Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

Tiktai chna 4u.gif
Atsakyti
siaip as savo patirtim galuu pasodalint : kai daziau su chna, tai spalva ilgai nenusiplove, o dabar atsiauginau, turiu ilgus ilgus plaukus, ir su bespalve karta per savaite juos palepinu. Blizga, visi stebis nuo ko. Nuostabus dalykas - naturalu, pigu, veiksminga smile.gif
Atsakyti
nu ka dariau eksperimenta su ciberzole 4u.gif
emiau pakeli 20g ciberz ir pakeli kasijos 25 g ispaudziau vienos citrinos sultis ir uzpiliau karstu vandeniu. palikau 2 val siltai pastoveti. uztepiau ant plauku ir supratau, kad truksta dazu blink.gif tada ant smugio dar viena pokeli ciberzol karsta zalia arbata uzpiliau (buvo po ranka, nereikejo vandens kaisti biggrin.gif ) ir uztepiau ant plauku .laikiau 2,5 val. dabar isiploviau galva ir dziunu , bet blink.gif nematau jokio rezultato , nu gal kokia puse tono pasikeite splava g.gif gal maziau bordine labiau ruda g.gif

dabar mastau apie bandyma su rabarbaru saknim, bet is kur ju gauti neisivaiduoju g.gif

o dar galvoju, gal man su ciberzole reikejo maisyti ne kasija o chna g.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 22, 15:34)
o dar galvoju, gal man su ciberzole reikejo maisyti ne kasija o chna g.gif

Ir aš taip pat manau - įsisvaizduoju, kad ciberžolė tik paveikia chna dažų spalvą, o ne pati savaime dažo plaukus (nors rūbus ir virtuvinį stalą dažo puikiai - atsiplauna tik su šveiktikliais biggrin.gif ). Juk ir raudonas vynas maišant su chan duoda atspalvį, bet vien raudonu vynu plaukų nedažome.
Mėgink kitą sykį gaminti terlionę iš chna ir ciberžolės, įdomu, kaip seksis.

O man po paskutinio dažymo, kai įpyliau į chna citrinų sulčių ir obuolių acto (dar dėjau medaus ir varnalėšų aliejaus), labai gerai dažas laikosi. Taip vis būdavo, kai tik ant plaukų kokią kaukę tepu, tai nueina su kauke ir dažai, ir rankšluostis dažosi... O dabar super, spalva graži ir nenueina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 12 22, 13:56)
Ir aš taip pat manau - įsisvaizduoju, kad ciberžolė tik paveikia chna dažų spalvą, o ne pati savaime dažo plaukus (nors rūbus ir virtuvinį stalą dažo puikiai - atsiplauna tik su šveiktikliais biggrin.gif ). Juk ir raudonas vynas maišant su chan duoda atspalvį, bet vien raudonu vynu plaukų nedažome.
Mėgink kitą sykį gaminti terlionę iš chna ir ciberžolės, įdomu, kaip seksis.

matai, as paskaitinejau ta foruma,kur rekomandavo- o ten mergina butent taip ir daze: kasija + ciberzole - o nuotraukoj akivaizdziai matosi kad nudazyta, ir spalva ivardinta "crasy lemon" g.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 22, 19:38)
matai, as paskaitinejau ta foruma,kur rekomandavo- o ten mergina butent taip ir daze: kasija + ciberzole - o nuotraukoj akivaizdziai matosi kad nudazyta, ir spalva ivardinta "crasy lemon"  g.gif

Tai gal jos natūrali plaukų spalva labai šviesi? O kokia taviškė natūrali?
Atsakyti
QUOTE(raskam @ 2005 12 14, 20:47)
http://forums.longha...hlight=turmeric
Čia vienas iš pavyzdžių, kaip veikia ciberžolė. Sėkmės  smile.gif

dar karta tas puslapiukas su pavyzdziu.

mano plaukai tamsesni, bet ne per daugiausiai g.gif
atvirai pasakius, kad as atsiminciau savo tikraja plauku spalva blink.gif
niu gal kokias dviem tonais tamsesni negu pavyzdyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manu: 22 gruodžio 2005 - 21:39
siandien dienos sviesoj apziurejau savo plaukus, pamaciau nedideli skirtuma g.gif dabar beveik neliko raudono atspalavio, tapo tiesiog tamsiai rudi plaukai, bet jokio orandzinio atspalvio nera schmoll.gif

reiks man toliau bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 23, 11:21)
siandien dienos sviesoj apziurejau savo plaukus, pamaciau nedideli skirtuma  g.gif  dabar beveik neliko raudono atspalavio, tapo tiesiog tamsiai rudi plaukai, bet jokio orandzinio atspalvio nera  schmoll.gif

reiks man toliau bandyti  ax.gif

O aš pastebėjau tokį dalyką: mano pražilę plaukai kaip tik nusidažydavo gan ryškia oranžine spalva, kol dažydavau senuoju būdu. O kai pradėjau chna maišyti su citrina - tas atspalvis baigia pranykt (po dviejų dažymų), tie oranžiniai plaukai įgavo daugiau varinį atspalvį, ir kiti (natūraliai esu tamsi) pasidarė daugiau tamsiai rudi, nei ryži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 12 23, 13:11)
O aš pastebėjau tokį dalyką: mano pražilę plaukai kaip tik nusidažydavo gan ryškia oranžine spalva, kol dažydavau senuoju būdu. O kai pradėjau chna maišyti su citrina - tas atspalvis baigia pranykt (po dviejų dažymų), tie oranžiniai plaukai įgavo daugiau varinį atspalvį, ir kiti (natūraliai esu tamsi) pasidarė daugiau tamsiai rudi, nei ryži thumbup.gif

thumbup.gif: sutinku smile.gif
Miaška, aš tai pasiskaičiau, kad gvazdikėlių reikia įdėti, kad labiau rudi būtų... tik galvoju kaip čia juos dabar virti ar plikyti ar malti ar pan.
Ir su citrina tikrai tie plaukai nenusiplauna kažkaip kaip tik su vandeniu, nors ir nelaikiau ilgai aš to mišinio, kad pribręstų....
Atsakyti
jauciu,kad grisiu prie "senojo" dazymo budo, be citrinos. nes jeigu taip su citrina nusidazysi, o spalva nepatiks g.gif pvz per tamsi gausis, kas tada blink.gif senuoju budu tai nors nusiplaus siek tiek ax.gif
Atsakyti
tiesa, man tam puslapyje labai patiko vienas palygimas : jeigu isgeri arbatos puodelis siek tiek nusidazo. jeigu geri daug kartu arbata puodeli nudazo sodresne spalva. o jeigu ta arbata stipri ir dar ilgai laikoma ... taip ir chna dazo plaukus 4u.gif
Atsakyti