Burundu, as taip pat pirma karta buvau pas gine privaciai, ir ji man siule biuleteini, tai reiskia tikrai gali ir nereikia pas terapeuta eiti.
ir aš galvoju, gal nueiti pas savo ginekolege ir paprašyti biuletenio bent keletui dienų. O tai nueinu į darbą ir te galvoju,kaip čia greičiau namo grįžus į lovą ir užmigti. O tai taip pykina, kad tik miegant ar kramtant nejaučiu.
mergaites norejau pakalusti,ar nors vienai teko vartoti imbiero tabletes nuo pykinimo??man sake reikia jas ciulpti,o ju skonis ziaurus...gal zinot ar galima jas nuryti??
QUOTE(MeLLoMa @ 2007 10 25, 14:01)
Man irgi 8 savaitele, bet pykinimas buvo uzejes tik 6 savaite, jau dvi savaiteles kaip nieko... tfu tfu tfu
Padedavo arbata su citrina, ko nors uzvalgymas... nors valgyti labai sunku buvo, bet uztat kiek dabar valgau... baisu... ir galiu apsiverkti, jei ko nors neturiu
Dar girdejau, kad imbieriniai sausainukai padeda, arba bet kokie produktai su imbieru... Netgi yra spec.imbiero vitaminu ar papildu, kad pykinima sumazintu...
Sekmes!
Padedavo arbata su citrina, ko nors uzvalgymas... nors valgyti labai sunku buvo, bet uztat kiek dabar valgau... baisu... ir galiu apsiverkti, jei ko nors neturiu
Dar girdejau, kad imbieriniai sausainukai padeda, arba bet kokie produktai su imbieru... Netgi yra spec.imbiero vitaminu ar papildu, kad pykinima sumazintu...
Sekmes!
Aciu uz patrimus isbandysim praktiskai patarimus ir papasakosiu, kaip sekesi
SVEIKOS,ZINAU KAD DAUGELI BUSIMU MAMYCIU KANKINA PYKINIMAI,VEMIMAI..IR KITOKIE DALYKAI (NELABAI MALONUS)AS JAUCIUOSI SIAUBINGAI...NEBEZINAU KA DARYTI JAU, NEVEMIU, BET PYKINIMAS NEZMONISKAS... JAUCIUOSI TAIP NEGERAI,AS NET NORMALIAI IS LOVOS ISLIPT NEGALIU ..TOKS JAUSMAS KAD KOKIU GRIPU SIRGCIAU...VAT KAIP JAUCIUOSI..KURIAI BUVO SITAIP(SUNKIAI)??KA DARETE??AS GERIU(SUSITRINU IR UZGERIU VANDENIU)IMBIERO TABLETES PADEDA NEILGAM VELIAU VEL TAS PATS IR APLAMAI JAUCIUOSI ZIAURIAI SILPNAI,IR GALVA ATRODO SVAIGSTA IR SEIP..KIEKVIENO RYTO BIJAU KAIP NZN KO..KURI DEL TO GULEJOTE LIGONINEJE??KA TEN DARE??AR PAVYKO TO BLOGUMO ATSIKRATYTI IR KADA??
QUOTE(Blakstiena @ 2007 10 28, 19:27)
SVEIKOS,ZINAU KAD DAUGELI BUSIMU MAMYCIU KANKINA PYKINIMAI,VEMIMAI..IR KITOKIE DALYKAI (NELABAI MALONUS)AS JAUCIUOSI SIAUBINGAI...NEBEZINAU KA DARYTI JAU, NEVEMIU, BET PYKINIMAS NEZMONISKAS... JAUCIUOSI TAIP NEGERAI,AS NET NORMALIAI IS LOVOS ISLIPT NEGALIU ..TOKS JAUSMAS KAD KOKIU GRIPU SIRGCIAU...VAT KAIP JAUCIUOSI..KURIAI BUVO SITAIP(SUNKIAI)??KA DARETE??AS GERIU(SUSITRINU IR UZGERIU VANDENIU)IMBIERO TABLETES PADEDA NEILGAM VELIAU VEL TAS PATS..KIEKVIENO RYTO BIJAU KAIP NZN KO..KURI DEL TO GULEJOTE LIGONINEJE??KA TEN DARE??AR PAVYKO TO BLOGUMO ATSIKRATYTI IR KADA??
taip taip taip. su pirmuoju net i ligonine atsiguliau bet truko "tik"2men
su antru lelium teko pavargti 4 men nuo ryto iki vakoro tik kol miegu buvo gerai, nepadejo nei metos nei kaskitas (paguodziau:)) tik kol ka nors kramciau tuo metu
nejauciau blogumo svorio priaugau padoriai bet viskas vel vietoi. kiekvienai labai skirtingi dalykai padeda arba ne. tiesiog megink visokias arbatas ar "kramtymus"
gal ka rasi. bet svarbiausia kad yra del ko . sutikciau visus 9 men vemti kad tik dar karta leliu tureciau .sekmes ir pavydziu ir nepavydziu
mane pykino ziaaaauriai ir nuolat nieks nepadedavo, tai nieko ir daryti negalejau, valgiau tik del to, kad reikia, bet su tokiu pasislykstejimu, vos ne ziaugciodama.. zodziu 3 menesius gyvenau kaip kosmare prie to pacio dar ir skausmai budavo pilvo, o paskui eme ir praejo viskas zodziu visa tai yra normalu nesciajai nepyk, kad padeti negaliu, taciau bent jau gal lengviau bus, kad ne tau vienai taip yra
Man sis nestumas kazkaip praejo be pykinimu
As laukiuosi dar tik pirma menesi. Esu be galo irzli, verkiu nuolat, ryte iki pietu istisai pykina, tada dar labiau susinervinu, silpna jauciuosi ir niekam atrodo negaliu nieko pasakyti, nes tai tik pradzia - toks ispudis kitiems,kad as cia tik prisiskaicius daug ir nieko nesuprantu.Neva per anksti dar "blogumams".
Ar buvo kuriai nuo pat pradzios pykinimai?
Man ir pilvo apacia skauda.
QUOTE(pykstu @ 2007 10 29, 19:56)
As laukiuosi dar tik pirma menesi. Esu be galo irzli, verkiu nuolat, ryte iki pietu istisai pykina, tada dar labiau susinervinu, silpna jauciuosi ir niekam atrodo negaliu nieko pasakyti, nes tai tik pradzia - toks ispudis kitiems,kad as cia tik prisiskaicius daug ir nieko nesuprantu.Neva per anksti dar "blogumams".
buvo nuo pirmos sav kai nesusirgau ir bais koja ir strenas tempe . kazkoks
nervas uzspaustas buvo poto ir nepraejus 4 men viskas praejo laksciau kaip bitute ant sparnu ir vyno ir alaus lyzteldavau bo visko norejos. nesciom turetu duot dekretines 1 tris men ir poto dar tiek, nes pirmi ir yra bjauriausi
laba diena
Ash visisshkai naujai shviezhiai ishkeptas neshtukas... Uzh poros dienu keliauju pas gydytojus... Mano paskaichiavimasi turetu but 5-6 sav., o kaip ishtikro suzhinosiu... Kol kas, kol dar nepamachiau savo akimis neina patiketi... Labai nepatinbka pakitusi nuotaika... Mane apemes kazhkoks keistas liudeysy.. atrodo tuoj tuoj pradesiu verkti, man tai labai neiprasta... Gal kas zhino recepta kaip ishvaryti ta liudesi?
Ash visisshkai naujai shviezhiai ishkeptas neshtukas... Uzh poros dienu keliauju pas gydytojus... Mano paskaichiavimasi turetu but 5-6 sav., o kaip ishtikro suzhinosiu... Kol kas, kol dar nepamachiau savo akimis neina patiketi... Labai nepatinbka pakitusi nuotaika... Mane apemes kazhkoks keistas liudeysy.. atrodo tuoj tuoj pradesiu verkti, man tai labai neiprasta... Gal kas zhino recepta kaip ishvaryti ta liudesi?
Kaip paskaitau, ir sužinau, kad ne viena taip nemaloniai jaučiasi, bent atsidusti gali, kad tokioje padėtyje esu ne viena.
Nors tas trumpam gelbsti.
Žiauriausia,kad nieko nenoriu daryti: nei dirbti, nei studijuoti - o diplominis laukia kasdien mano prisilietimo, te trokštu gulėti ir žiūrėti į vieną tašką. Kažkokia tinginė - fu
Bet kentesiu su mielu noru, kad tik viskas gerai būtų.
Kantrybės visoms ir man
Nors tas trumpam gelbsti.
Žiauriausia,kad nieko nenoriu daryti: nei dirbti, nei studijuoti - o diplominis laukia kasdien mano prisilietimo, te trokštu gulėti ir žiūrėti į vieną tašką. Kažkokia tinginė - fu
Bet kentesiu su mielu noru, kad tik viskas gerai būtų.
Kantrybės visoms ir man