QUOTE(enola @ 2005 10 06, 17:49)
Man nestumo pabaigoje atsirado ta vadinama nestumo toksikoze, is pradziu pradejo blogai dirbt kepenys, negamino kazkokiu fermentu, poto inkstai pradejo blogai veikt, kiekviena diena slapime rasdavo vis daugiau baltimo ir kraujo,kilo spaudimas visa tinau, taigi gydytojai nieko nelauke padare cezari ir iseme leliuka 39 savaiciu, jam viskas gerai. Ivertino 10 balu!
bet man gavosi komplikacijos nukraujavau, perpile krauja, poto dar isvalima padare ir dabar jau savaite kaip as pagimdzius bet kojos nezmoniskaiistine ir man jas jau skauda labai, spaudimas buna toks 140/90-160/110! ant ranku atsiranda melynes! nuejau pas savo seimos gydytoja tai ji man pasake kad nezino kuo man padet, tipo reike laiko! o kiek to laiko? ar kam taip buvo! prasau pasakykit ka man daryt! nes jau negaliu
sveikute,man pradzia irgi buvo kaip tavo,tik po cezario nukrito spaudimas iki 70\20 ir perpyle 2 kart krauja ir dar 2 kart operavo ir galutiniam varijante prabuvau nukraujavus savaite reanimacijoj ir pasalino gimda.zinau,kaip tau sunku.jau metai man praejo ir vis dar gydaus,nes daznai skauda pilva,o gydytojai be zado,nes nezino kas cia.patarciau kreiptis kur privaciai ar i santariskes daug geru gydytoju yra.