Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

Tik trys atspalviai..tamsiai ruda (kaip šokolado), raudona(gal su vario sulygint būtų galima) ir "ryža" (ryškiai kaštoninė). Kainuoja apie 27 Lt. Toms raudonai ir "ryžai" spalvai dažnai būna 50 proc. nuolaida rolleyes.gif, o tamsiai rudai nebūna cry.gif Pakelis didelis, mano poilgiems plaukams net per daug.
Atsakyti
tai bandysiu kada ilgiau palaikyt,ir dėt basma gal daugiau..parašysiu po to kaip gausis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna: 27 balandžio 2005 - 13:22
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 04 27, 10:40)
su naturaliais dazais, jei skaitete tuos nurodytus straipsnius, negalima isgauti labai intensyvaus atspalvio, nes gamtoje tokiu atspalviu nera:) Jei norite intensyvesniu spalvu, tada teks jau griebtis chemijos ir gadinti plaukus  schmoll.gif

nu nežinau, aš dažydama su natūralia chna, laikydavau ištepus nuo ryto iki vakaro, tai taip plaukai blizgėdavo ir tokia intensyvi spalva būdavo thumbup.gif thumbup.gif gaila, kad nenusiplaudavo schmoll.gif vos bluko, bet nenusiplovė man.. Tai atsiauginau ir nebedažau, nes atsibodo ta pati spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 05 04, 11:37)
nu nežinau, aš dažydama su natūralia chna, laikydavau ištepus nuo ryto iki vakaro, tai taip plaukai blizgėdavo ir tokia intensyvi spalva būdavo thumbup.gif  thumbup.gif gaila, kad nenusiplaudavo schmoll.gif vos bluko, bet nenusiplovė man.. Tai atsiauginau ir nebedažau, nes atsibodo ta pati spalva biggrin.gif

tai tavo turbut gan sviesus plaukai smile.gif jei tamsus, jie spalvos nepriduos ryskios, tik ja pagyvins ir plaukas blizges...
Atsakyti

Nežinau ar kas rašė tai, tačiau, kad spalva būtų kuo intensyvesnė, chna reikia sumaišyti su raudonu vynu ir tada užsitepus šią masę ant galvos su celofaninių maišeliu ir rankšluosčiu(kurio negaila) prastūmti 2-4 val. Asmeniškai patikrinta 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 05 04, 12:55)
tai tavo turbut gan sviesus plaukai smile.gif jei tamsus, jie spalvos nepriduos ryskios, tik ja pagyvins ir plaukas blizges...

nu mano plaukai maždaug tokie ( šitoj foto jie su balzamu padažyti, bet tamsumas tas pats)
user posted image
ir normaliai per visą dieną nuimdavo tos žolės biggrin.gif būdavau ryža ryža ax.gif
Atsakyti
o vynas karstas smile.gif?
Atsakyti
o vynas karstas smile.gif?
Atsakyti
Nusipirkau aš Body shope už 27lt natūralių chna dažų (šokolado spalvos), bet bijau dažyti cry.gif Konsultantė vis kartojo - atsargiai tepkite, kad nenusidažytų kaktos oda blink.gif Tai kaip ten būna, paskui reikia vaikščioti su spalvota kakta?? g.gif Patarė kuo ilgiau palaikyti dažus (galima ir per naktį), nes tipo labai sveika plaukams, veikia kaip kaukė, paskui žvilga plaukai ir pan. Bet ar nebus taip, kad paskui kaktos neatskalbsiu? g.gif
Atsakyti
na jau ta konsultante biggrin.gif prigasdino zmogu...

kai tepi, taikyk ant plauku biggrin.gif nes bet kurie dazai uztepti ant odos ja nudazo smile.gif jei uzteskei netycia ant odos, nuvalyk, o jei isigere, tai per pora dienu nusiplaus. nieko cia tokio, dar gali patrint su citrina veliau ar tiesiog su muilu... nusiplauna greitai.
Atsakyti
Po dažymo kartais ir man lieka rudų kraštų, kur plaukai jau prie kaktos, bet sekančiu plovimu visada nusiplauna smile.gif
Atsakyti
Taip išsigandau dėl to, kad prisiminiau jog, kai buvau Egipte, pasidariau laikiną tatuiruotę (iš chna dažų). Tai ji man nenusiplovė kokias 10 dienų. Tik trynėsi po truputį, tad išsigandau kad toks šedevras ant kaktos nebūtų (10 dienų, hm) doh.gif biggrin.gif
Atsakyti