Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbai, nėriniai, šaliai, skaros, riešinės

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
Dėkoju mirksiukas.gif

Palepino mamytės mane vaikučių nuotraukytėmis. Dar vienas gražuoliukas

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šiuo metu turiu 3 poras laisvų riešinių. Ruduo jau ne už kalnų. Tai puiki dovana mamai, močiutei, mokytojai, studentei ir šiaip mielai stilingai moteriai smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar viena dama su mėlynais akcentais vestuvėms mėlynos spalvos tema smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Kažkaip nelabai matosi didelis lankytojų srautas čia.... Kažkoks mirštantis šis forumas darosi man atrodo... unsure.gif Ar visi atostogauja mirksiukas.gif
Na, bet vis tiek pasirodau tai, ką nuveikiau naujo. Naujos riešinės, kurios jau spėjo rasti šeimininkę smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 31 rugpjūčio 2014 - 16:56
Įdomios riešinės, tokios neįprastos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
*Radvileee Dėkoju mirksiukas.gif

Nebeturiu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 01 rugsėjo 2014 - 18:53
Labai gražios riešinės 4u.gif
Atsakyti
Rudos riešinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 08 31, 16:56)
Kažkaip nelabai matosi didelis lankytojų srautas čia.... Kažkoks mirštantis šis forumas darosi man atrodo...  unsure.gif Ar visi atostogauja  mirksiukas.gif

villyte, manau, kad nemirštantis, tik lankytojai labai santūrūs.
Kūrybingą darbą atliekančiam žmogui svarbu jausti, kad kažkas jo darbus stebi, vertina. Net gera kritika yra daug geriau už bet kokią tylą.
Žinojimas, kaip tavo darbus vertina aplinkiniai, motyvuoj stengtis ir kurti naujus.

Man ir pačiai labiau patiktų, jei lankytojai dažniau išreikštų savo nuomonę...
Taigi, viskas gerai su tuo forumu 4u.gif kimbam į rankdarbius ir rodom, ką sugebam biggrin.gif

Atsakyti
regijana, kristinalm dėkoju smile.gif
Deimantine Saule, tu teisi, kiekvienam kuriančiam turbūt svarbu žinoti, kad jo kūryba ir darbas yra kažkaip vertinamas.... Labai greitu laiku parodysiu dar pora užbaigtų darbų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 06 rugsėjo 2014 - 09:56
Mano pirmoji moherinukė surado šeimininkę ir dar prie jos numezgiau skraistę, toks buvo užsakovės pageidavimas (ir spalva ir modelis) smile.gif Komplektukas iškeliauja į Angliją smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti