Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Jureja @ 2007 08 27, 16:19)
Na, nesu didele vitaminu salininke, bet velesniuose nestumo men nestukems daznai buna anemija ( mazas hemoglobino kiekis kraujyje), o tai leleliui labai svarbu. Atidziai reikia sekti hemoglobino kieki kraujyje ( cia is bendro kraujo tyrimo), jei jo mazai reik vartoti gelezies preparatus, kurie yra ir atskirai ir vitaminuose nesciosioms. Na, bet jei uztektinai dazoviu privalgai, tai galbut ir viskas gerai, bet neprosal pasitikrint krauja. rolleyes.gif na bent jau mano nuomone tokia....

Anksciau mano kraujas buvo netgi labai geras. Na bet aciu uz patarima! 4u.gif Man kaip tik pas daktare uz savaites, tai butinai viska issitikrinsiu, kad butu ramu del leliaus nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Aš vis laukiu, kada gi nustos pykinti, bet atrodo kol kas dar anksti apie tai svajoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Esu paskutines savaites nescia ir jau kokia savaite vel prasidejo rytiniai ir vakariniai pykinimai. Ypac po valgio. Jokiu vitaminu ar vaistu nevartoju. Gal kam taip buvo ir ar tai normalu? Gydytoja sako, kad gimdymas arteja, bet pykina dazniausiai gimdymo metu nuo per greitai vykstancios gimdymo veiklos, bet as dar negimdau.. Gal kas turi panasios patirties?
Atsakyti
Man padėdavo imbiero arbata. Užtat dabar į ją žiūrėt negaliu, net pagalvojus supykina doh.gif Kai jau buvo praėję visi pykinimai, sužinojau, kad lygtai labai veiksmingas toks būdas: ryte pabudus ką nors suvalgyti ar tiesiog išgerti vandenuko ar arbatos. Tik negalima sujudėti lovoje. Išvada-reikia tik pramerkus akis tuzgint vyrą, kad per šiaudelį atsigert paduotų ar kažką sumaitintų, nes net galvos judint negalima. Mano anytai taip sakė pažįstama akušerė, bet man jau išbandyt neteko-per vėlai sužinojau. Taigi negaliu patvirtint 100 proc., kad veikia smile.gif Bet pabandyt, manau, verta. Gal kazkam ir padės... smile.gif
Atsakyti
Turiu prie lovos pasidėjusi imbierinių sausainių, vandens stiklinę, bet kai ryte reikia keltis, net negaliu pažiūrėt į tą pusę, supykina net ir gulint doh.gif Kai vėliau keliuosi, viskas gerai 4u.gif Belieka laukti sekmadienių, kai galiu geriau pasijausti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2007 09 04, 19:42)
Sveikos,
Esu paskutines savaites nescia ir jau kokia savaite vel prasidejo rytiniai ir vakariniai pykinimai. Ypac po valgio. Jokiu vitaminu ar vaistu nevartoju. Gal kam taip buvo ir ar tai normalu? Gydytoja sako, kad gimdymas arteja, bet pykina dazniausiai gimdymo metu nuo per greitai vykstancios gimdymo veiklos, bet as dar negimdau.. Gal kas turi panasios patirties?

Turiu lygiai tokią pačią patirtį. Pykina pavalgius, beveik tiek pat, kiek nėštumo pradžioje. Dabar skaičiuoju virš 34 savaičių. Kraujo ir šlapimo tyrimai geri, gydytojai nieko nustatyti negali.
Ka gi jie nustatys, jei net šiandienos aštrių pilvo skausmų niekuo paaiškinti negalėjo. Lyg ir apendicitas, bet dėl to "lyg ir" nėštukės neims pjaustyti.
Lauksim gimdymo, tada ir pagerės 4u.gif
Atsakyti
jezus, kaip aš laukiu, kad baigtusi tie pykinimai, jau net laselines teko lasintis del to, bet tik truputi padejo....
visi sako, kad dar savaitele ir bagsis, kaip noriu, kad tap ir butu...
katais padeda dar neatsikelus isgerti arbatos ir koki sausaini ar juodos duonos suvalgyt, o kartais niekas nepadeda, net nuo vandens supykina...
i parduotuves keli menesiai nevaikstau, nuo kvapu ir mesu vaizdu pykina...
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2007 09 17, 10:04)
i parduotuves keli menesiai nevaikstau, nuo kvapu  ir mesu vaizdu pykina...

Aš dar vaikštau į parduotuves, bet į kai kuriuos skyrius net negaliu eiti dėl kvapų. Būna ir kad namuose kažką pagaminus negaliu net pažiūrėti. Atrodo kuo toliau, tuo sunkiau išsirinkti ką valgyti.
Atsakyti
mane irgi pykina, bet vemiu retai(aciu dievui bigsmile.gif )...tik vat tas silpnumas prie zemes ploja...kartais galva taip isiskauda,kad negaliu pakelti nuo pagalves...gal kas zinot nuo ko taip?ir kaip su tuo susitvarkyti?
Atsakyti
Na o as isbandziau viska, ir krekerius surius, nu pora dienu lipo. Po to ivairias arbatas, vaisius..... tikriausia nebuvo tokio, kurio nepasalinau verysad.gif , tiesa pomidoru sultys mat nesaldzios ir tik pora dienu tiko schmoll.gif susitaikiau su ta mintim, kad reikia kentet!!!!
Siandien 10 sav. kaip nesioju stebukliuka nestuke.gif , pykina istisa diena, o dar reikia dirbt.
Kolkas pykinima nuima sokoladas biggrin.gif , aisku ne per daug jo, toki kuri megstate, nors siaip saldziai nieko negaliu paimt i burna. TIESA LEDAI thumbup.gif aisku be priedu, kad nebutu per saldu tik jauciu, kad ir tai laikina verysad.gif
sekmes visom, LAIKYKIMES mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2007 09 18, 20:22)

Manau tokio turinio žinučių savininkai turėtų būti įspėjami mad.gif

Atsakant į elvyriuko postą galiu pasakyti, kad ledai ir visa, kas šaldyta, gaivu ir man truputį padeda, tik tiek, kad jau šaltasis sezonas ir bijau peršalti blush2.gif O saldumynų visai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti