Grafito spalvos su sidabriniais karoliukais riešinės ieško šeimininkės . Siūlai labai aukštos kokybės. Maloniai šilta, minkšta, ypatingai plona vokiška vilna su šildymo efektu. FOR SALE
QUOTE(villyte @ 2015 09 29, 12:20)
Grafito spalvos su sidabriniais karoliukais riešinės ieško šeimininkės . Siūlai labai aukštos kokybės. Maloniai šilta, minkšta, ypatingai plona vokiška vilna su šildymo efektu. FOR SALE
tobulos
Pas tave, kaip visada, grožio karalystė
Aciu, mieloji
Grafito spalvos su sidabriniais karoliukais ir siu riesiniu nebeturiu
Dar pas mane ir Parduodu pleduką, kuris dalyvavo technologijų olimpijadoje ir užėmė II-ąją vietą. Tai mūsų su dukra bendras darbas. Tema buvo METŲ LAIKAI. Naudotos technikos - mezgimas, nėrimas, siuvinėjimas, veltinis, aplikacija ir siuvimas. Pagamintas iš natūralios nekandančios vilnos, naudota lino, medvilnės, šiek tiek karoliukų; pamušaliukas - 100% medvilnė.
Pledukas ne tik šildys, bet bus ir kaip lavinamoji, žaidybinė priemonė augančioms rankytėms. Iškilusios aplikacijos bus puikus užsiėmimas mažiukui, o kokį kampą pasukus bus įsuptas mažiukas, tokios spalvos pledukas ir bus
Papildyta:
size=7]Plonytis, bet labai šiltas vilnonis pončas. Parduodamas[/size]
Laisvas staltiesėlės ir servetėlių komplektukas
nertas reikaliukas iš bambuko siūlų XS, S, M dydžio
Papildyta:
ir šis minkštutis snodas parduodamas ... Siūlai - natūrali švelni vilnelė, raštas nešiojamas iš abiejų pusių FOR SALE
Darbo autorė - mano dukra
Mano kūrybos skarą iš mocheros su šilku gali apgaubti Jus, Jūsų mamą, dukrą, tetą, močiutę, draugę. Nedidelė, bet jauki FOR SALE
[/quote]
saulės spalvos riešinės su gintariniais karoliukais laisvos ir ieško šeimininkės . FOR SALE
Grafito spalvos su sidabriniais karoliukais ir siu riesiniu nebeturiu
Dar pas mane ir Parduodu pleduką, kuris dalyvavo technologijų olimpijadoje ir užėmė II-ąją vietą. Tai mūsų su dukra bendras darbas. Tema buvo METŲ LAIKAI. Naudotos technikos - mezgimas, nėrimas, siuvinėjimas, veltinis, aplikacija ir siuvimas. Pagamintas iš natūralios nekandančios vilnos, naudota lino, medvilnės, šiek tiek karoliukų; pamušaliukas - 100% medvilnė.
Pledukas ne tik šildys, bet bus ir kaip lavinamoji, žaidybinė priemonė augančioms rankytėms. Iškilusios aplikacijos bus puikus užsiėmimas mažiukui, o kokį kampą pasukus bus įsuptas mažiukas, tokios spalvos pledukas ir bus
Papildyta:
size=7]Plonytis, bet labai šiltas vilnonis pončas. Parduodamas[/size]
Laisvas staltiesėlės ir servetėlių komplektukas
nertas reikaliukas iš bambuko siūlų XS, S, M dydžio
Papildyta:
ir šis minkštutis snodas parduodamas ... Siūlai - natūrali švelni vilnelė, raštas nešiojamas iš abiejų pusių FOR SALE
Darbo autorė - mano dukra
Mano kūrybos skarą iš mocheros su šilku gali apgaubti Jus, Jūsų mamą, dukrą, tetą, močiutę, draugę. Nedidelė, bet jauki FOR SALE
[/quote]
saulės spalvos riešinės su gintariniais karoliukais laisvos ir ieško šeimininkės . FOR SALE
Štai tokie 4 šaliai iškeliavo į Vokietiją
pilkai melsvos skaros nebeturiu
Pritaikiau progą, kai kaštonai buvo gražiai žali ir 40-mečio proga padariau štai tokį dalyką
40 kaštonų žalių
Pritaikiau progą, kai kaštonai buvo gražiai žali ir 40-mečio proga padariau štai tokį dalyką
40 kaštonų žalių
Štai tokie užsakyti kvietimai 60-mečio proga
Buvo užsakytos kašmyro vilnelės juodos su pilkais karoliukais riešinės. Užsakovė persigalvojo ir nebeims jų, tad riešinės laisvos. PARDUODAMOS
Dailios
Kaštonų medis - labai graži idėja
Riešinių ir šalių gražumas!
Riešinių ir šalių gražumas!
Užsakytos paprastutės riešinės
Naujas mano kūrinys - mocheros su šilku suknelė Late kava
Suknelė PARDUODAMA. FOR SALE
Suknelė PARDUODAMA. FOR SALE