Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbai, nėriniai, šaliai, skaros, riešinės

Dėkoju smile.gif

Atšalus orams - užsakytosios riešinės

user posted image
Atsakyti
Kiek gražiu naujienų. Koks žavus dėkliukas ir riešinės šviesiai pilkos
Atsakyti
Aš riešinių nenešioju, bet šitos labai dailios wub.gif
Tai turbūt vienintelės mano matytos riešinės, kurias aš ir pati užsidėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Ačių, Man irgi jos patinka mirksiukas.gif

Jetus, kaip nervina tos išlendančios reklamos, nu nekenčiu jų!!!!!! Turbūt didžioji dalis vartotojų ir išsilakstė dėl tų parazitinių nesamonių umn.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 10 29, 18:36)
Jetus, kaip nervina tos išlendančios reklamos, nu nekenčiu jų!!!!!!
Man reklamos netrukdo žavėtis Jūsų subtiliais darbais. mirksiukas.gif
Nes naršyklėje įsidiegus programėlę, blokuojančią reklamas. mirksiukas.gif https://www.google.l...k...22&ie=UTF-8
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 10 29, 21:11)
Man reklamos netrukdo žavėtis Jūsų subtiliais darbais.  mirksiukas.gif
Nes naršyklėje įsidiegus programėlę, blokuojančią reklamas.  mirksiukas.gif  https://www.google.l...k...22&ie=UTF-8

Ačiū už patarimą mirksiukas.gif .... Pas mane seniai ji yra įdiegta, bet pastaruoju metu kažkaip silpnai veikia, meta ne reklamas, bet jų vietoje tuščius langelius su kryžiukais..... Reklamų nėra, bet langeliai stabdo naršymą.... verysad.gif Aš mažai sėdžiu SM, nes neturiu tam daug laiko, bet žmogus, kuris nori ilgiau panaršyti, turi apsišarvuoti kantrybe, jei tos blokavimo sistemos neturi..... smile.gif
Atsakyti
Oi, kokios sitos dailios thumbup.gif
Atsakyti
Dovana gimtadieniui mamai smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Puiki dovana thumbup.gif 4u.gif Laiminga mama, turėdama tokią auksarankę dukrą smile.gif
Atsakyti
Dėkoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū dukrai už nuostabią dovana 4u.gif .Esu laiminga turėdama anūkę ir dukrą auksarankes. ax.gif

Atsakyti
užsakytosios ir iškeliavusios į Airiją smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti