reikia tiketis,kad ir finiso kirtimas,bus vienas malonumas
sveikutes mums dar tik 5 savaiteles bet pykint pradejo pries kokias 2 savaites, pradejau i diena karta vemt, dabar kas antra diena vis suspykina, issivemiu ryte.... na tikiuosi kad nepasirodys past blogumas veliau man jau uztenka ir tu keliu kartu
sveikutes,
gal kam panasiai buvo, nes jau biskiuka sunerimusi esu. Mum 37 savaite, bet jau pora dienu pradejo pykint, nevemiu, bet vos ka uzvalgau ir bloga darosi. labai jau mieguista pasidariau, nors miegu netgi daugiau nei pries tai, niekam jegu nebeturiu atrodo. Ir dar nugara vel pradejo skaudeti, nors ir nevaikstau daug, o jei toliau kur einu dirza uzsidedu. Jau maniau nebeskaudes iki galo, nes kai nusipirkau dirza koki 6 men. su puse buvo nuo tada ir nebeskaudejo. Kas cia galetu buti, nes nemanau, kad cia normalu, pries tai jauciaus normaliai, jegu turedavau pakankamai daug
O gal cia skrandi mergyte spausti tiesiog labiau pradejo ir i pabaiga jegu maziau beliko, o pilviukas dideja ir del to vel nugara skauda?
Bet kokia nuomone man praverstu
gal kam panasiai buvo, nes jau biskiuka sunerimusi esu. Mum 37 savaite, bet jau pora dienu pradejo pykint, nevemiu, bet vos ka uzvalgau ir bloga darosi. labai jau mieguista pasidariau, nors miegu netgi daugiau nei pries tai, niekam jegu nebeturiu atrodo. Ir dar nugara vel pradejo skaudeti, nors ir nevaikstau daug, o jei toliau kur einu dirza uzsidedu. Jau maniau nebeskaudes iki galo, nes kai nusipirkau dirza koki 6 men. su puse buvo nuo tada ir nebeskaudejo. Kas cia galetu buti, nes nemanau, kad cia normalu, pries tai jauciaus normaliai, jegu turedavau pakankamai daug
O gal cia skrandi mergyte spausti tiesiog labiau pradejo ir i pabaiga jegu maziau beliko, o pilviukas dideja ir del to vel nugara skauda?
Mane irgi lb pykina, vemiau tik viena karteli.As net negaliu prisiversti valgyti ir svoris nukrito .Negaliu gaminti valgio.Bet man pyknima nuslopina vaisiai(bananai, obuoliai...) ir dar silpnai gazuotas mineralinis .Mums 9sav.laukiu kol praeis tas periodas.Sekmes mamukes
[/QUOTE]sveikutes,
gal kam panasiai buvo, nes jau biskiuka sunerimusi esu. Mum 37 savaite, bet jau pora dienu pradejo pykint, nevemiu, bet vos ka uzvalgau ir bloga darosi.
na manau,kad cia gali buti del jaudinimosi,kad arteja gimdymas man bent jau butu tai logiskiauysias paaiskinimas
gal kam panasiai buvo, nes jau biskiuka sunerimusi esu. Mum 37 savaite, bet jau pora dienu pradejo pykint, nevemiu, bet vos ka uzvalgau ir bloga darosi.
na manau,kad cia gali buti del jaudinimosi,kad arteja gimdymas man bent jau butu tai logiskiauysias paaiskinimas
oi mergaiciukes,kaip as jus visas suprantu... pirma nestumo (po to kai suzinojau kad jau laukiuosi) savaite kaip ir nepykino. vos pora karteliu jauciau sleikstuli lengva, bet tai greitai praeidavo. galvodavau kad tik viskas gerai man butu, net noredavau kad supykintu normaliai... ir se tau, kai pradejo savaitgali tai jauciu kad pagerejimo be 12 savaiciu nebus gerai kad dar bent nevemiu, bet kuo toliau tuo dazniau mintys jau ateina kad greitai teks ir wc paslaugomis naudoti ir isleisti pusiau apvirskinta maista lauk... baisu...
bet ko gi tik del savo zirniuku neiskenciam mes
bet ko gi tik del savo zirniuku neiskenciam mes
Na man dar tik pati pradžia, bet galiu pasakyti, kad pirmiau pykinimą pajutau, negu sužinojau apie Bet jei tik toks pykinimas bus tai nieko baisaus... Pastebėjau, svarbiausia, kad skrandis tuščias nebūtų, jei tik praalkstu - ir iškart pykina...
