Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Sveikutes visos.Mane pradejo pykinti nuo 7 savaiciu.Visi sake ir pati zinojau, kad apie 12 sav.viskas praeina.Taigi vos ne vos sulaukiau 12 sav. ir...Nepatikesit, bet mano dziaugsmai taip ir nepasibaige verysad.gif Mums jau 25 sav.ir mane kiekviena ryta ir po mkiekvieno maitinimo pykina.aisku per tiek laiko su tuo susigyveni oi r ismoksti ka reikia daryti, bet malonumo jokio.su pirma dukryte manes absoliuciai nei vieno karto nesupykino, o dabar turbut uz abu kartus atsimoka.Nesijaudinkit ir laikykites tai laikina, o laikas bega greitai.Jei kam idomu man padedavo rytais arbata su citrina ir kramtomoji guma, be jos net ir dabar niekur neiseinu. thumbup.gif
Atsakyti
na man sitas nestumas tragedija-pykina kiekviena minute,sekunde doh.gif
Laikinai padeda coca-cola su daug ledo ir citrina, bet ir tai tik kelioms minutems verysad.gif Bandziau ir imbierinius sausainius-nieko gero. Greiciau praeitu sitos nelemtos savaites.
Atsakyti
4u.gif sekmes visoms ir kantrybes nestuke.gif ,nes ir man ne kas,nebepadeda niekas g.gif doh.gif
Atsakyti
as irgi galiu paguosti tas kurioms tik prasideda pykinimai, nes man jau 26 sav o vakar du kartus sugebejau pavemti ryte ir vakare, jau ir ligoninej tris kartus pagulejau, del to pa bet kazkiap pripratau prie to pastovaus blogumo busenos, ir kartumo burnoje, isbandziau visas priemones kas tik imanoma ir ka daktarai sake ir bobutes kalbejo, niekas man nepadede, manau kad vienintelis vaistas nuo vemimu ir pykinimu bus gimdymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virginta @ 2007 10 11, 15:53)
as irgi galiu paguosti tas kurioms tik prasideda pykinimai, nes man jau 26 sav o vakar du kartus sugebejau pavemti ryte ir vakare, jau ir ligoninej tris kartus pagulejau, del to pa bet kazkiap pripratau prie to pastovaus blogumo busenos, ir kartumo burnoje, isbandziau visas priemones kas tik imanoma ir ka daktarai sake ir bobutes kalbejo, niekas man nepadede, manau kad vienintelis vaistas nuo vemimu ir pykinimu bus gimdymas smile.gif

drinks_cheers.gif ir as taip manau
Atsakyti
Mane ir vargina pykinimas ir vėmimai... verysad.gif verysad.gif Noriu, kad greiciau pasibaigtų, nes taip blogai jaučiuosi unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 10 12, 17:37)
Mane ir vargina pykinimas ir vėmimai...  verysad.gif  verysad.gif Noriu, kad greiciau pasibaigtų, nes taip blogai jaučiuosi unsure.gif  unsure.gif

4u.gif tau dar anksti,o pas mane tai jau 30 savaiciu vemimai,kenciu ,o tau Stiprybes bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, nors tai, ka skaitau leidzia suprasti, kad nelabai tai sveikata apibudinciau.. As taip pat viena is jusu verysad.gif Na, neteikia, man vimdymas, pykinimas ar kaip ji bepavadintum itin dziugios nuotaikos. Ir jegu bei geros nuotaikos atima velgi.. O as nebandau nieko: tiesiog, susitaikiau su tuo kaip su butina busena, kartais pavargstu nuo to.. Kartais viena kita diena buna sviesesne uz kitas ir tiek.. Tik va, labai idomu, kodel vienos nestukes zvalios kaip agurkeliai, o kitos, kaip dauguma cia pasisakiusiu.. ?. Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 10 12, 21:31)
4u.gif tau dar anksti,o pas mane tai jau 30 savaiciu vemimai,kenciu ,o tau Stiprybes bigsmile.gif

Dėkui už palaikymą, bet manau jo reikia ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi man tiek nesitęs ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 10 12, 17:37)
Mane ir vargina pykinimas ir vėmimai...  verysad.gif  verysad.gif Noriu, kad greiciau pasibaigtų, nes taip blogai jaučiuosi unsure.gif  unsure.gif

Niu jau nebedaug liko mirksiukas.gif gal nuo kokios 12-16sav visai isnyks. Man tai labai padejo imbieriniai sausainiai, arbata. Taip pat teko skaityti kad juodieji serbentai irgi sumazina pykinima. Na bet cia tubut kiekvienai skirtingai. Sekmes jau nebedaug liko!!
Atsakyti
Pradžiuginsiu... Žinau atvejį, kai ir gimdymas neišgelbėjo nuo pykinimo. Pykindavo ir maitinant krūtimi.
Atsakyti
O as turbut busiu "balta varna", nes patekau i ta nedideli laiminguju procenta, kuriu is viso nepykino... Bet gal cia nuo organizmo apskritai priklauso? As per 30 metu is viso gal tik kokius 3 kartus vemusi esu...
Atsakyti