Nusidaziau su Venitos dazais - ale na ir kuoksteli plauku po tokio dazymo palikti teko Spalvyte grazi, bet plauku nerealiai gaila, kad tiek iskrito
Venita juk vis tiek chemijos turi daug, kad ir chna pagrindu. na, nepasiseke
Mhm Bet nepatinka man naturaliai su chna isgaunama spalva - ne tai ryza, ne tai oranzine, ne tai ruda, noriu buti vysnyne
o man mirtinai nusibodo buti tamsiai vysnine o tik tokia gaunasi su chna. dabar galvoju ka cia padarius, kad pakeitus plauku spalva
ar galima po chnos dazyti su cheminiais dazais ir ar paims jie toki raudona pigmenta
gal kas turit kokios patirties ka daryti, kad plaukai nusviesetu ir nebutu tokia intensyvi chnos spalva
ar galima po chnos dazyti su cheminiais dazais ir ar paims jie toki raudona pigmenta
gal kas turit kokios patirties ka daryti, kad plaukai nusviesetu ir nebutu tokia intensyvi chnos spalva
Sveikutes, perskaiciau visa tema - ir sedziu su chna ant galvos
Turiu klausimeli
Jei i dazus dedi citrina ar obuoliu acta, ar galima tada uzpilti pienu? Ar nesutrauks? Ar dedate kava, jei uzpylete pienu? Zodziu, noriu paklausti, ar issirenkate viena buda ir dazote, ar maisote viska ka galima?
As pabandziau su pienu, tad nedejau citrinos nei kavos. Pabijojau. Galvoju kita kart isbandyt kava, bet tada nepilsiu pieno.
Turiu klausimeli
Jei i dazus dedi citrina ar obuoliu acta, ar galima tada uzpilti pienu? Ar nesutrauks? Ar dedate kava, jei uzpylete pienu? Zodziu, noriu paklausti, ar issirenkate viena buda ir dazote, ar maisote viska ka galima?
As pabandziau su pienu, tad nedejau citrinos nei kavos. Pabijojau. Galvoju kita kart isbandyt kava, bet tada nepilsiu pieno.
QUOTE(manu @ 2006 03 09, 19:44)
o man mirtinai nusibodo buti tamsiai vysnine o tik tokia gaunasi su chna. dabar galvoju ka cia padarius, kad pakeitus plauku spalva
po chna su cheminiais dazais dazyti negalima, palauk bent menesi, nes vaiskciosi zalia
QUOTE(jadzka @ 2006 03 10, 13:21)
Jei jau dedu pieno - tai citrinos nea/...
O labiausiai mano plaukučiams tiko Labai stipri kava, chna + basma po pakelį ir citrinos sultys.
Jei noriu labiau pamaitinti plaukus - pilu šiek tiek pieno, ir simsondijų aliejaus. Bet be citrinos.
O labiausiai mano plaukučiams tiko Labai stipri kava, chna + basma po pakelį ir citrinos sultys.
Jei noriu labiau pamaitinti plaukus - pilu šiek tiek pieno, ir simsondijų aliejaus. Bet be citrinos.
aha...man irgi su kava labai patiko, dar dejau gvazdikeliu, tai kvapas toks malonesnis buvo praejusi karta visko dejau : kavos, gvazdikeliu, pieno, truputi acto, aliejuku vusokiu, na bet nesigavo jokia atomine bomba ir pakankamai gerai nusidaze siaip as noriu tamsiai tamsiai rudos spalvos, gal turit dar kokiu patarimu ?
QUOTE(puffy_ @ 2006 03 10, 13:28)
siaip as noriu tamsiai tamsiai rudos spalvos, gal turit dar kokiu patarimu ?
Na man tamsiai ruda gaunasi tada, kai maišau 1 pakelį chna + 2 pak. basmos. Užpilu 2 citrinų sultimis nakčiai, o paskui įpilu karšto vandens kiek reikia prieš dažydama. Kartais įpilu dar varnalėšų aliejaus, bet jis spalvos nekeičia. Tiesa, aš ir natųrali esu arčiau tamsiai kaštoninės, tai galvoju, kad ir nuo to priklauso.
QUOTE(Miaška @ 2006 03 10, 13:40)
Na man tamsiai ruda gaunasi tada, kai maišau 1 pakelį chna + 2 pak. basmos. Užpilu 2 citrinų sultimis nakčiai, o paskui įpilu karšto vandens kiek reikia prieš dažydama. Kartais įpilu dar varnalėšų aliejaus, bet jis spalvos nekeičia. Tiesa, aš ir natųrali esu arčiau tamsiai kaštoninės, tai galvoju, kad ir nuo to priklauso.
siaip as taip pat esu labai tamsiu plauku, tiesiog atsiauginu dabar plaukus, nes anksciau buvau sviesi - noriu islygint plauku spalva, kad butu kuo vienodesne su naturalia mano spalva na as visad dedu 2-3 basmos ir tik puse xna. patinka kava det ir gvazdikelius nes kvapas malonesnis lieka bandziau karta su citrina ir actu dazyt, bet ar cia sutapimas ar kas..bet gavos nekaip, beveik nieko nenudaze tai jau geriau pienas, kava, gvazdikeliai ir semenu, simondsiju, varnalesu aliejukai sekanti karta reiks uzsiplikyt stipria kava ir sumaisyt su basma ir xna, kaip jadzka minejo
QUOTE(puffy_ @ 2006 03 10, 14:32)
sekanti karta reiks uzsiplikyt stipria kava ir sumaisyt su basma ir xna, kaip jadzka minejo
Jei esi kavos mėgėja - tau patiks , aš po tokio dažymo kvepėjau kava gal dvi savaites, o kavos aš negeriu ir nelabai mėgstu...
Beje, dariau taip, kaip perskaičiau žurnale: 4 šaukštus kavos užpyliau rodos stikline vandens ir pavirinau 10-15 min., tada perkošiau ir gauta kavute užplikiau chna su basma. Beje, atspalvis gražus buvo, tik jau tas kvapas!
SIAIP ESU NATURALI SIAUDU BLONDINE PO VAIKO GIMIMO SLINKO PLAUKAI TAI MOCIUTE REKOMENDAVO CHNA PLAUKAI NUSTOJO SLINKTI , ATSIGAVO, SVELNUS TOKIE . BET VIENA DIENA NUEJAU I KIRPYKLA IR PAPRASIAU VEL BLOND. KAIP VISI SAKE TUREJAU PATAPTI ZALIA, BET VISKAS BUVO BET SVIESUS DAZAI LABAI ALINA PLAUKUS, TAI PRIES 4MEN VEL GRIZAU PRIE CHNA.
TIK NOREJAU PAKLAUSTI KA DUODA PIENAS?DAR DRAUGEI KIRPEJA REKOMENDAVO KEFYRA.
TIK NOREJAU PAKLAUSTI KA DUODA PIENAS?DAR DRAUGEI KIRPEJA REKOMENDAVO KEFYRA.