jei dauguma ilgi plaukai, tai telogeninis  g.gif

o kas yra andogeninis ir kas telogeninis plaukų slinkimas?
Atsakyti
QUOTE(lajswe @ 2013 12 30, 20:04)
o kas yra andogeninis ir kas telogeninis plaukų slinkimas?

Google mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pradėjau Pantogar antrą pakuotę,su viltim kad nors ant pavasario kiek ataugs,nes ežiuko tikrai daug...
Tik po kapsulės išgėrimo kažko skrandis stoja,nelabai patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 30 gruodžio 2013 - 20:07
QUOTE(zebrina @ 2013 12 30, 21:05)
Pradėjau Pantogar antrą pakuotę,su viltim kad nors ant pavasario kiek ataugs,nes ežiuko tikrai daug...

man tai jame esancios mieles zarnyna irgi kartais "uzkuria" 4u.gif
Atsakyti
Gal kam idomu?
http://www.maxpharma...niai/alopecija4
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2013 12 30, 21:05)

O aš geriu po dvi per dieną, nes kai gėriau po tris, pykint pradėjo g.gif Nors ir dabar ne visada gerai skrandis jaučiasi, gal jos man netinka g.gif
Atsakyti
Labas,
Esu išbandžius daug procedūrų, vitaminų, bet nelabai kas padėdavo.
Prieš mėnesį atradau vitaminus FORCAPIL, kurie man vieninteliai padėjo sustabdyti slinkimą. Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju pabandyti.
http://www.forcapil....t/capsules.html

P.S. pirkau šiuos vitaminus Prancūzijoje (yra ir Lietuvoje). Vaistininkas juos labai gyrė ir rekomendavo sakydamas, kad šiuo metu tai yra geriausi vitaminai plaukams, atlitki farmaciniai laboratoriniai tyrimai su jais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 03 sausio 2014 - 13:40
Sveikos turiu ir as savo plauku slinkimo istorija. Zodziu nusipirkau is prekybos centro plauku dazu, visai neiprasta numeri (nezinau as man uzejo), po kuriu plaukai slinko nezmoniskai, sluotom baisiom ir taip vargau nuo liepos iki rugsejo men. Dazu nekaltinau, galvojau,kas siaip vitaminu truksta. Nusipirkau Pantogar, geriau 3 men.. Tik rugsejo men. pradejau labai stipriai mastyti kodel man taip slenka. Pradejau deti svogunu sultis kas antra vakara, ir taip kokias dvi savaites, plaukai eme maziau slinkti, tuo paciu pradejau daryti aliejaus kaukes su ricinos ir varnalesu aliejumi. Galiausiai suzinojau velniskai gera sampuna Vivasan Migliorin sampuna - fantastiskas, tik kvapas kaip tinkturos, nes jis visas is vaistazoliu. Dabar plaukai nebeslenka visiskai. Aiksu, kol ataugs puse galvos praes laiko, nes dabar esu ezys.
Atsakyti
O mano plaukai pagaliau nustojo slinkt!!! thumbup.gif thumbup.gif
Slinko intensyviai apie metus kažkur, tiesa pertraukėlė buvo keli mėn., kai neslinko. Įsivaizduokit, kiek plaukų netekau verysad.gif Žodžiu nuo rudens susiėmiau ir ėmiau ieškoti priežasčių, bet galiausiai slinkti nustojo, kai reguliariai pradėjau dėtis aliejų kaukes su rozmarinų ir arbatmedžių EA, kartais garstyčių kaukes, dilgėlių ekstraktą. Aišku kantrybės reikėjo, nes nežinojau, ar padės. Bet dabar galiu pasakyti, tikrai padėjo.
Mano naudojami aliejai kaukėms tik natūralūs maistiniai (na ir ne tik) argano, makadamijų, ricinų + pora lašiukų rozmarinų ir arbatmedžių EA. Tada viską sutraukiu į didelį švirkštą (be adatos žinoma biggrin.gif ) ir leidžiu po truputį į šaknis per visą galvą, žodžiu, padengiu beveik visą skalpą. Tada gerai su pirštais išmasažuoju ir iššukuoju, kad viskas pasiskirstytų po plaukus. Dar papildomai patepu galiukus makadamijų aliejum. Na ir iki kitos dienos taip, kartais ilgiau, kartais trumpiau palikau.
Dar naudoju kosmetinį makadamijų aliejuką plaukams, tepu per visą ilgį po plaukų plovimo. Jis nepalieka visai jokio riebalo, o plaukai labai švelnūs lieka smile.gif
Gal kam pravers. Aš daugiau nei du mėn. žaidžiau su tom kaukėm, kol galų gale pamačiau ryškų rezultatą smile.gif
Atsakyti