O as kaip dziaugiuosi, kad pasibaige man tie visi pykinimai Nors dar ir dabar kartais uzeina kad supykina nuo kokiu kvapu, bet nebe taip kaip anksciau
Uzjauciu jus, mergytes. Laikykites
sveikutes labai jus uzjauciu del tu pykinimu, as nieko negaledavau valgyti, tik jogurtais gyva buvau, o dirbti reikejo aciu Dievui pasibaige mano kosmarai jau, patarciau jums pabandyti citrina suvalgyti kai pykina, na bent kelias riekeles, man tikrai padedavo, tikiuosi ir jums pades. Na o del galvos skausmo, tai ir man uzeidavo, pasirodo spaudimas tuo metu labai nukrisdavo, tai zalia arbata pradejau daznai gerti ir praejo. Linkiu jums sekmes ir kad greiciau visi blogumai pasibaigtu! nestumas ne liga, viskas bus ok
Jetus, kiekviena diena laukiu stebuklo, kad jau nebepykins. Bet cia paskaicius supratau, kad gali but dar uz kalnu ta diena
O kefyras - isbandytas reikalas. Vien del jo negalesiu prisidet prie lietuvisku pieno produktu boikoto kita savaite
O kefyras - isbandytas reikalas. Vien del jo negalesiu prisidet prie lietuvisku pieno produktu boikoto kita savaite
Mane is pradziu pykindavo bet nei karto nevemiau ir budavo silpna, bet viskas jau praeiti
QUOTE(Čičila @ 2007 09 22, 12:48)
Jetus, kiekviena diena laukiu stebuklo, kad jau nebepykins. Bet cia paskaicius supratau, kad gali but dar uz kalnu ta diena
vaje isivaizduoju kaip negera kasdien su tokia savijauta bet ko tik mes neiskenciam del tu mazu stebukleliu
O as jau galvojau surasiu koki stebuklinga recepteli nuo to pykinimo. Bet deja Teks dar pasikankinti, nors jau vos galiu tverti tuos rytinius tampymus, visa diena jausti bloguma ir sleikstuli, o dar ir nakti nemiegoti nuo to pacio... Tikiuosi greitai pasibaigs
QUOTE(krisstukas @ 2007 09 26, 13:33)
O as jau galvojau surasiu koki stebuklinga recepteli nuo to pykinimo. Bet deja Teks dar pasikankinti, nors jau vos galiu tverti tuos rytinius tampymus, visa diena jausti bloguma ir sleikstuli, o dar ir nakti nemiegoti nuo to pacio... Tikiuosi greitai pasibaigs
užjaučiu
bet panašu, kad jokio stebuklingo receptuko nėra
laikinai padedavo arbatos rytais, sūrūs sausainukai, ko nors kramsnojimas, bet po kiek laiko vis tiek pramušdavo ant pykinimo.
turbut teks susiimti ir išlaukti.
man va dar tik kelios dienos, kaip vemiu kas antra diena, tai net akys prašvito, nes nuo tu vėmimų net lašelines statė, visus skysčius prarasdavau...
stiprybės ir kantrybės
Baisiausia, kad pykina ne tik rytais, bet visą dieną
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 09 27, 21:16)
Tikrai, tai neprognozuojama. Atrodo pora dienų neblogai jautiesi, o sekančią vėl
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 09 27, 22:16)
Ir man tas pats
Su pirmaja, pykindavo tik rytais. Vaistas nuo to budavo valgis, tik atsikeldavau, begdavau iskart i virtuve ir darydavau sumustinius. Pirma kasni visada kasdavau ziaugciodama. O po to lyg niekur nieko.
O su antruoju angeluku, jau net ir nezinau, niekas nepadeda. Ir visa diena
Mane irgi pykino stipriai visa diena,bet dabar jau maziau kartais buna.Bet kaip pagalvoji del ko kenti, tai viskas iskenciama.Tik kad nemalonus tas pykinimas.
SEKMES BUSIMOS MAMYTES ISGYVENSIM!!!!
SEKMES BUSIMOS MAMYTES ISGYVENSIM!!!!