QUOTE(TheSweetest @ 2008 01 19, 20:20)
sveikutes,
gal kam panasiai buvo, nes jau biskiuka sunerimusi esu. Mum 37 savaite, bet jau pora dienu pradejo pykint, nevemiu, bet vos ka uzvalgau ir bloga darosi. labai jau mieguista pasidariau,
gal kam panasiai buvo, nes jau biskiuka sunerimusi esu. Mum 37 savaite, bet jau pora dienu pradejo pykint, nevemiu, bet vos ka uzvalgau ir bloga darosi. labai jau mieguista pasidariau,
vaij vaij, ir mane antra diena pykina nerealiai, o siandien dar ir isspyre mazius viska lauk, vemiau taip kaip nesu vemus per visa nestuma tad biski neramu, baime del artejancio gimdymo nepavadinciau, bet kazkas daros ne taip Gal tikrai viso labo tik vietos maziui maza ir spaudzia skrandi
pykinima gerai mažina ledas,nebutina plombyra kimšti,o užšaldyti ledo gabaliukus,galima biški kokia uogenė pasaldinti Taip medikai patare daryti ligoniams po chemijoterapijos,nes jos baisiai pykina Kai pati buvau nesčia ,tai kiekvienas rytas pas mane prasidedavo nuo džiuvėsėlio,turėjau ji suvalgyti gulėdama(taip patarė daktarė )tada buvo lengviau
QUOTE(TheSweetest @ 2008 01 19, 21:20)
sveikutes,
Taip didziulis kruvis tenka tavo stuburui, nesvarbu, kad daug nevaikstai. Pykinimas nebutinai turi buti pirmus menesius nestumo.O jegos ir mieguistumas del hormonu seliojimo greiciausiai Del visa ko gali savo priziurincios gydytojos paprasyti bendro (BKV) kraujo tyrimuko, kad hemoglobina paziureti Skrandzio vaikelis nespaudzia, o spaudzia uztai, kad gimda dideja o skrandis ir kiti aplink gimda esantys organai truputely pakyla y virsu, tuo paciu ir diafragma, todel sunkiau kvepuoti buna.
dekui, uz atsakymus ir patarimus, ir nuomones
Bet jau praejo pykinimas, bet isgirdau bauginancia istorija, kad lelius vienai buvo kazkaip uz kepenu uzsikabines ir jei nebutu padare cezario,o zadejo nedaryti, bet moteris net nezinodama issimaldavo, tai gydytojas po to sake, visa laime, kad darem cezari, tik nzn. kas but buve jei nebutu dare oi, uzmirsau parasyti, kad ja pykino paskutini menesi
tai visa laime, kad man praejo.
O kraujas mano geras - siandien gydytoja sake
Linkiu, kad visoms, kurias pykina greiciau praeitu
Papildyta:
del baimes irgi ne tas, nes gimdyti nebijau, nusiteikiau, kad vis tiek teks ir niekur nedingsi
Bet jau praejo pykinimas, bet isgirdau bauginancia istorija, kad lelius vienai buvo kazkaip uz kepenu uzsikabines ir jei nebutu padare cezario,o zadejo nedaryti, bet moteris net nezinodama issimaldavo, tai gydytojas po to sake, visa laime, kad darem cezari, tik nzn. kas but buve jei nebutu dare oi, uzmirsau parasyti, kad ja pykino paskutini menesi
Papildyta:
QUOTE(TheSweetest @ 2008 01 24, 01:32)
dekui, uz atsakymus ir patarimus, ir nuomones
del baimes irgi ne tas, nes gimdyti nebijau, nusiteikiau, kad vis tiek teks ir niekur nedingsi