Dėkui
Laisvas turiu tik šias riešines
Dar pas mane ir Parduodu pleduką, kuris dalyvavo technologijų olimpijadoje ir užėmė II-ąją vietą. Tai mūsų su dukra bendras darbas. Tema buvo METŲ LAIKAI. Naudotos technikos - mezgimas, nėrimas, siuvinėjimas, veltinis, aplikacija ir siuvimas. Pagamintas iš natūralios nekandančios vilnos, naudota lino, medvilnės, šiek tiek karoliukų; pamušaliukas - 100% medvilnė.
Pledukas ne tik šildys, bet bus ir kaip lavinamoji, žaidybinė priemonė augančioms rankytėms. Iškilusios aplikacijos bus puikus užsiėmimas mažiukui, o kokį kampą pasukus bus įsuptas mažiukas, tokios spalvos pledukas ir bus
Papildyta:
Plonytis, bet labai šiltas vilnonis pončas. Parduodamas
Ir ši suknytė dar pas mane
Siūlai - medvilnė 100%. Dydis tiks ir 2 metų mergytei ir 3 metų mergytei (tik bus trumpesnė) - mergaitės nuotraukoje amžius 3 metukai, ūgis 104 cm. Plotis po pažastimis 29-30 cm, ilgis visos suknelės 53 cm, su pasijoniu . Galiu prinerti gėlyčių, ažūriškai apnerti kakliuką, pakeisti juostelę į kitokios spalvos
Papildyta:
Laisvas staltiesėlės ir servetėlių komplektukas
Papildyta:
nertas reikaliukas iš bambuko siūlų XS, S, M dydžio
Papildyta:
ir šis minkštutis snodas parduodamas ... Siūlai - natūrali švelni vilnelė, raštas nešiojamas iš abiejų pusių FOR SALE
Darbo autorė - mano dukra
Papildyta:
Mano kūrybos skarą iš mocheros su šilku gali apgaubti Jus, Jūsų mamą, dukrą, tetą, močiutę, draugę. Nedidelė, bet jauki FOR SALE
Riešinės motociklų JAWA fanui
Įdomios riešinės
Labai mielas pledukas
O su paskutinėm riešinėm puikiai padirbėta
O su paskutinėm riešinėm puikiai padirbėta
Ačiū, merginos, seniai buvo toks užsakymas, bet vis to ženklo neprisiruošiau nusipiešti . Užsakovas liko patenkintas
Ką tik baigtos saulės spalvos riešinės su gintariniais karoliukais laisvos ir ieško šeimininkės . FOR SALE
Ką tik baigtos saulės spalvos riešinės su gintariniais karoliukais laisvos ir ieško šeimininkės . FOR SALE
Naujas šampano spalvos šalis ieško tos, kurią galėtų apgaubti
Šalio jau nebeturiu
Nuostabi suknelė
Pasakiška
Ir manekenė ir suknelė - tobulos!
Dėkoju
Užsakytos geltonos riešinės su gintarinėm saulėm
Užsakytos geltonos riešinės su gintarinėm saulėm