Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Renslav @ 2007 11 07, 10:57)
Vėmiau tik vieną kartą, ryte, nieko nevalgius pradėjau valytis dantis....

Va va, man tas dantų valymas- didžiausia problema. Negaliu net šepetuko įsikišt- užtąso negyvai... blink.gif O šiaip mane gelbėja naturalių obuolių sultys, geriu trilitriakais tongue.gif ...o apie pusryčius net nenoriu pagalvot...žinau, kad reikia, bet negaliu prisiverst ką nors į burnytę įsikišt...brrrr...
Atsakyti
mane pykinti pradejo nuo 6 sav., aprimo viskas tik 11sav. Pykindavo istisai, visa para, netgi nakti jei prabusdavau, kartais eidavau pavemti.. Kantrybes neliko ne laso, gerai, kad situacija pasikeite, nes jau buvau puolus i panika, kad ilgiau neistversiu. Pykinimas tikrai slykstus jausmas, brr... schmoll.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif tikrai slykstus jausmas tas pykinimas verysad.gif ,man verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara2: 08 lapkričio 2007 - 13:14
manes tai net nelabai pykina ax.gif Na, buna, kad uzeina koks sleikstuliukas skrandy, bet pradedu valgyt ir praeina tongue.gif Tikiuosi, kad iki klozeto neprieisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2007 11 05, 21:46)
Pykstu, o kodėl manai, kad spazmai- būtinai persileidimo požymis?... Gal tiesiog gimda plečiasi ir organizmas persitvarko, tai ir spazmuoja. Gal be reikalo panikuoji? Jeigu išskyrų nėra, tai gal ir nėra ko taip labai jaudintis?

Vaistų tai tikrai jokių neduoda, tik gulimas rėžimas. Jei ir ligoninėn paguldytų, tik ir gulėtum, na nebent, kaip jau čia rašė, Duphaston skirtų, jei progesterono truktų. Bet šiaip, vengia jį skirti.

Kad persileidimo požymis todėl manau, kad gydytoja taip sakė, o duphastono jau paskutinę tabletę šiandien gersiu.
Atsakyti
o manes visiskai nepykino (laukiuosi mergytes), nuo pat pradziu jauciausi puikiai, ir todel suzinojau kad esu nescia tik 12ta savaite doh.gif
Atsakyti
Sveikutes su pykinimu tai man problemos pati pradzia o pykina kas ryta,tai gydytoja rekomendavo gerti arbata.
Atsakyti
nezinau ar yra lietuvoje,bet londone perku tokias tabletes Gavidson yra ir skystis.Jos buvo geriausios mano drauges.nors pykinimai aprimo,bet rankineje vistiek turiu stebuklingu tableteliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
vemiu po sei dienai, jei ne ryte tai vakare arba per pietus, niekas nepadejo...taigi kiekvienam savo... anksciau padejo mineralinis Bajormi ir Renie, dabar niekas...daryk ka nori ar vaisiai ar sunkesnis maistas (kuris kaip keista kuri laika vienintelis tiko) iseina lauk taip pat sekmingai kaip bet kas kitas, neprisimenu, kada butu tike pusryciai sad.gif
Atsakyti
Aš irgi vis laukiu ir laukiu, kada pasibaigs pykinimas, bet kol kas tik sapnuose. Negaliu sakyti, jie apmažėjo, vemiu kartą į dieną - iki pusryčių, būna ir po jų, bet vistiek visą dieną jaučiu negerumą...
Atsakyti
Nuo pykinimo labiausiai padeda gulejimas lovyteje, kad ir kaip tinginiskai tai skambetu, o nesciuju kursuose sake, kad nesciosioms per diena reik nueit 5 km, kuri taip darote? biggrin.gif , dar borjomi galite isbandyt, po nedaug atsigert, gryna ora, saviitaiga, kad man nebloga biggrin.gif. O siaip tai turi praeiti tas pykinimo laikas, visvien niekas neisvaduoja nuo jo, tik trupuciuka palengvina savijauta.
Atsakyti
Ajaj, taigi dar padeda Basica tabletes, milteliu nepirkit geriau, nes tablete praryji ir viskas, o miltelius reik tirbdyt, jie sioki toki skoni duoda, sunkiai tirpsta, nuo ju irgi galima susibridit. blink.gif
Atsakyti