QUOTE(Snake @ 2005 12 05, 18:22)
Pasiguosiu
Sumasciau savaitgali tapti "grazi" ir pasidazyti plaukucius
Ankciau buvau dazius su chna is Body shop'o, labai grazi tamsiai ruda spalvyte gavosi, laikesi aisku neilgai. Nusipirkau 2 pakuotes basmos ir 1 chna. Sumaisiau, uzpyliau karstu vyneliu, kad spalvyte grazi butu, dar sezamo aliejuko ipyliau... rupestingai istepiau, uzsidejau maisiuka, pasildziau fenu, ranksluosti ant virsaus, laikiau 2 valandas
Ir ka jus manot?? Ogi VISISKAI nenudze!
Neisivaizduoju, kas galejo buti blogai ir ka daryti? Ar nepakenktu, jei dazyciau ryt ir vel ir kur garantija, kad pasiseks sikart ?
Man taip buvo, bet dabar galvoju gal nuo menulio kokios fazes. Bet as buvau blondinka ir gal is trecio karto pavyko tik nudazyti. Po pirmo visiskai nieko, po antro blondiskuma nugesino siek tiek. O is trecio karto tapau ryza ryza. Bet po dvieju plovimu nuejo tas riskus ryzumas. Bet pas mane viena tokia broblema, nuo saknu kai nuaugo, tai ten tamsiai ryzi, o galiukai sviesiai. Skirtumas matosi, bet visi sako, kad spalva grazi. Nu dar as blondine budama, daziau baltai sruogelemis tai tos sruogeles dabar taip pat isriskejo. Antrodau tikrai sauniai. O ryzos spalvos taip bijojau, o ji man pasirodo labai tinka.
Nors mano vyreliui, tai nei blondine nei ryza negrazu, jam naturalus graziausi, bet buvau ir taip ilgai pilka pelyte, todel dabar ir veidas ryskesnis.
Ir daugeliui ta spalva tokia baisi, bet mane pamate nesibaido sako gerai atrodai.