Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

niu lauksim ir mes kada pirmieji siptomai prasides biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2007 12 15, 07:57)
niu lauksim ir mes kada pirmieji siptomai prasides  biggrin.gif

jau geriau ju isvengti doh.gif (YPAC pykinimo) doh.gif
Atsakyti
jo istikruju geriau iswengti wiso sito taciau jei jau turi beda tai ir manau nera cia ka daryti lotuliukas.gif as wisai nesigediju sito,juk nestumas toks grazus laikotarpis cool.gif aisku negera paciai kada reikia tampytis,bet asmeniskai man nera swarbu ka kiti masto..jei jau jauciu kad ateina tai ir wemiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 15, 16:55)
jo istikruju geriau iswengti wiso sito taciau jei jau turi beda tai ir manau nera cia ka daryti lotuliukas.gif as wisai nesigediju sito,juk nestumas toks grazus laikotarpis cool.gif aisku negera paciai kada reikia tampytis,bet asmeniskai man nera swarbu ka kiti masto..jei jau jauciu kad ateina tai ir wemiu.. smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2007 12 15, 07:57)
niu lauksim ir mes kada pirmieji siptomai prasides  biggrin.gif

Jau geriau nesulaukti, nes po to gali ir nepraeiti biggrin.gif pvz. kaip man pykinimas ir vemimas verysad.gif
Atsakyti
pasigirsiu 4u.gif manes nebepykina jau trecia ryta is eiles,mintyse manau,kad tai galas ax.gif taciau nenoriu prisisneketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 16, 12:34)
pasigirsiu 4u.gif manes nebepykina jau trecia ryta is eiles,mintyse manau,kad tai galas ax.gif taciau nenoriu prisisneketi smile.gif

jau geriau nebesigirki nes kaip tycia po to .... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 16, 13:34)

arteja sventes, kaledos, kad tie blogumai kaip nors apsiramintu cool.gif
savaitgali visa pravemiau, geriau jau ir vaistu visokiu, bet labai menkai tepadeda.
laukiu kada tai greiciau praeis, bet kai paskaitau kai kuriu cia parasiusiu, tai gali dar ilgai testis. matau, kad kai kurioms vos ne visa nestuma pykina, o man dar tik pradzia. bet va pamenu praeita karta, tai pykino gal tik kokia savaite ir viskas.
Atsakyti
Labas, mergaites smile.gif .Uzjauciu visas, kurioms bloga ir pykina, ir isvis viskas fuuu verysad.gif . Man 7 savaite nestumo, ir jau gera savaitele taip ziauriai kankinuosi, kad net nera zodziu... BLOGA.... Fui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2007 12 17, 13:13)
arteja sventes, kaledos, kad tie blogumai kaip nors apsiramintu cool.gif
savaitgali visa pravemiau, geriau jau ir vaistu visokiu, bet labai menkai tepadeda.
laukiu kada tai greiciau praeis, bet kai paskaitau kai kuriu cia parasiusiu, tai gali dar ilgai testis. matau, kad kai kurioms vos ne visa nestuma pykina, o man dar tik pradzia. bet va pamenu praeita karta, tai pykino gal tik kokia savaite ir viskas.

bus taip kai lemta jei pykins niekur nepabegsi...mes moterytes mes iskesim viska drinks_cheers.gif
Atsakyti
uzbegau ir as i savo senai ziureta tema biggrin.gif
pykino ir mane gerus keturis menesius.tualetas buvo pats geriausias draugas.ir pykino nuo beveik visko.astriu kvapu.maisto.obuoliu ir pan.
imbiero tabletes nepadejo.apie tualeto gaiviklius fui...net ir dabar ju nenaudoju.
o patarimas, gal pavyks kai kurioms besilaukiancioms-arbata-metu, ramuneliu, vaisine, avieciu.arba geriau apelsinu sultis.bet su ledukais.kazkaip labai saltos sultys man tikdavo. bet uztat maistas buvo, varge vargeli...niekas netiko.veliau pasitvirtino kad reikia neislipus is lovos koki krekeri pakramsnoti.as suru sausainiir stengtis valgyti po maziau bet dazniau.
bet mano darbas speju vaizdu su mano begiojimais prisiziurejo atsakanciai:D
Atsakyti
nebepykina thumbup.gif
Jėga thumbup.gif
..tik gavelė svaigsta ir svaigsta doh.gif
Atsakyti