Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 05 25, 08:37)
ryza tik tongue.gif
sviesios spalvos tikrai su chna, isskyrus ryza negausi smile.gif
drasiai, as sviesinu sruogas pries dazydama su chna ir niekada nepazaliavau smile.gif

Ką aš žinau.... esu tikrai po cha, praėjus porai mėnesių dažius oaorastais dažais (kaštoninė spalva) ir sruogelias šviesinus ir po dažais dažytų dažiau su Chna. Nam nieko nesureagavo....
Atsakyti
As maisau puse chna pakelio ir pakelis basmos ir gaunasi liuks spalva - sokoladine tokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 05 25, 10:09)
As maisau puse chna pakelio ir pakelis basmos ir gaunasi liuks spalva - sokoladine tokia  thumbup.gif

Aš maišydavau atvirkšiom proporcijom. 1 pakelis chna ir puse basmos...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 25, 10:10)
Aš maišydavau atvirkšiom proporcijom. 1 pakelis chna ir puse basmos...

Ir aš panašiai maišydavau: pusė pokelio basmos ir pusantro chna. Paskui neturėjau basmos, tai du paskutinius kartus nusidažiau dviem pokeliais chna, ir nepastebėjau jokio skirtumo - gal dėl to, kad ir natūraliai esu tamsi.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 05 25, 10:14)
Ir aš panašiai maišydavau: pusė pokelio basmos ir pusantro chna. Paskui neturėjau basmos, tai du paskutinius kartus nusidažiau dviem pokeliais chna, ir nepastebėjau jokio skirtumo - gal dėl to, kad ir natūraliai esu tamsi.

Nu aš irgi natūraliai tamsi smile.gif
Dar kažkur jau minėjau, kad perku Venita Chna mišinukus su kažkokiais dažais... jie gal labiau cheminiai, nors košelė panaši gaunas, bet spalvas thumbup.gif išgauna smile.gif
Mano draugė net raudoną gražią turėjo.... ir pleiskanas jai išnaikino...
Atsakyti
QUOTE(Kenzo @ 2004 08 09, 15:00)
As girdejau, kad dazai HENNA PLUS lyg tai yra chna pagrindu pagaminti. Gal kas bandet ar zinot?

bandziau ir ne viena karta likau nepatenkinta schmoll.gif
Atsakyti
o kokius chna dazus ir basma jus perkat? ar tuos, kur kiekvienoj parduotuvej yra po lita ar du, ar kokius kitus?
beje, ar kas bande chna is bodyshopo? ten ji aisku brangesne, bet gal labai grazi spalva gaunas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2005 05 25, 12:33)
o kokius chna dazus ir basma jus perkat? ar tuos, kur kiekvienoj parduotuvej yra po lita ar du, ar kokius kitus?
beje, ar kas bande chna is bodyshopo? ten ji aisku brangesne, bet gal labai grazi spalva gaunas? rolleyes.gif

Aš tą papigiaiską...
Dar radau kažkokią su dumbliais arba mineralais. irgi visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 25, 10:27)
Nu aš irgi natūraliai tamsi smile.gif
Dar kažkur jau minėjau, kad perku Venita Chna mišinukus su kažkokiais dažais... jie gal labiau cheminiai, nors košelė panaši gaunas,  bet spalvas thumbup.gif išgauna smile.gif
Mano draugė net raudoną gražią turėjo.... ir pleiskanas jai išnaikino...

O man Venita nelabai patiko - plaukai nuo jos plonėjo, kaip po cheminių dažų... Ir kirpėja sakė, kad jei paletė labai įvairi - tai tikrai bus pridėta chemijos, nes chna vis tik neturi plataus spalvų pasirinkimo.

Anksčiau pirkdavau tą paprastajską popigiajską, kur bet kuriame prek. centre, o dabar perku kitokią: irgi pigi, bet labai išgyrė kirpėja, toks pat kiekis, tik maišelis tamsiai raudonas. Rusiška, neatsimenu firmos, bet galėsiu pažiūrėti, namie dar turiu - užsipirkau atsargai 10 pakelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 05 25, 14:16)
O man Venita nelabai patiko - plaukai nuo jos plonėjo, kaip po cheminių dažų... Ir kirpėja sakė, kad jei paletė labai įvairi - tai tikrai bus pridėta chemijos, nes chna vis tik neturi plataus spalvų pasirinkimo.

Anksčiau pirkdavau tą paprastajską popigiajską, kur bet kuriame prek. centre, o dabar perku kitokią: irgi pigi, bet labai išgyrė kirpėja, toks pat kiekis, tik maišelis tamsiai raudonas. Rusiška, neatsimenu firmos, bet galėsiu pažiūrėti, namie dar turiu - užsipirkau atsargai 10 pakelių biggrin.gif

g.gif
O kur perki tą raudoną ir kaip pakiukas atrodo?
O Venitos spalvos man tiko ir tikrai neišplonėjo plaukai...
Manau, kad reiks atitaikyt natūraliai santykį su basma.... Nes vien nuo chna negaunu to rfekto kokio noriu
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 05 25, 13:16)

as perku prekybos centre IKI po 79ct, dazausi jau 8 metus...realiai ji tik pakuota skirtingu firmu, o sudetis ta pati - chna milteliai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
jei kas nors kur nors matote skirtingu spalvu palete tai yra su chemija...
ar bespalve chna, tai isivaizduoju, kad isimamas is jos pigmentas, bet kaip suprantu, tai daroma tik chemikalu pagalba... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
o kur perkate ta su dumbliais arba mineralais, ir ta rusiska raudoname pakelyje? rolleyes.gif
Atsakyti