Labai dailus komplektukas
QUOTE(villyte @ 2014 06 14, 13:39)
Ką tik baigtas komplektukas 2 metų mergaitės krikštynoms šiandien iškeliaus į Tauragę
Grožių grožis
Dėkoju, mielosios, kad vis užsukate ir gražų žodį paliekate. Kažkaip vis labiau pasyvus šis portalas darosi, matyt apmažėjo vartotojų...
Mano nerta jaunųjų pora vestuviniam stalui
QUOTE(villyte @ 2014 06 17, 11:06)
Dėkoju, mielosios, kad vis užsukate ir gražų žodį paliekate. Kažkaip vis labiau pasyvus šis portalas darosi, matyt apmažėjo vartotojų...
Įspūdinga vestuvinė pora
Dėkoju
Šiek tiek pakoreguota suknytė su angeliukais ir kepurytė iškeliauja pas mažytę mergytę nuostabiu vardu Magdalena.
Šiek tiek pakoreguota suknytė su angeliukais ir kepurytė iškeliauja pas mažytę mergytę nuostabiu vardu Magdalena.
Joninių proga mano mergina vainikėlių pripynė
Oranžinis-geltonas jau iškeliavo
Oranžinis-geltonas jau iškeliavo
Dar vienas populiarusis komplektukas nunertas ir rytoj iškeliaus
Užsakytos kepurytės, tik manekenas nekoks pas mane
Papildyta:
Ir šis vaikinukas užsakytas
Papildyta:
Ir šis vaikinukas užsakytas
Kažkas naujo, lankeliai nuostabūs
Ačiū, mieloji, čia mano dukrytės menai
O kiek gražiu darbų
Suknytė parduodama. Ji skirta apie 1-2 metukų mergytei (tikslesnius išmatavimus parašysiu asmeniškai besidominčioms) - vaikas vaikui nelygu Juosteles galima pakeisti į kitokios spalvos
Ir ši suknytė dar pas mane
Siūlai - medvilnė 100%. Dydis tiks ir 2 metų mergytei ir 3 metų mergytei (tik bus trumpesnė) - mergaitės nuotraukoje amžius 3 metukai, ūgis 104 cm. Plotis po pažastimis 29-30 cm, ilgis visos suknelės 53 cm, su pasijoniu . Galiu prinerti gėlyčių, ažūriškai apnerti kakliuką, pakeisti juostelę į kitokios spalvos