man tikrai padejo Amla aliejus. matau, kad keli plaukai sepetyje lieka, o traukdavau kuokstais... tikrai sustiprina saknis ir aktyvina augima.
pabandykit
QUOTE(Kisulita @ 2013 12 09, 18:02)
Nusprendžiau išmėginti Pandogar Nors ir labai nesinori, bet pagersiu, kaip tik akcija buvo... Gal padės...
Pantogar man padėjo,bent jau kol geriu..dar tik pirma pakuotė,bet tikrai žyyymiai mažiau slenka,bet nežinau kaip bus kai užbaigsiu visą 3 pakuočių rekomenduojamą kursą.Bijau kad vėl nepradėtų..
QUOTE(zebrina @ 2013 12 13, 22:56)
Pantogar man padėjo,bent jau kol geriu..dar tik pirma pakuotė,bet tikrai žyyymiai mažiau slenka,bet nežinau kaip bus kai užbaigsiu visą 3 pakuočių rekomenduojamą kursą.Bijau kad vėl nepradėtų..
O aš kai pamačiau kokiais kiekiais reikia vartoti, tai net atšoko noras Nuo 3-6 mėn., po tris per dieną... Manau, kad tikrai dažnai pamiršiu
QUOTE(Kisulita @ 2013 12 15, 21:54)
O aš kai pamačiau kokiais kiekiais reikia vartoti, tai net atšoko noras Nuo 3-6 mėn., po tris per dieną... Manau, kad tikrai dažnai pamiršiu
Bet tai ką daryt,kai jau imant šukas į rankas verkt noris Būna ir aš kartais pamirštu,bet stengiuos prisimint,ypač kai pagalvoju kad ne centus kainuoja
QUOTE(zebrina @ 2013 12 18, 20:07)
Bet tai ką daryt,kai jau imant šukas į rankas verkt noris Būna ir aš kartais pamirštu,bet stengiuos prisimint,ypač kai pagalvoju kad ne centus kainuoja
Aš jau šiandien pirmąją kapsulę išgėriau, bandysiu pagerti mėnesį, žiūrėsiu kas gero gausis
Pagaliau ir pas mane matosi ežiukas Nes vis krito, tai gerai, kad pagaliau matosi, jog kažkiek ir atauga
QUOTE(Longitude @ 2013 12 09, 17:21)
Vienintelė problema gydytojams - kaip iš to užsidirbti kelionei į Maljorką.
Mačiau gydytoja į mano "medicininę kortelę" įrašė telogeninis plaukų slinkimas. Čia jau buvo apie tai kalbėta, bet man įdomu, ar be trichogramos galėjo taip lengvai tai diagzozuoti?
Mačiau gydytoja į mano "medicininę kortelę" įrašė telogeninis plaukų slinkimas. Čia jau buvo apie tai kalbėta, bet man įdomu, ar be trichogramos galėjo taip lengvai tai diagzozuoti?
man GK klinikoje Gyd. Grigaitiene pasake, kad androgeninis slinkimas, patare pradeti Minoxidil ir PRP proceduras. Aisku supanikavau siaubingai paskui nusprendziau isgirst antra nuomone, kadangi gydytoja nepadare jokiu tyrimu tik paziurejo per lupa. Pas kita gydytoja gavau kraujo tyrimus: cinkas, vit B, skydliaukes ir lytiniu hormonu - VISKAS TVARKOJ, jokiu padidintu androgenu! bendras kraujas irgi tvarkoj. Kadangi taip skirias nuomones profesionalu, sukandusi dantis nuejau ir pas trecia, kur net galvos biopsija padare. Isvada: "pakitimai suderinami su telogeniniu plauku slinkimu. Odos bioptatai su minimalia zidinine limfocitine infiltracija dermoje. Plauko folikulai be zymesniu pakitimu. Dalis plauko svoguneliu be plauko speneliu". Zodziu visiskas pasimetimas... Gal yra zinanciu ar androgeninis slinkimas visada yra diagnozuojamas tyrimais ar gali buti tiesiog uzkoduotas genuose ir gali prasideti, nors visi tyrimai geri? unsure.gif jau nieko nebezinau, nei kuo tiket nei nuo ko gydytis o kiek pinigu vien tyrimams...
Essa27 kad buvo kiti du daktarai po Grigaitienes?
QUOTE(Lu Lu @ 2013 12 29, 01:09)
Essa27 kad buvo kiti du daktarai po Grigaitienes?
Laimonas Jazukevičius dare biopsija kuria siunte istyrimui, Pugačiova Irina sake jog nenurandejusiai galvai be isoriniu uzdegimo zymiu istirti pilnai uztenka kraujo tyrimu. Siaip ji sake, kad tai galejo but kazkoks hormonu issibalansavimas kokiu nors ankstesniu laikotarpiu ir po to pradejo slinkt plaukai, nu bet jau turejo tada nustot per tiek laiko manau... Jazukevicius labai tiesmukas: deja 95%medicina yra simptomu gydymas ir talogeninio plauku slinkimo priezastys nera aiskios. Belieka tik maitinti ir maitinti folikulus vitaminais,geru maistu,galima ta pati minoxidil, arba PRP, nes visi sampunai ir isorines priemones reklamuojamos geriausiu atveju 20 procentu prasiskverbia pro epidermi toliau. Aisku jietinka kai yra pavirsiniai odos susirgimai. Zodziu,9 metus gyvendama Vilniuj netseimos gydytojos neturejau, siemet visur takeliai praminti o aiskumo nulis
Suprantu jusu nusivylima o kas tas PRP?kiek metu jum slenka plaukai?
QUOTE(Lu Lu @ 2013 12 29, 12:48)
Suprantu jusu nusivylima o kas tas PRP?kiek metu jum slenka plaukai?
PRP tai yra gydymas trombocitu plazma, specialiu aparatu ja isgauna is zmogaus kraujo ir suleidzia i galvos oda Ne is maloniausiu ir toli grazu ne pigiausiu proceduru. Cia straipsnis aiskesnis:
http://www.sugihara....auku-slinkimui/
gal vsgi yra bandziusiu tokius dalykus? Kazkaip ilgalaikiu efektu man cia nekvepia
pas mane ju visada slinkdavo nemazai, bet ir augdavo zaibiskai, blizgejo ir turejau visa kupeta ir buvo mano visa puosmena Kazkur kovo menesi man jau prasidejo bedos
as tikeciau Grigaitiene- viena geriausiu dermatologiu LT. o su androgeniniu plikimu deja yra taip, kad kol galva 'gydai' procedurom, vitaminais ir tt, tol situacija stabili, bet tik nustok- ir vel slenka. androgeninis plikimas jau visam gyvenimui beda.
man po nestumo plaukai slinko 3-4men, neiskentus nusipirkau rusiska babuskos agafijos sampuna nuo slinkimo ir kazkoki skystaliuka, kur reikia isplautus plaukus prie saknu istrinti ir palikti kaip leave-in kondicionieriu. po pirmo isplovimo plauku gal 5x maziau sukose radau jau beveik gailiuosi, kad anksciau nepradejau to sampuno naudot.. idomu, kaip po keliu savaiciu bus
man po nestumo plaukai slinko 3-4men, neiskentus nusipirkau rusiska babuskos agafijos sampuna nuo slinkimo ir kazkoki skystaliuka, kur reikia isplautus plaukus prie saknu istrinti ir palikti kaip leave-in kondicionieriu. po pirmo isplovimo plauku gal 5x maziau sukose radau jau beveik gailiuosi, kad anksciau nepradejau to sampuno naudot.. idomu, kaip po keliu savaiciu bus
QUOTE(dominica @ 2013 12 29, 23:16)
as tikeciau Grigaitiene- viena geriausiu dermatologiu LT. o su androgeniniu plikimu deja yra taip, kad kol galva 'gydai' procedurom, vitaminais ir tt, tol situacija stabili, bet tik nustok- ir vel slenka. androgeninis plikimas jau visam gyvenimui beda.
Gal galit nuotraukas įkelti?