Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

QUOTE(France;) @ 2005 06 01, 08:01)
[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=red]labukas:) skaitinejaus cia kaip svetys,bet visgi ryzausi uzsiregistruoti kadangi noriu paklausti kaip su tais chna ir basma milciukais dazyti? g.gif lyg ant pakelio uzrasyta kad pirma chna o paskui basma dazyti,o is jusu supratau kad viska is karto sumaisyti ir vienu metu tepti.Tai vat toks ir mano klausimelis pirmasis,tikiuosi sulauksiu atsakymo,aciu smile.gif

siaip kad nevargtum, maisyk, rezultatas tas pats bus:) tik maziua terliojimosi. kuo daugiau pridesi basmos, tuo tamsesne spalva bus. o santykis: hmmmm, galima po lygiai, galima basmos trecdali, ivairiai... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 06 01, 09:13)
siaip kad nevargtum, maisyk, rezultatas tas pats bus:) tik maziua terliojimosi. kuo daugiau pridesi basmos, tuo tamsesne spalva bus. o santykis: hmmmm, galima po lygiai, galima basmos trecdali, ivairiai... g.gif  g.gif

aciu mirksiukas.gif as noreciau tik truputi(niu gal 1 tonu) patamsinti plaukus,tai kiek mazdaug reiktu?
Atsakyti
tavo tamsus?
jei neilgi, reiketu tada puses pakelio basma, viena chna, jei ilgi, imk dvigubai.
laikyk kokias kokias 15 minuciu.
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 06 01, 09:51)
tavo tamsus?
jei neilgi, reiketu tada puses pakelio basma, viena chna, jei ilgi, imk dvigubai.
laikyk kokias kokias 15 minuciu.

Jei nori juodesnių - 1+1 chna ir basma smile.gif bent jau man tas santykis labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
Aciu aciu smile.gif jeigu imsiu 1:1ar nebus taip kad juodaplauke ar labai tamsiai rudai gausiuos?Mano naturalus tokie grynai rudi net nemoku pasakyt,noriu vos vos tamsesniu mirksiukas.gif ir dar jei nesunku papasakokit kaip ten su jais?Issiteplioji galva,palaikai,o paskui?:)su kuo isplaut?ar tik su vandeniu ar sampunu?jes ant pakelio parasyta kad negalima su sampunu 3 dienas plaut...
Atsakyti
Aš tai išsiplaunu su vandeniu tiesiog ir šampūno nededu bent jau 2 dienas,trijų ne visada ištempiu ax.gif
o aš dažau santykiu 2:1 (basma:chna),ir tikrai nesigauna labai tamsūs,plius,kad tas tamsumas šiaip labai greit nusiplauna,chna ilgiau laikos nei basma kažkodėl g.gif nors bandau įvairiai-dabar gal grįšiu prie 2 chna ir 1 basmos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 06 01, 11:24)
Aciu aciu smile.gif  jeigu imsiu 1:1ar nebus taip kad juodaplauke ar labai tamsiai rudai gausiuos?Mano naturalus tokie grynai rudi net nemoku pasakyt,noriu vos vos tamsesniu mirksiukas.gif ir dar jei nesunku papasakokit kaip ten su jais?Issiteplioji galva,palaikai,o paskui?:)su kuo isplaut?ar tik su vandeniu ar sampunu?jes ant pakelio parasyta kad negalima su sampunu 3 dienas plaut...

po to tik su vandeniu. galima kondicionieriu panaudoti. 3 dienas be sampuno. o del apvyniojimo as darau taip - kai isteplioju - reikia pasistengt greiciau, kad neatvestu visa ta kose ant galvos, tada uzsidedu arba polietilenini maiseli arba apsivynioju maistine plevele. tad dedu keleta laikrascio lapu ant galvos, sena ranksluosti ir sedziu su tuo tiurbanu ax.gif ax.gif vietoje laikrascio neseniai pradejau folga naudoti, visai patogu ir galima pakaitinti truputi, jei mase betepliojant atvesta labai.
Atsakyti
Mamą vis su chna dažau tongue.gif Pamėgom Venitą... atspalvių daug, gražaiusi iš rudų - kashtan ir bronza. 4u.gif
Atsakyti
O kaip jusu nuomone patogiau dazyt,ar su Venitos dažais ar su chna ir basma.Žinau,kad jau Venitos dažai nėra naturalūs,bet gal geriau bus,nors žinosiu kokia tiksliai maždaug spalva gausis?
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 06 01, 13:04)
O kaip jusu nuomone patogiau dazyt,ar su Venitos dažais ar su chna ir basma.Žinau,kad jau Venitos dažai nėra naturalūs,bet gal geriau bus,nors žinosiu kokia tiksliai maždaug spalva gausis?

taip, Venitoj jau esama cheminių priedų, tačiau dažų pagrindas - tie patys augaliniai milteliai (net užpylus karštu vandeniu, kvapas tas pats geras senas pažįstamas chna...) Tai, kad tie priedai nusiplauna pakankamai greitai, kaip ir chna be priedų, rodo, kad jie tikrai negali rungtis su, sakykim, amoniaku ar peroksidu..... kai dažydavau tik su gryna chna ir basma, labai sunku būdavo spalvas nutaikyt...per daug chna - lapės ryžumas, per daug basma - žalia galvos oda!
Mama venita nesiskundžia! (o ir kaina chna su cheminiu priedu ir be jo beveik nesiskiria) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 01 birželio 2005 - 12:17
O man neišmanelei patarkit,kiek tu Venitos pakeliu reiketu ant plauku maždaug iki pusės nugaros?Ir dar,jei dažyciau chna ir basma,o saket kad basma gana greit nusiplauna,tai ar nebus taip kad kai nueisiu į baseiną tai iš po manęs plauks tamsi juosta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 06 01, 13:39)
O man neišmanelei patarkit,kiek tu Venitos pakeliu reiketu ant plauku maždaug iki pusės nugaros?Ir dar,jei dažyciau chna ir basma,o saket kad basma gana greit nusiplauna,tai ar nebus taip kad kai nueisiu į baseiną tai iš po manęs plauks tamsi juosta? biggrin.gif

trumpiem plaukam "sueina" visas pakelis......manau, reiktų 2 ilgiems...... g.gif
skalauti po kelių valandų laikymo reikia tol, kol vanduo liks skaidrus...... smile.gif
Atsakyti