Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbai, nėriniai, šaliai, skaros, riešinės

QUOTE(villyte @ 2014 09 20, 16:30)
Sagė Aguona prie skaros smile.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Smagu, kad mano sugalvota aguona daug kam patiko smile.gif

Dar vienos užsakytos žvaigždėtosios, tik pilkos su mėlynom ir baltom žvaigždėm smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Populiarios žvaigždutės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 10 03, 08:06)
Populiarios žvaigždutės  wub.gif  4u.gif

Tai jau tikrai mirksiukas.gif , po jų dar vienas megsiu, tik su pilkom ir baltom žvaigždutėm smile.gif
Atsakyti
Parduodu pleduką, kuris dalyvavo technologijų olimpijadoje ir užėmė II-ąją vietą. Tai mūsų su dukra bendras darbas. Tema buvo „METŲ LAIKAI“. Naudotos technikos - mezgimas, nėrimas, siuvinėjimas, veltinis, aplikacija ir siuvimas. Pagamintas iš natūralios nekandančios vilnos, naudota lino, medvilnės, šiek tiek karoliukų; pamušaliukas - 100% medvilnė.

Pledukas ne tik šildys, bet bus ir kaip lavinamoji, žaidybinė priemonė augančioms rankytėms. Iškilusios aplikacijos bus puikus užsiėmimas mažiukui, o kokį kampą pasukus bus įsuptas mažiukas, tokios spalvos pledukas ir bus

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 04 spalio 2014 - 11:41
Ačiū mamytei už gražią nuotraukytę, kur mergytė ir mamytė pasipuošusios mano mezginiais smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 06 spalio 2014 - 17:55

Riešinės, skirtos katinų Sfinksų parodai smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ką tik numegztas plonytis, bet labai šiltas vilnonis pončas. Parduodamas

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dailus pončas wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mieloji smile.gif

Riešinių būdu numegztas dėkliukas telefonui, kuris turi visą istoriją. biggrin.gif
Mano draugė ėjo vieną gražų vakarą Palangoje gatve ir sutiko tokį varganą šunytį, kuris buvo labai toks liesas ir neturėjo šeimininko. Pasitaikė tam šuneliui susitikti su mano drauge netoli "Luizos" baro ir jis įgavo vardą LUIZITAS. Įsimylėjo jį ta mano draugė ir nupiešė jo atvaizdą, kurį paskui visą dieną dar piešė, trynė, piešė, trynė ir ant languoto popieriaus, o aš jį išmezgiau smile.gif.... O kitoje dėkliuko pusėje ramiai tupintis katinas BALTRAMIEJUS, kuris irgi yra realus veikėjas ir jį kasdien matome tupinti priešais esančiame namo lange smile.gif... Šis dėkliukas telefonui su LUIZITU IR BALTRAMIEJUM yra realių veikėjų atspindys biggrin.gif biggrin.gif. Spalvos tokios tamsios todėl, kad buvo vakaras, o LUIZITAS - juodas, BALTRAMIEJUS - baltas - tokie, kokie ir yra realybėje wink.gif wink.gif tongue.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar vienos žvaigždutės smile.gif. kažkaip populiarios jos pasidarė ir smagu, kad vis kitokių spalvų tenka megzti, tai kitos spalvos ir vis kitaip atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dailu, gražu wub.gif
Atsakyti