Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 12 06, 10:29)
sobstvennoj personoi  biggrin.gif

As kai tokia "rusele", tai suprantu tik tiek, kad atsakymas rusu kalba lotuliukas.gif
Anyway, jei cia Tu - plaukai thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus, ryt varau kirptis o paskui jau ir dazysiu, tik reik vaika su tetuku kur issiut, kad netrukdytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 04:09)
As kai tokia "rusele", tai suprantu tik tiek, kad atsakymas rusu kalba  lotuliukas.gif
Anyway, jei cia Tu - plaukai  thumbup.gif

a as kai rusiskus multikus ziurejau, tai ir moku lig siol smile.gif thumbup.gif

tikrai as bigsmile.gif

smagu tave matyti ir siam forume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 07 gruodžio 2005 - 09:29
QUOTE(Tynka @ 2005 12 06, 15:49)
1.Kaip jus per nakti islaikot ta reikala ant galvos? Na suprantu apsivyniojat, bet nenukrenta miegant?
2. Ar galiu prie stai pasisviesint sruogeles ir is karto po to dazyti chna?
3. O jeigu i ta misini ipylus aliejuko kokio nors gero, pvz. varnalesu, tai ir visai gal  nesausins?
4. Tai vis gi kondicienieriu ar balzama po to geriau naudot

Kai suteplioju plaukus dažais, pirmiausia uždedu maudymosi kepuraitę - tokią plonutę, kaip ir iš viešbučių, tik aš Droge pirkau. Ant viršaus - maišelį, o tada kepurę - turiu tokią megztą bobišką, gerai priglunda, ir šilumos užtenka. Tada per naktį nieko nenutinka, tik mane erzina tas šlamantis maišelis prie ausų - miegoti trukdo doh.gif
Į mišinį paprastai pilu alyvų aliejaus - tada man geriau tepasi. Paskui plaukai skalaujasi kiek sunkiau, bet lieka minkštesni.
Išskalavusi dažus, plaukus sutepu kauke arba kondicionieriumi - ką tuo metu naudoju, bet tik šaltuoju sezonu, kad nesielektrintų. Vasarą niekuo neperplaunu, ir taip gerai plaukai atrodo ir jaučiasi smile.gif
Atsakyti
vietoj maiselio as naudoju lipnia plevele, kuri skirta indams uzdengti, ji neslama ir labai gerai prilimpa, apsivynioji, kiek reikia ir kur reikia, tikrai nenusmuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 12 07, 10:29)
a as kai rusiskus multikus ziurejau, tai ir moku lig siol smile.gif  thumbup.gif
tikrai as  bigsmile.gif
smagu tave matyti ir siam forume  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2005 12 05, 18:22)
Pasiguosiu  verysad.gif
Sumasciau savaitgali tapti "grazi" ir pasidazyti plaukucius  ax.gif
Ankciau buvau dazius su chna is Body shop'o, labai grazi tamsiai ruda spalvyte gavosi, laikesi aisku neilgai. Nusipirkau 2 pakuotes basmos ir 1 chna. Sumaisiau, uzpyliau karstu vyneliu, kad spalvyte grazi butu, dar sezamo aliejuko ipyliau... rupestingai istepiau, uzsidejau maisiuka, pasildziau fenu, ranksluosti ant virsaus, laikiau 2 valandas unsure.gif
Ir ka jus manot?? Ogi VISISKAI nenudze!  doh.gif
Neisivaizduoju, kas galejo buti blogai ir ka daryti? Ar nepakenktu, jei dazyciau ryt ir vel ir kur garantija, kad pasiseks sikart ?  blink.gif

Man taip buvo, bet dabar galvoju gal nuo menulio kokios fazes. Bet as buvau blondinka ir gal is trecio karto pavyko tik nudazyti. Po pirmo visiskai nieko, po antro blondiskuma nugesino siek tiek. O is trecio karto tapau ryza ryza. Bet po dvieju plovimu nuejo tas riskus ryzumas. Bet pas mane viena tokia broblema, nuo saknu kai nuaugo, tai ten tamsiai ryzi, o galiukai sviesiai. Skirtumas matosi, bet visi sako, kad spalva grazi. Nu dar as blondine budama, daziau baltai sruogelemis tai tos sruogeles dabar taip pat isriskejo. Antrodau tikrai sauniai. O ryzos spalvos taip bijojau, o ji man pasirodo labai tinka. thumbup.gif Nors mano vyreliui, tai nei blondine nei ryza negrazu, jam naturalus graziausi, bet buvau ir taip ilgai pilka pelyte, todel dabar ir veidas ryskesnis. tongue.gif Ir daugeliui ta spalva tokia baisi, bet mane pamate nesibaido sako gerai atrodai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopkriste: 09 gruodžio 2005 - 11:34
QUOTE(Kleopkriste @ 2005 12 09, 11:32)
Man taip buvo, bet dabar galvoju gal nuo menulio kokios fazes. Bet as buvau blondinka ir gal is trecio karto pavyko tik nudazyti. Po pirmo visiskai nieko, po antro blondiskuma nugesino siek tiek. O is trecio karto tapau ryza ryza. Bet po dvieju plovimu nuejo tas riskus ryzumas. Bet pas mane viena tokia broblema, nuo saknu kai nuaugo, tai ten tamsiai ryzi, o galiukai sviesiai. Skirtumas matosi, bet visi sako, kad spalva grazi. Nu dar as blondine budama, daziau baltai sruogelemis tai tos sruogeles dabar taip pat isriskejo. Antrodau tikrai sauniai. O ryzos spalvos taip bijojau, o ji man pasirodo labai tinka.  thumbup.gif  Nors mano vyreliui, tai nei blondine nei ryza negrazu, jam naturalus graziausi, bet buvau ir taip ilgai pilka pelyte, todel dabar ir veidas ryskesnis.  tongue.gif Ir daugeliui ta spalva tokia baisi, bet mane pamate nesibaido sako gerai atrodai.  thumbup.gif

pries tai buvai sviesiai daziusi, ir saknys plauku naturalios spalvos atauga? nieko nepakeisi, bandyk sruogeles pasviesinti nuo saknu, tada suvienodinsi mirksiukas.gif o siaip prie saknu plaukai naturaliai buna tamsesni smile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip jau noriu to raudono atspalvio atsikratyti...
Gal žinot kas kokius natūralius dažus, kurie to raudonumo tiek daug neturi?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 12 09, 12:21)
Aš kažkaip jau noriu to raudono atspalvio atsikratyti...
Gal žinot kas kokius natūralius dažus, kurie to raudonumo tiek daug neturi?

padazius papildomai su basma neturetu buti raudoma, o ruda.
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 12 09, 13:41)
padazius papildomai su basma neturetu buti raudoma, o ruda.

būna būna dar ir kaip.....
Beje,o ką manot apie Venita chna mišinukus.
Nu man jie visai patinka biggrin.gif Bronzinė arba kaštono spalvytė smile.gif gal tik kiek labiau nei šiaip chna sausina, bet pamaitinus plaukučius būna thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 12 09, 13:02)
būna būna dar ir kaip.....
Beje,o ką manot apie Venita chna mišinukus.
Nu man jie visai patinka biggrin.gif Bronzinė arba kaštono spalvytė smile.gif gal tik kiek labiau nei šiaip chna sausina, bet pamaitinus plaukučius būna thumbup.gif:

Kažkada buvau pradėjusi naudoti, bet kirpėja perspėjo, kad Venitos dažuose daugiau chemijos negu natūralių medžiagų, tada ir perėjau prie natūralios chna.
Atsakyti