Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(TheSweetest @ 2008 01 23, 23:44)
dekui, uz atsakymus ir patarimus, ir nuomones 4u.gif  smile.gif
Bet jau praejo pykinimas, bet isgirdau bauginancia istorija, kad lelius vienai buvo kazkaip uz kepenu uzsikabines ir jei nebutu padare cezario,o zadejo nedaryti, bet moteris net nezinodama issimaldavo, tai gydytojas po to sake, visa laime, kad darem cezari, tik nzn. kas but buve jei nebutu dare blink.gif oi, uzmirsau parasyti, kad ja pykino paskutini menesi  doh.gif  lotuliukas.gif
tai visa laime, kad man praejo.
O kraujas mano geras - siandien gydytoja sake thumbup.gif
Linkiu, kad visoms, kurias pykina greiciau praeitu biggrin.gif
Papildyta:

del baimes irgi ne tas, nes gimdyti nebijau, nusiteikiau, kad vis tiek teks ir niekur nedingsi  lotuliukas.gif

Čia jau panašu siaubo pasaką ax.gif .
Fiziškai ir anatomiškai tai nesuderinama, gal ką bepasakodama sumaišė???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaival: 24 sausio 2008 - 07:14
QUOTE(vaival @ 2008 01 24, 09:11)
Čia jau panašu siaubo pasaką ax.gif .
Fiziškai ir anatomiškai tai nesuderinama, gal ką bepasakodama sumaišė???

Tai aisku, kad nesamone, vaisius savo dangaluose savo vandenmaisyje buna, o ne rankom kojom laisvai plevesuoja po pilva ir kabinasi uz organu. beda ta, kad kiek cia skaitau temose tai dauguma kazkokie paistalai, poto tik paranoja mokterys ysivaro ir nervuojasi.
Atsakyti
Sveikos merginos, suzinojau pries savaite kad laukiuosi, ir isties siek tiek sokia esu bet ir dziaugiuos, zinojau apie si foruma, todel nusprendziau iskart cia uzsiregistruot ir susidraugaut su busimom ar esamom mamytem, gal but ne i sita skyreli rasau, gal galite nukreipti kur teisingiau, kur visos pradedancios mamytes? dar labai kazkaip keistas tas man cia laikas kad 2004 metu zinutes...ar cia gyvu aplamai yra? smile.gif))) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumm @ 2004 08 04, 09:15)
Gal pasidalinkit, kaip kovojate ar kovojote su toksikoze? Kaip gi nugalet ta pykinima?? Gal geret kokias arbatas, ar siaip zinot kokiu triuku?  rolleyes.gif

Jei nepadetu "namines priemones", yra saugus vaistas BONINE. Laikykites!
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2008 01 25, 00:06)
Sveikos merginos, suzinojau pries savaite kad laukiuosi, ir isties siek tiek sokia esu bet ir dziaugiuos, zinojau apie si foruma, todel nusprendziau iskart cia uzsiregistruot ir susidraugaut su busimom ar esamom mamytem, gal but ne i sita skyreli rasau, gal galite nukreipti kur teisingiau, kur visos pradedancios mamytes? dar labai kazkaip keistas tas man cia laikas kad 2004 metu zinutes...ar cia gyvu aplamai yra? smile.gif))) unsure.gif

sveika atvykusi:) 4u.gif
Atsakyti
As tai kai tik pradedu jausti kad mane supykins, iskart imu krimsti dziuveselius arba atsigeriu saltos arbatos smile.gif Man padeda rolleyes.gif
Atsakyti
seip girdejau,kad ledai nuo pykinimo padeda 4u.gif man juos ir rekomendavo nestumo pradzioj thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Na reiks tada ir man ledu paragauti kada smile.gif Tik truputi baisu, kad gerklytes nepradetu skaudet rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif na teks pasisaugot tokiu atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ka tik sužinojau kad, nesšia tas pykinimas jau 2 savaites ištisai truputi pavargau dar reiks kesti apie mėnesį ar daugiau padėdavo riestainis, dabar jogurtas kas toliau bus net nežinau.
Atsakyti
O man jau 18 savaite ir vis dar pykina... schmoll.gif su pirmu vaikeliu tai pykino lygiai iki 12 savaites, bet nestipriai, o per si nestuma tai iki 14 savaites net is lovos atsikelt negalejau. Dabar jau maziau, rytais ir diena ne pykina, bet vakarais dar negerai unsure.gif girdejau kad buna kai kuriom iki nestumo pabaigos pykina...Linkiu kad nei man, ne jums taip nebutu 4u.gif
Atsakyti
O man niekas nepadeda. Vis kyla ir kyla g.gif .bet tikiuosi jau neilgai liko laukti kol baigsis pykinimai tongue.gif
Atsakyti