Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

o galima su chna dazyti dazytus plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 05 10, 19:29)
o galima su chna dazyti  dazytus plaukus?


Žinoma galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2005 05 10, 19:35)
Žinoma galima smile.gif


tik nedaryk atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 05 10, 20:06)
tik  nedaryk atvirksciai  biggrin.gif



o tai jei jau cna nuteplioji tai sakes? niekad kol nuaugs negalesiu normaliais dazais dazyt?
Atsakyti
na jei tavo plaukai sviesus ir nudazysi chna - busi rudaplauke, tai atgal prie sviesiu pauku grisi tik kai ataugs...

tad tai tinka tik tamsiu plauku merginoms ir ne toms, kurios megsta daznai keisti plauku spalva, o toms, kurios pastoviai dazosi ta pacia spalva. cia gali keisti tik intensyvuma spalvos arba pridejusi basmos nusidazyti tamsiai rudai ar beveik juodai.



Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 11 gegužės 2005 - 08:35
Ugniaplauke, o kas kiek laiko dažaisi plaukus? Labai graži jų spalva pas tave... Aš tai dažau kas 2 savaites maždaug, bet kai plaukai tamsūs, tai ir gaunuosi tokia tamsiai kaštoninė. Ar dažai tik chna, ar maišai su basma?
Atsakyti
bis.gif bis.gif aciu aciu biggrin.gif

siaip kas tris savaites kazkur, jei netingiu...
mano jie tamsoki rusvi ataugineja siaip naturalus, tai atrodo gan naturaliai kai prie saknu tamsus, o toliau ryzi smile.gif

sviesinu blondinems skirtais dazais sruogas placias skersai, ne sruogeles istraukiotas, ir tada laikau apie 40 min su chna.
Atsakyti
na aš kiek dažiau,tai nė karto nebuvo taip,kad išsiterliojus kakta nenusiplautų porą dienų,paplauni kai jau galvą plaunies,ir viskas-švaru,na bet aišku,aš nesu ir visą naktį laikius niekad,gal tada ir daugiau įsigeria į odą..
o Ugniaplaukės plaukučiai-tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
beje,ar jūs laikotės rekomendacijų ant pakelio,kur parašyta,kad po dažymo tris dienas neplauti su šampūnu plaukų?nes aš tai kartais tik dvi dienas išlaukiu,tai ir šiaip jau kas 2 sav kaip minimum reikia dažytis g.gif tai gal dėl to man taip greitai nusiplauna??
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 05 11, 08:51)
na aš kiek dažiau,tai nė karto nebuvo taip,kad išsiterliojus kakta nenusiplautų porą dienų,paplauni kai jau galvą plaunies,ir viskas-švaru,na bet aišku,aš nesu ir visą naktį laikius niekad,gal tada ir daugiau įsigeria į odą..
o Ugniaplaukės plaukučiai-tai tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
beje,ar jūs laikotės rekomendacijų ant pakelio,kur parašyta,kad po dažymo tris dienas neplauti su šampūnu plaukų?nes aš tai kartais tik dvi dienas išlaukiu,tai ir šiaip jau kas 2 sav kaip minimum reikia dažytis  g.gif tai gal dėl to man taip greitai nusiplauna??


anskciau stengdavausi laikytis, nes per tas tris dienas pigmentas isigeria i plauka. o kai anksciau plauni, tada dalis iskart nusiplauna, turbut pastebejote, kad eina spalvotas vanduo smile.gif nors kai mano truputi plaukai pasviesinti, tai isigeria smarkiai i tas sviesintas sruogas ir jos lieka gan ryskios. o nuo nesviesintu greiciau nusiplauna... verysad.gif

galima bandyti tiesiog praplauti siltu vandeniu be sampuno, pati ketinu taip pabandyti... ziuresiu kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
aha,aš ir vat galvojau plauti tik su vandeniu bandyt,nes nu juk tris dienas kažkaip sunku išlaukti su riebaluota galva tongue.gif
Atsakyti
Wajda, na ir kaip tavo plaukuciai? Ar jau nusidazei?
Pasidalink ispudziais smile.gif
As irgi uzsikalbiavau cia besiskaitinedama - noriu dazytis su tokiais dazais. Tik nedrystu vis smile.gif
Atsakyti
Oi as irgi labai uzsimaniau nusidazyt su tais naturaliais chna. Na, bet kokiais tepliot nenoriu schmoll.gif , bet va tie sokoladiniai is body shopo tai tikrai suintrigavo. Taigi mergytes parasykit kas juos bandet ar patiko ar nesausina plauku? Ar greit sie dazai nusiplauna ir kaip atrodo plaukai kai jie pradeda plautis ar nenuryzeja (as naturali brunete). Bijau dazyt, kad nesugadinciau savo plaukuciu, bet patamsint paryskit spalvyte noreciau, o jei plaukam nekenkia, suteikia blizgesio ir dar juos pastiprina...?? Nu, nebezinau lauksiu jusu uz ir pries.
Atsakyti