oi, o mums tai buvo visai liudna su tais pykinimais ka ten pykinimai...vemdavom ir vemd.... ka i burna, tas is burnos Teko net 2 menesiukus ligoninej paguleti po laselinem..vai vai vai.. Iki 15 savaites "pilnu tempu" taip ir gyvenom, svoris labai krito (10kg). Aisku labai pergyvenau del leliaus, bet daktarai ramino, kad tiek, kiek jam reikia jis pasiims.
Bet viskas po truputi susitvarke Dabar stengiames gerai maitintis, kad sveiki augtume
as tai ryte kai prabundu ir jauciu ta bjauru sleikstu net nenoriu lipti is lovos... bent man kai uzmiegu nepykina... todel stengiuosi miegoti kuo ilgiau... tai padeda
Mane pykina iki šiolei ,o jau trys mėnesiai,bet taip nepykino nei su pirmu ,nei su antru .
labas mielosios mamytes, iš savo patirites pasakykit nuo kelintos savaites prasideda tie rytiniai ar šiaip pyknimas, nes pas mane tai nieko tokio lyg ir nėra, na tik kai pavalgau po kokių 20 min atsiranda seilėtekis ir šleikštulys, bet tokio įprasto pykinimo nėra
as tai pravemiau visa ,nepadejo niekas
Man nuo pykinimo niekas nepadejo . Net svoris krito Bet suejus 3 menesiams, viskas apsisuko . Ir nebepykino, ir svoris pradejo augti
sveikos
manes su pirmuoju leliukupraktiskai nekankino tokie negerumai.truputi papykindavo,galejau netramiai dirbti.bet antrasis nestumas pradejo beveik 5 savaiciu,tik pykino,bet labai stipriai.nuo ryto iki vakaro...net vakare stipriau buna...o galiausiai pradejau ir vemti...baisu...
geriu imbiero tabletes ir Borjomi mineralini.namie vien tik gulineti negaliu,nes virs metuku sunelis labai jau aktyvus.reikia viska per "negaliu" daryti,nors savijauta tai siaubinga laukiu,kada tokios "ligos" praeis...
yra toks mitas,kad su berniukais maziau pykina,o su mergaitem labiau.tai tuom paguodziu save ir toliau sedziu...
manes su pirmuoju leliukupraktiskai nekankino tokie negerumai.truputi papykindavo,galejau netramiai dirbti.bet antrasis nestumas pradejo beveik 5 savaiciu,tik pykino,bet labai stipriai.nuo ryto iki vakaro...net vakare stipriau buna...o galiausiai pradejau ir vemti...baisu...
geriu imbiero tabletes ir Borjomi mineralini.namie vien tik gulineti negaliu,nes virs metuku sunelis labai jau aktyvus.reikia viska per "negaliu" daryti,nors savijauta tai siaubinga laukiu,kada tokios "ligos" praeis...
yra toks mitas,kad su berniukais maziau pykina,o su mergaitem labiau.tai tuom paguodziu save ir toliau sedziu...
Mane su pirmu pykino nestipriai, bet vat dabar su antruoju, jau 12 savaite, o ne neatrodo, kad baigtusi. Pykina istisa diena, su trumpomis pertraukomis. Tai zinokit man neblogai padeda greipruktu sultys. Gal tas kartumas nustumia kuriam laikui. Nors vemiu tai nedaznai, bet po vemimo nors trumpam palengveja. O dabar pliumpinu greipruktu sultys ir mineralini Kantrybes visoms
QUOTE(sayonara2 @ 2008 02 25, 12:27)
as tai pravemiau visa ,nepadejo niekas
Mano likimo draugė man jau 20 savaitė bet mane vis dar pykina, na aišku ne taip kaip pradžioje nuo bet ko, vemiu ir t.t. bet dantis kai reikia valytis tai didžiausia tragedija, tik pradedu valytis ir vemiu, o kadangi nieko dar nevalgius būnu tai skrandžio sultimis negi taip ir pykins visą laiką, kai pirmojo laukiausi tai pykino keletą savaičių bet praėjo 3 mėnesiai ir baigėsi o dabar tik apagalvoju apie ką nors kas netinka ir jaučiu pykinimą
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.