Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Mumm @ 2004 08 04, 09:15)
Gal pasidalinkit, kaip kovojate ar kovojote su toksikoze? Kaip gi nugalet ta pykinima?? Gal geret kokias arbatas, ar siaip zinot kokiu triuku?  rolleyes.gif

labutis, nestuke.gif mamytes

paprasciausias mano triukas - juoda arbata su cukrumi arba medumi is pat ryto. is kart lengviau, galima dar koki sausaini avizini sukramtyt.
Esu dar naujai iskepta mamyte, bet man tas budas kol kas vienintelis padadeda susvelnyt pykinima, nes jokio kito maisto iskyrus darzoves, kefyra ir duona organizmas nepriima.
Atsakyti
manes nepykino ir nepykina ir jau turbut nebepykins nes kaip ir persiritau i antra trimestra, bet is draugiu patirties tai zinau kad obuolys labai gerai ir svarbiausia vis kazka uzvalgyt... ypac is ryto dar neiskelus kojos is lovytes... sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes! nestuke.gif
as kaip tik tame "linksmume" siuo metu esu... visaip bandau atrasti kad nepykintu, kolkas pasiteisina anksti ryte keli dziuveseliai ir negazuoto vandens pilna stikline... iki pietu viskas ok, dar koks jogurtas ar pan lengvas maistas pats tas! bet popiet kosmaras - nezinau nei ka valgyti kad nepykintu...vien sriubos neuztenka, o apie jokias mesas ar bulves negaliu net pagalvoti schmoll.gif taip iki vakaro ir prasikankinu, dziuveseliais vien mintu doh.gif nezinau kaip bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(Mo_nika @ 2008 02 13, 10:56)
Sveika, noriu paklausti, kaip tu pasidarei šitą fainą juostą po pasisakymų...?...
Aš dar čia naujokė, tad neperkandau visų subtilybių, o ta juosta su info, kiek savaičių nėštumas, kiek dienų liko iki gimdymo ir t.t. -  thumbup.gif

Parasiau tau asmenine zinute wink.gif
Atsakyti
[FONT=Arial] sveikos busimos mamytes, stai jau 3 diena kaip pykina ir isvemiu viska ka suvalgau, net kaip rasau dabar noris lekti i wc. O taip dziaugiausi, kad nustojo. O kovoti su tuo beviltiska, metu arbata man isvis nera slyksciau, krekeriai ar dar kas ir nepadeda g.gif atrodo reiks visa tai istvert, svarbiausiai kad gimtu sveikas vaikutis nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
labutis, man 10 savaiteliu jau ir pykinimas beveik praeina....as geriau imbiero tabletes kai buvo labai bloga....arba tarkuota imbiero sakni....
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif ,
na as savo patirtimi jusu nenudziuginsiu, bet vistiek papasakosiu ax.gif Mane pykino visus 4 menesius doh.gif Nepadejo niekas, atsikeldavau su sleikstuliu ir su tuo paciu sleikstuliu eidavau gult doh.gif O prie spinteles kur padetos ivairios arbatos ir kava, tai net is tolo prieit negalejau, tie kvapai (kurie anksciau man labai patiko), smirdejo labiausiai pasaulyje blink.gif doh.gif Jau net nekalbu apie kavor ar arbatos gerima schmoll.gif Geriau tik vandeni ir retkarciais juoda arbata su cukrum, jos kvapas svelniausias, tai dar galedavau atsigerti. O man buvo pikciausia, kad nei karto per nestuma nevemiau t.y. jau toks sleikstulys, atrodydavo issivemciau ir is kart palengvetu... Taip, kad mano organizmas nereagavo i jokius ''vaistus'' pries pykinima schmoll.gif
Dabar vel planuojam neuzilgo gandrus kviestis, tai nebijau nieko net ir gimdymo, o labiausiai neramina I trimestras su tuo nepakenciamu sleikstuliu doh.gif
Sekmes visoms nestuke.gif lengvo nesiojimo ir nepakartojamo susitikimo wub.gif !!!!
Atsakyti
O man jau 20 savaiciu ir iki siol pykina...As jau taip pripratau prie pykinimo, kad kartais net to nepastebiu... doh.gif
Atsakyti
Stiprybės, žinau ką tai reiškia. Paguoda viena - tai pasibaigs.
Atsakyti
Sveikutes,

Man dabar 14 nestuke.gif savaiteliu. kai suejo 12, tai pajutau kelias dienas labai dideli palengvejima, lyg ir nebepykino, ir siaip nieko nebemaude, jau buvau apsidziaugusi ax.gif Galvojau pas mane kaip pagal vadoveli bus biggrin.gif Bet tik spejau pasigirt, kad man jau geriau, vel tas pats prasidejo unsure.gif , tiesa dabar rytinis pykinimas sumazejes, o kai nueina i darbeli, tai iki pietu sleikstulys baisiausiai kankina verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muskietininke: 21 vasario 2008 - 11:39
Sveikutes visos nestuke.gif !!! Ir mane baisiai kankina pykinimas,vemiu retai,taciau pykinimas persekioja visa para,galima sakyti nepadeda niekas schmoll.gif Pirma nestuma buvo tas pats,kankinausi iki 3 menesio... Taip,kad turbut lieka tik kenteti ir laukti,kol visa sita pasibaigs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IevuteKlaidas @ 2008 02 21, 13:08)
Sveikutes visos  nestuke.gif !!! Ir mane baisiai kankina pykinimas,vemiu retai,taciau pykinimas persekioja visa para,galima sakyti nepadeda niekas  schmoll.gif  Pirma nestuma buvo tas pats,kankinausi iki 3 menesio... Taip,kad turbut lieka tik kenteti ir laukti,kol visa sita pasibaigs  ax.gif

labas, nepaguodei doh.gif lotuliukas.gif , cia keliais postais auksciau rasiau apie mane kankinusi pykinima per nestuma, tavo lygiai toks pat, tikejausi, kad antras nestumas bus lengvesnis, bet pasirodo kad schmoll.gif jei jau pykina tai pykins su visais nestumais unsure.gif Sekmes ir greiciau sulaukti II trimestriuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 21 vasario 2008 - 14:09