QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 19, 18:35) |
tai kad chna nepriduoda labai ryzkaus atspalvio.... man tai kai ir ataugineja, nelabai taip jau matos.... |
mano naturalus ryzo atspalvio neturi, todel matydavosi ...
QUOTE (afera @ 2004 10 19, 14:56) |
mano naturalus ryzo atspalvio neturi, todel matydavosi ... |
Na, mano plaukai irgi ne ryzi, bet gal tada tamsesni nei tavo, todel kitoks efektas?
mano labai gera drauge pastoviai dazmo plaukus su chna
ir jos plaukai atrodo na aisku, ji juos ir priziuri,bet ji yra iki tol laibai daug ka isbandziusi ir sake, akd chna jai geriausi
ir jos plaukai atrodo na aisku, ji juos ir priziuri,bet ji yra iki tol laibai daug ka isbandziusi ir sake, akd chna jai geriausi
Ish patirties galiu pasakyti, kad su chna dazyti plaudai kol nenuaugdavo - kita, nors ir tamsesne spalva dazyti beprasmiska budavo - arba permusdavo, arba neikibdavo gerai ar nusiplaudavo labai greitai.
Susigundzhiau
pabandysiu chna
pabandysiu chna
as pati sau dazau, mano mama ir teta pacios dazosi
jei nori lygiai nusidazyti, pasidaryk didesni kieki dazu, tada pakaks visur nusiteplioti, bet aisku, reik stengtis ta padaryti kuo greiciau, kol mase neatveso, todel gal kartais ir nespeji kur nors uztepti nugaroje prie kaklo....bet tai ne beda, dazant kita
karta galima ta istaisyti :0 tuo labiau kad kaina 1lt uz pakeli...nereali kaina uz toki grozi plauku
jei nori lygiai nusidazyti, pasidaryk didesni kieki dazu, tada pakaks visur nusiteplioti, bet aisku, reik stengtis ta padaryti kuo greiciau, kol mase neatveso, todel gal kartais ir nespeji kur nors uztepti nugaroje prie kaklo....bet tai ne beda, dazant kita
karta galima ta istaisyti :0 tuo labiau kad kaina 1lt uz pakeli...nereali kaina uz toki grozi plauku
na mano plaukai pusilgiai, todel pachiai dazhytis budavo nelengva. bet kankinausi kokius 3 metus. faktas vienas - plaukai "dzhiaugiasi" po tokios proceduros, zhvilga ir net atrodo, kad juokiasi laikydavau iki valandos. uzhdedavau maisheli ant galvos, apvyniodavau rankshluoschiu ir gasdindavau vyra
bet va nusibodo man tokiai ryzhavotai vaikshchiot, pabandzhiau su basma - tikrai stipriai gali nusijuodint, be labai greit nusiplaudavo... ir vel ryzha ishlysdavo.
pereint ant cheminiu dazhui jokiu problemu nebuvo, keleta menesiu palaukt reikejo, bet man kazhkaip ir ta chna nusiplovinejo
dabar galvoju, gal ir vel vertetu...
bet va nusibodo man tokiai ryzhavotai vaikshchiot, pabandzhiau su basma - tikrai stipriai gali nusijuodint, be labai greit nusiplaudavo... ir vel ryzha ishlysdavo.
pereint ant cheminiu dazhui jokiu problemu nebuvo, keleta menesiu palaukt reikejo, bet man kazhkaip ir ta chna nusiplovinejo
dabar galvoju, gal ir vel vertetu...
vertetu vertetu
beje, tam, kad atgaivinti spalva, nebutina valanda laikyti, pakaks ir pusvalandzio, o jei skubi, tai ir 15 min, tik tada reikia stengtis palaikyti tempertaura, ty, pvz, uzsideti maiseli, po to folga, pakaitinti su fenu, ziureti kad neprisviltu ir ranksluosti uzsivynioti, as tai dar dedu sluoksni laikrasciu, labai gerai izoliuoja siluma..
beje, tam, kad atgaivinti spalva, nebutina valanda laikyti, pakaks ir pusvalandzio, o jei skubi, tai ir 15 min, tik tada reikia stengtis palaikyti tempertaura, ty, pvz, uzsideti maiseli, po to folga, pakaitinti su fenu, ziureti kad neprisviltu ir ranksluosti uzsivynioti, as tai dar dedu sluoksni laikrasciu, labai gerai izoliuoja siluma..
gal galit pasakyti ka naudot chna ar basma nes noriu juodu plauku ir kaip ten maisyti su kuo ir t.t kiti dazai man netinka po savaites kitos nusiplauna sakau gal sitie tiktu
aciu
aciu
nusidaziau
manau man tinka,
ir kiti sako
ir dar plaukus aptrumpinau tai sakyciau dabar atrodau
aciu mamytes!
manau man tinka,
ir kiti sako
ir dar plaukus aptrumpinau tai sakyciau dabar atrodau
aciu mamytes!
o jeigu naudociau chna kauke bespalve plaukams, gal sakau paskui blogai kibs cheminiai dazai, a?noreciau atgaivinti plaukelius