Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Mums per kursus pasakojo, kad prieš kokius buvo išrastas preparatas, kuris labai efektyviai padjo nuo toksikozės, jis buvo populiarus Vokietijoj. Tai po kiek laiko l. padaugėjo apsigimimų, kaip manoma, ne nuo to preparato, o kad moterims nebebuvo reikalo bėgti nuo to, no ko jas pykina, arba šiaip pailsėt daugiau. Nežinia, kiek čia tiesos, bet gal?
Atsakyti
doh.gif oj, pries kelias dienas pasigyriau sitoj temelej, kad nepykina, bet sia savaite jau kaip pradejo blink.gif vemiu ryte pavalgius, paskiau atvaziavus i darba... Tada dienai pagereja, nes prisitempiu i darba visokiu sausainiuku, dziuveseliu ir kramtau, nes pastebejau, kad blogiausia buna, jei pajuntu alki, tai tada garantija, kad pavalgius viskas nusileis i kanalizacija. unsure.gif Vakarais dazniausiai isvengiu pasimatymo su klozetu, bet va, siandien padraugavau ir vakare... unsure.gif
O galvojau draugysciu su klozetu pavyks isvengti, klydau tongue.gif Nors siandien ginekologe telefonu sake, kad labai gerai, kad pykina ir kad kartais pavemiu ax.gif O as labai ir nesiskundziu, kad man blogai, nes leliukas labai laukiamas ir man niekas nebaisu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
o man tai niekas nepadejo,ir imbiero tableciu buvo gydytoja israsius niekas...viskas neskanu budavo,net vandens gurksniuka isgerus tuoj varydavo lauk...taip per men 10kg nukrito,db suejo 3men jau aprimo tas pykinimas bet ryte atsikelus dar yra tas ritualas unsure.gif smile.gif pakalbet su glozetu.... dar vakare,kaip laukiu kol visai praeis,nes visas maistas yra neskanus,valgau tik 1kart i diena,ir tai kaip ne su savo dantim...bet db svoris nekrenta po kol kas...jauciu prades augt po truputi smile.gif bet butu svente,jei pykinimas praeitu visai.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 11 16, 20:07)
doh.gif  oj, pries kelias dienas pasigyriau sitoj temelej, kad nepykina, bet sia savaite jau kaip pradejo  blink.gif  vemiu ryte pavalgius, paskiau atvaziavus i darba... Tada dienai pagereja, nes prisitempiu i darba visokiu sausainiuku, dziuveseliu ir kramtau, nes pastebejau, kad blogiausia buna, jei pajuntu alki, tai tada garantija, kad pavalgius viskas nusileis i kanalizacija.  unsure.gif  Vakarais dazniausiai isvengiu pasimatymo su klozetu, bet va, siandien padraugavau ir vakare...  unsure.gif 
O galvojau draugysciu su klozetu pavyks isvengti, klydau  tongue.gif  Nors siandien ginekologe telefonu sake, kad labai gerai, kad pykina ir kad kartais pavemiu  ax.gif  O as labai ir nesiskundziu, kad man blogai, nes leliukas labai laukiamas ir man niekas nebaisu  schmoll.gif  schmoll.gif

Man irgi tas pats... biggrin.gif tik pasigyriau ir... doh.gif visa savaite buvo ramu,maniau,kad praejo jau...bet... verysad.gif zodziu jau nebepadeda net tos isgirtos mano tableteles,dar labiau taso... verysad.gif o darbe net tualeto kvapas primena apie vemima... verysad.gif zodziu tokiu dalyku,neprisigirsi.
Atsakyti
4u.gif o as jau susidraugavau su situo ritualu blush2.gif tualetas geriausias mano draugas,o jau nebedaug liko pakenteti ax.gif
Atsakyti
sveikos. mane irgi ziauriai pykina, ka besuvalgau atsiduria tualete. ir beto labai stiprus rugstingumas. valgau rennie tabletes, nieko neraso, kad kenkia nesciom, bet jos man kazkiek padeda.
ar kam buvo didelis rugstingumas nestumo pradzioj?
Atsakyti
kiek kartu mane pykino per manuosius 7 men galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuot.......ir niekada rytais,tik pora kartu buvo uzeje lb stipriai vakarais..... smile.gif
Atsakyti
Bijau pasigirti, bet man NIEKO biggrin.gif
Su pirma viskas buvo gerai...su 2-uoju taip pat blush2.gif Zinoma, dar tik pradzia - 8 savaite, visko gali dar buti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 11 24, 20:18)
4u.gif o as jau susidraugavau su situo ritualu blush2.gif tualetas geriausias mano draugas,o jau nebedaug liko pakenteti  ax.gif

Labukas jeigu tave labai pykina rytais bandyk atsigulusi valgyti arba turek ciulpiamu nerugsciu saldainiu kartais padeda
Atsakyti
Sveikutes,
pries pora savaiciu ir as pasigyriau, kad jau praejo bloguliai, o be reikalo. Dabar jau atsargiai sakau, kad jauciuos neblogai smile.gif . Ir jau penkta diena nedraugavau su tualetu, rekordas.
Gal kuri galesit patarti man, kamuoja toksai klausimas - nebepatinka vaziavimas autobusu ar masina, ta prasme pykina. Laukia skrydis i Lt, kur teks issedeti 3 valandas, jau dabar man baisu apie tai pagalvoti - kaip isgyvensiu kazin? Niekad neturejau tokios problemos ir nezinau kokias priemones naudot. Gal kuriai buvo taip pat?
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2007 11 28, 13:57)
Sveikutes,
pries pora savaiciu ir as pasigyriau, kad jau praejo bloguliai, o be reikalo. Dabar jau atsargiai sakau, kad jauciuos neblogai  smile.gif . Ir jau penkta diena nedraugavau su tualetu, rekordas.
Gal kuri galesit patarti man, kamuoja toksai klausimas - nebepatinka vaziavimas autobusu ar masina, ta prasme pykina. Laukia skrydis i Lt, kur teks issedeti 3 valandas, jau dabar man baisu apie tai pagalvoti - kaip isgyvensiu kazin? Niekad neturejau tokios problemos ir nezinau kokias priemones naudot. Gal kuriai buvo taip pat?

Nuo pykinimo dėl judėjimo - skrydžio, važiavimo yra puikūs homeopatiniai vaistukai, kurie tinka ir kūdikiams, ir nėštukėms. Gaila dabar neprisimenu pavadinimo šių vaistukų, bet vaistinėje, manau, tikrai žinos apie ką aš kalbu - pabandykit wink.gif
Atsakyti
Mane pykino iki 5 mėnesio,nes kiekvieną dieną, bet užeidavo ir gana stipriai.Nepadėdavo nei imbieriniai saldainiai, nei kas, nu šiek tiek geriau būdavo kai išgerdavau stiklinę vandens su citrinų sultimis, bet tik šiek tiek verysad.gif Bet poto praėjo savaime,kartais ryte papykina, bet jau pripratau, išgeriu stiklinę vandenuko biggrin.gif ir praeina mirksiukas.gif
Atsakyti