Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

O man praejo biggrin.gif Rasiau, kad tikrai buvo blogai, bet tai tesesi gal savaite kokia, o dabar ciki jau thumbup.gif Ir nors buvau megeja 'pavemt' pries laukiantis dar (skrandis ziauriai jautrus), tai dabar nei sykio nesusivemiau, tik sleikstu buvo istisai. Ir jums praeis, nosias ausktyn visos!
Atsakyti
Sveikos kolegės,
ir aš prie Jūsų prisijungsiu. Prasidėjo mano džiaugsmai - pykinimas.
Ryt išbandysiu kai kurių Jūsų pasiūlymus. Gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
[COLOR=red]as dar tiklaukiuosi 7 savaite ir jau pavargau nuopastovaus pikynimo,ir be to esu moksleive dar nenoriu mesti mokslu,o kai i klase ateijna perisekvepinusi mokytoja buna ziauru issedeti,kas man galetu padeti per pamokas nuo pikinimo? blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 10 19, 16:50-->
QUOTE(Jauna mamyte smile.gif @ 2007 10 19, 16:50)
[COLOR=red]as dar tiklaukiuosi 7 savaite ir jau pavargau nuopastovaus pikynimo,ir be to esu moksleive dar nenoriu mesti mokslu,o kai i klase ateijna perisekvepinusi mokytoja buna ziauru issedeti,kas man galetu padeti per pamokas nuo pikinimo? blink.gif

Nežinau ar yra kas padėtų, bent aš dar neradau.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
as jau atkentejau 31 savaite,o jau kelios dienos kaip man gera bigsmile.gif ,galeciau, tai pradeciau skraidyti is laimes thumbup.gif ,tik nezinau kiek tas gerumas tesis g.gif ,[COLOR=red]SEKMES VISOMS 4u.gif
Atsakyti
Pirmą nėštumą manęs visiškai nepykino,o dabar nuo ryto iki vakaro.Į maisto parduotuves net nenoriu eiti,taip bloga.... blink.gif Pastebėjau kai truputį užvalgau blogumas praeina,bet labai sunku prisiversti ką nors suvalgyti unsure.gif
Atsakyti
Mane ginekologė vis guodžia, kad po 12 sav. pagerės savijauta, doh.gif doh.gif bet įdomu ar dauguma ir pasijutote geriau po tiek savaičių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilkaa: 22 spalio 2007 - 08:21
QUOTE(manoli @ 2007 10 21, 22:58)
Pirmą nėštumą manęs visiškai nepykino,o dabar nuo ryto iki vakaro.Į maisto parduotuves net nenoriu eiti,taip bloga.... blink.gif Pastebėjau kai truputį užvalgau blogumas praeina,bet labai sunku prisiversti ką nors suvalgyti unsure.gif

Man lygiai taip pat kaip ir tau iki sukako 12 savaičių buvo doh.gif
bet bent jau man tai dabar taip beveik nėra. Prisiversk užvalgyti nors ir labai sunku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 10 22, 10:20)
Mane ginekologė vis guodžia, kad po 12 sav. pagerės savijauta, doh.gif  doh.gif  bet įdomu ar dauguma ir pasijutote geriau po tiek savaičių? g.gif

Bent jau aš tai tikrai geriau pasijutau biggrin.gif - kaip nukirsta tos 12 savaičių
Truputį pakentėk, bent jau didelis pykinimas praeis, gal liks jautrumas kvapams ir kokiam nors maistui 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif siandiena prasidejo sesta savaitele mums wub.gif o pykina nuo vakar ir nepraeina verysad.gif ...nakti beveik nemiegojau...stovejau vonioj ruosiasi vemti bet nieko tik ziauriai pykina verysad.gif ...va ir dabar kaip zombis visa balta sedziu apie maista pagalvot negaliu(geriu vandenuka su citrina)nzn ar pades...galvoju gal ginej pasukti paklausti ka daryti,bet manau kad ji tik pasijuoks is manes sakyk pakentek(dar tik pradzia,kokia nekantri,o kaip gimdysi ir tt)nebezinau ka daryti baisiausia kad kaip sakant galvos pasukti negali o tai pasuki o vaizdas atvaziuoja po poros sekundziu tik doh.gif ...netikejau kad ir nakty gali pykinti(vargsas mano vyras isejoi darba nemiegojes) doh.gif
Atsakyti
Sveikos ;-)
Susiduriau ir as su pykinimu.... Net nebevadinciau jo rytiniu... o tikru tikriausias NUOLATINIS...
Gal turit kokiu nors naudingu patarimu?
Prasidejo mums 8 nestuke.gif savaite ir tikimes, kad iki antro trimestro pradzios viskas baigsis :-)
Atsakyti
QUOTE(nz.07.07.07. @ 2007 10 24, 13:51)
Sveikos ;-)
Susiduriau ir as su pykinimu.... Net nebevadinciau jo rytiniu... o tikru tikriausias NUOLATINIS...
Gal turit kokiu nors naudingu patarimu?
Prasidejo mums 8  nestuke.gif  savaite ir tikimes, kad iki antro trimestro pradzios viskas baigsis :-)

Man irgi 8 savaitele, bet pykinimas buvo uzejes tik 6 savaite, jau dvi savaiteles kaip nieko... tfu tfu tfu lotuliukas.gif
Padedavo arbata su citrina, ko nors uzvalgymas... nors valgyti labai sunku buvo, bet uztat kiek dabar valgau... baisu... ir galiu apsiverkti, jei ko nors neturiu bigsmile.gif
Dar girdejau, kad imbieriniai sausainukai padeda, arba bet kokie produktai su imbieru... Netgi yra spec.imbiero vitaminu ar papildu, kad pykinima sumazintu... smile.gif
Sekmes! smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Jaučiu, kad mane taip pat lelius "vymdyti" pradės tongue.gif Norėjau paklausti, kur kreipiatės dėl nedarbingumo pažymėjimo, jei dėl vemimo nebesugebate dirbti g.gif . Aš pas ginę lankausi privačiai, tai dabar ir galvoju, ar pas ją reikėtų bėgti, ar pas paprastą "apylinkovą" terapeutę g.gif
Atsakyti