vaaaau kokios ilgos riešinės šauniai padirbėta
Laisvas turiu tik šias riešines
Dar pas mane ir Parduodu pleduką, kuris dalyvavo technologijų olimpijadoje ir užėmė II-ąją vietą. Tai mūsų su dukra bendras darbas. Tema buvo METŲ LAIKAI. Naudotos technikos - mezgimas, nėrimas, siuvinėjimas, veltinis, aplikacija ir siuvimas. Pagamintas iš natūralios nekandančios vilnos, naudota lino, medvilnės, šiek tiek karoliukų; pamušaliukas - 100% medvilnė.
Pledukas ne tik šildys, bet bus ir kaip lavinamoji, žaidybinė priemonė augančioms rankytėms. Iškilusios aplikacijos bus puikus užsiėmimas mažiukui, o kokį kampą pasukus bus įsuptas mažiukas, tokios spalvos pledukas ir bus
[
Papildyta:
Plonytis, bet labai šiltas vilnonis pončas. Parduodamas
Ir ši suknytė dar pas mane
Siūlai - medvilnė 100%. Dydis tiks ir 2 metų mergytei ir 3 metų mergytei (tik bus trumpesnė) - mergaitės nuotraukoje amžius 3 metukai, ūgis 104 cm. Plotis po pažastimis 29-30 cm, ilgis visos suknelės 53 cm, su pasijoniu . Galiu prinerti gėlyčių, ažūriškai apnerti kakliuką, pakeisti juostelę į kitokios spalvos
Papildyta:
Laisvas staltiesėlės ir servetėlių komplektukas
Papildyta:
nertas reikaliukas iš bambuko siūlų XS, S, M dydžio
ir šis minkštutis snodas parduodamas ... Siūlai - natūrali švelni vilnelė, raštas nešiojamas iš abiejų pusių FOR SALE
Darbo autorė - mano dukra
Mano kūrybos skarą iš mocheros su šilku gali apgaubti Jus, Jūsų mamą, dukrą, tetą, močiutę, draugę. Nedidelė, bet jauki FOR SALE
[/quote]
Papildyta:
saulės spalvos riešinės su gintariniais karoliukais laisvos ir ieško šeimininkės . FOR SALE
Papildyta:
Pavasaris ir norisi spalvų...... Ilgai brandinta suknelė baigta .... Mochera su šilku - lengva it pūkas. Dydis S-M. Suknelė ieško šeimininkės Daugiau foto štai čia
Kadangi jau trečia savaitė eina, kai dingo užsakovė, tai manau, kad šios geltonosios riešinės su gintariniais karoliukais laisvos. Siūlai 100% kašmyro vilnelė, plonytės (nuotraukoje tokios plonos neatrodo, kokios yra ištiesų). FOR SALE
riešinių jau nebeturiu
Juodos su salotiniais ir žaliais chamaleoniniais karoliukais iškeliavo iš Lietuvos
Nauja skara Kakava su šokoladu ieško šeimininkės
Labai graži skara
ir raštas, ir spalvos
ir raštas, ir spalvos
QUOTE(Deimantine Saule @ 2015 06 07, 16:40)
Dėkoju. Skara iškeliaus į Švediją
Gražios spalvytės
Suknelė rado šeimininkę
Smagu, kad toks grožis rado šeimininkę