Koks grožis
Dėkoju
Palepino mamytės mane vaikučių nuotraukytėmis. Dar vienas gražuoliukas
Palepino mamytės mane vaikučių nuotraukytėmis. Dar vienas gražuoliukas
Šiuo metu turiu 3 poras laisvų riešinių. Ruduo jau ne už kalnų. Tai puiki dovana mamai, močiutei, mokytojai, studentei ir šiaip mielai stilingai moteriai
Dar viena dama su mėlynais akcentais vestuvėms mėlynos spalvos tema
Kažkaip nelabai matosi didelis lankytojų srautas čia.... Kažkoks mirštantis šis forumas darosi man atrodo... Ar visi atostogauja
Na, bet vis tiek pasirodau tai, ką nuveikiau naujo. Naujos riešinės, kurios jau spėjo rasti šeimininkę
Na, bet vis tiek pasirodau tai, ką nuveikiau naujo. Naujos riešinės, kurios jau spėjo rasti šeimininkę
Įdomios riešinės, tokios neįprastos
*Radvileee Dėkoju
Nebeturiu
Nebeturiu
Rudos riešinės
QUOTE(villyte @ 2014 08 31, 16:56)
Kažkaip nelabai matosi didelis lankytojų srautas čia.... Kažkoks mirštantis šis forumas darosi man atrodo... Ar visi atostogauja
villyte, manau, kad nemirštantis, tik lankytojai labai santūrūs.
Kūrybingą darbą atliekančiam žmogui svarbu jausti, kad kažkas jo darbus stebi, vertina. Net gera kritika yra daug geriau už bet kokią tylą.
Žinojimas, kaip tavo darbus vertina aplinkiniai, motyvuoj stengtis ir kurti naujus.
Man ir pačiai labiau patiktų, jei lankytojai dažniau išreikštų savo nuomonę...
Taigi, viskas gerai su tuo forumu kimbam į rankdarbius ir rodom, ką sugebam
regijana, kristinalm dėkoju
Deimantine Saule, tu teisi, kiekvienam kuriančiam turbūt svarbu žinoti, kad jo kūryba ir darbas yra kažkaip vertinamas.... Labai greitu laiku parodysiu dar pora užbaigtų darbų
Deimantine Saule, tu teisi, kiekvienam kuriančiam turbūt svarbu žinoti, kad jo kūryba ir darbas yra kažkaip vertinamas.... Labai greitu laiku parodysiu dar pora užbaigtų darbų
Mano pirmoji moherinukė surado šeimininkę ir dar prie jos numezgiau skraistę, toks buvo užsakovės pageidavimas (ir spalva ir modelis) Komplektukas iškeliauja į Angliją