Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

As buvau siandien pas gydytoja - mano nestumas 4-5 savaiciu, bet gresia persileidimas. Gavau "lovos rezima", taip kad visaip stengsiuosi nestresuot ir issaugot savo vaikeli.
Visiskai neturiu apetito, gal tik astraus kazko norisi. Gal zinot koki recepta kaip pakelti apetita?
Atsakyti
ayayai kaip negerai cia visoms,nors dar tik pradzia ax.gif nestuke.gif ,o man jau nedaug liko nestuke.gif ,nors visa laika ir pykino ir vemiau blush2.gif .nepadejo niekas.ateina ir praeina ax.gif ,skaiciuoju kiek nedaug jau liko 4u.gif ,ir JUMS VISOMS LINKIU STIPRYBES nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
o man buna viskas normaliai kol ko nors neuzuodziu nemalonaus... siandien gausioj sankryzoj pradejau ziaukciot nuo masinu dumu ir mesos zalios kvapa uzuodus tas pats, nors pagamintos kvapas neerzina... vos ne su dujokauke reik vaiksciot.. uzuojauta toms kurios pastoviai taip jauciasi
Atsakyti
man nuo pykinimo labai padedavo metiniai saldainiai, kramtomiji guma... ryte rugsti nuslopindavo kose (nors niekad jos perdaug nemegau)... labai nuo pykinimo padedavo pieno gerimas "Miau", grietine.... buvo laikas kai nieko negaledavau paimti i burna.. g.gif gydytojas pasiule isgerti stikline alaus... jis labai suzadindavo mano apetita.... apetita suzadindavo ir is ryto suvalgytas kivi, o labiausiai tai naturalios obuoliu sultys biggrin.gif
Atsakyti
na o man nepadedavo niekas. Valgydavau per prievarta, gerai, kad nors nevemiau smile.gif O pykino iki 14 sav. kazkur smile.gif manau, nors ir sunkus tas laikotarpis buna, bet tiesiog reikia islaukti ir antras trimestras buna pasaka 4u.gif
Atsakyti
Man pykinimas nesiliauja...gal tik citrina kiek pagelbsti.
Negana to, dabar jau gresia persileidimas nes istisai skauda pilva - tokie spazmai uzeina....
Gal žinot ar tokiais atvejais neturėtų paguldyti į ligoninę? Biuletenį turiu, bet jis man nepadeda - nei kokių vaistu gerti davė, nei pan.
Atsakyti
Na ką... prisidedu ir aš prie nestuke.gif , kurias kankina pykinimas.... Mane pykina gal tik 5 dienos, o jau atrodo kad amžinybė blink.gif neįsivaizduoju, kaip reikės ištempti dar 6 sav. (mažiausiai) unsure.gif Man tie pakramsnojimai džiuvesėlių, baronkyčių, ar pačiulpimai saldainiukų pykinimą nuima gal kokiom 5 - 10 min doh.gif
Nežinau net ką bedaryti, nuotaika baisi, užėjus kažkokia depresija, o dar tas pykinimas, kuris būna rytais ir vakarais sad.gif
Aš girdėjau paie INGIBERĄ (jei gerai prisimenu) tabletes nuo pykinimo, jos lyg iš imbiero padarytos. Gal kas jas naudojate ir padeda?
QUOTE(pykstu @ 2007 11 04, 20:26)
Negana to, dabar jau gresia persileidimas nes istisai skauda pilva - tokie spazmai uzeina....
Gal žinot ar tokiais atvejais neturėtų paguldyti į ligoninę? Biuletenį turiu, bet jis man nepadeda - nei kokių vaistu gerti davė, nei pan.

Na tokiu atvėju nelabai ir nori guldyti į ligoninę, nes vienintelis vaistas - gulimas rėžimas, na, nebent dar Duphastono skirtų (bet prieš tai reikėtų atlikti progesterono tyrimą). O man nuo pilvo maudimo ir spązmų gydytoja liepė Spascupreel (homeopatinis vaistas) tirs kartus dienoj čiulpti, bet kad labai jau padėtų tai nejaučiu, gal truputėlį retėja tie pilvo maudimai.
Gulėk lovoj, ilsėkis ir rūpinkis savimi, kitokio vaisto nėra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 04 lapkričio 2007 - 21:28
Gal ispradziu suzinok nuo kokio maisto tave pykina.man padeda rugscios sultys,vaisiai(ypac apelsinai)...
Atsakyti
Bet manau,kad kažkas nenormalaus yra visgi jei spazmai tokie stiprus,kad nakti pabundu...
O pykinimo israse siandien Basica miltelių.
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2007 11 04, 20:26)

Pykstu, o kodėl manai, kad spazmai- būtinai persileidimo požymis?... Gal tiesiog gimda plečiasi ir organizmas persitvarko, tai ir spazmuoja. Gal be reikalo panikuoji? Jeigu išskyrų nėra, tai gal ir nėra ko taip labai jaudintis?

Vaistų tai tikrai jokių neduoda, tik gulimas rėžimas. Jei ir ligoninėn paguldytų, tik ir gulėtum, na nebent, kaip jau čia rašė, Duphaston skirtų, jei progesterono truktų. Bet šiaip, vengia jį skirti.
Atsakyti
gal kam teko vemti kiekviena diena nuolatos nuo kokio 4 menesio iki galo?niekas nepadeda, bandziau ziureti kas netinka, t.y. koks maistas ir pan. bet sasajos su tuo nera, tik saldumynu iki 7 menesio negalejau nei i burna paimti, o dabar jau nieko...
Atsakyti
Sveikos. Mane pradėjo pykinti nuo 7 sav. Vėmiau tik vieną kartą, ryte, nieko nevalgius pradėjau valytis dantis.... Šiaip pykino pastoviai, visą dieną, bet valgyti norėja, valgiau daug. Bet pavalgius prasidėdavo pykinimas, toks šleikštulys...brrrr. Visas šitas reikalas tęsėsi 2 savaitės. Dabar man 10 sav., ištisai jau nebepykina, tik vis dar biski erzina kavos ir cigarečių kvapai. Net kažkaip neramu, kodėl taip man gera? Bijau, kad nebūtų nesivystančio, nes jau turiu liūdną patirtį....
Atsakyti