o as kiekviena diena
bet tiesiog tada praplaunu su siltu vandeniu, be sampuno
As jau valanda sedziu su savo zolem..Laikysiu ilgiau, kad tamsesne spalva gautusi
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 06 12, 11:40)
as dabar dazydama ipilu alyvuogiu aliejaus sauksta, o siaip naudoju balzama kai sauseja nenuplaunama...
oho kiek daug aliejaus!
as 2-3 pakiukam chnos islasinu 3, max 4 lasus
o kaip sekasi galva plauti, ar nelieka riebaluoti plaukai
O aš šliūkšteliu varnalėšų aliejaus - irgi negailėdama, gal porą šaukštų. Kai tik turiu galimybę - palaikau chna ant plaukų per naktį, apie 8 val. gaunasi. Bet aliejus nelabai padeda nuo sausumo - vis tiek po dažymo reikia plaukus kaukėmis ir balzamais gaivinti, kol vėl atsistato.
Beje, iš karto po dažymo išplaunu galvą su šampūnu, nes vien vandeniu ar balzamu man tas aliejus niekaip neišsiplauna.
Beje, iš karto po dažymo išplaunu galvą su šampūnu, nes vien vandeniu ar balzamu man tas aliejus niekaip neišsiplauna.
QUOTE(manu @ 2006 06 13, 20:47)
oho kiek daug aliejaus!
as tris pakucius naudoju, dabar jau reiks 4, plaukus auginu, tai ne, nebuna riebaluoti
o kuo jūs galvą apsukate/aprišate ar dar ką darote, kad galit visą naktį laikyti. aš tai vos tą valandą ištraukiu - pradeda man bėgti kaklu ir pan.
as tik valanda laikau, tai nezinau, bet siaip gerai laiko plevele skaidri lipni, skirta pakuoti maisto produktams..
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 06 14, 10:23)
as tik valanda laikau, tai nezinau, bet siaip gerai laiko plevele skaidri lipni, skirta pakuoti maisto produktams..
na aš irgi su tokia plėvele. Tai tą valandą išbūnu, bet miegoti tai neišeis
as ant sausu plauku tepu. nes tas dazu varvejimas viska aplinkui isteplioju, ir aisku erzina, kai uz apykakles arba i ausis pataiko
Tai gal per slystai pasidarot, kad bega jums
O man aliejus irgi issiplauna normaliai, siandien plaukai visai normaliai atrodo be sampuno..dar ryt turiu pratemt
O man aliejus irgi issiplauna normaliai, siandien plaukai visai normaliai atrodo be sampuno..dar ryt turiu pratemt
QUOTE(Tynka @ 2006 06 14, 13:40)
na aš irgi su tokia plėvele. Tai tą valandą išbūnu, bet miegoti tai neišeis
Man tai vyriškis parveža dušo kepurėlių (jis dažnai keliauja tai viešbučiuose būna tokios vienkartinės). Tai man labai jau tinka dažant chna. Taij jas praskalauju ir kelis kartus naudoju.
o paskutiniu metu dedu 1 chna, 1 basma, truputi simsondijų aliejaus ir užpilu karštu vandeniu. Laikau apie 3 valandas.
na, ir aš nusidažiau, įdėjau porą šaukštelių kavos, palaikiau lygiai valandą, man labai patinka atspalvis. Šiaip tai, kur tamsios šaknys, tai ne taip ryšku, o kur buvo šviesinti ir po to patamsinti plaukai tai ryškiau gavosi. po kokių poros savaičių kartosiu procedūrą. tiesa ir plaukai standesni pasidarė ne tokie nupeipę