Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Mane irgi pykino, bet jau atrodo bebaigiantis 3men jau mazeja. Seip tai man labai padejo dziuveseliai ir juoda arbata su pienu. Dziuveseliai "sugeria" rugstis, o juoda arbata stimuliuoja zarnyno ir skrandzio veikla ir tas blogumas greiciau praeina. Gal ir dar kam pravers mano budas biggrin.gif Toks "dziuveseliu-arbatos" rinkinukas man padejo per tris men tik du kart pabandrauti su WC blush2.gif
Atsakyti
4u.gif o man jau kelios savaites kaip net sviesiau akyse pasidare thumbup.gif ,pykino ir mane beveik penkis menesius doh.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif mane pradejo pykinti tik dabar, kai prasidejo 5men. net keista nes paskaitinejau kad dazniausiai pykina pirmus men. g.gif ar kuriai nors irgi buvo taip kaip man?
Papildyta:
ir dar norejau isgirsti jusu nuomone apie validoli-tokius vaistus nuo pykinimo. dar pries nestuma kai pasidarydavo bloga (pvz. vaziuojant masina ar prigrustu autobusu), isimesdavau po liezuviu puse tabletes ir praeidavo. kaip manot, ar ir dabar galiu taip daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brilly @ 2007 08 22, 14:32)
sveikos nestuke.gif mane pradejo pykinti tik dabar, kai prasidejo 5men. net keista nes paskaitinejau kad dazniausiai pykina pirmus men. g.gif ar kuriai nors irgi buvo taip kaip man?
Papildyta:
ir dar norejau isgirsti jusu nuomone apie validoli-tokius vaistus nuo pykinimo. dar pries nestuma kai pasidarydavo bloga (pvz. vaziuojant masina ar prigrustu autobusu), isimesdavau po liezuviu puse tabletes ir praeidavo. kaip manot, ar ir dabar galiu taip daryt? g.gif

Atsakyti
Dazniausiai pykina pirmus menesius, kadangi nera pilnai susiformavusi placenta. Pykinimas velesniame laikotarpyje pasireiskia del vaikucio augimo ir spaudimo skandzio i virsu, todel pradeda sunkiau funkcionuoti virskinimo sistema. Pasitaiko, atveju, kad toks velyvas pikinimas kankina moteris iki pat gimdymo verysad.gif Tikiuosi, kad taip jums nebus. Laikykites 4u.gif Bandykit valgyti daznai ir po nedauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arsua32: 23 rugpjūčio 2007 - 11:27
QUOTE(brilly @ 2007 08 22, 14:32)
Papildyta:

Gal predejai vartoti vitaminus,kuriuose daug gelezies, nes ji sukelia pykinima, net ir nenesukems.
Atsakyti
QUOTE(Jureja @ 2007 08 23, 12:36)
Gal predejai vartoti vitaminus,kuriuose daug gelezies, nes ji sukelia pykinima, net ir nenesukems.

Aš irgi atsisakiau vitaminų dėl pykinimo, nes nuo jų dar labiau supykindavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siama @ 2007 08 23, 12:41)
Aš irgi atsisakiau vitaminų dėl pykinimo, nes nuo jų dar labiau supykindavo g.gif

As tai stengiuosi vartoti vitaminus pietu metu per puse patiekalo mirksiukas.gif tada visai skrandzio nedirgina ir liuks savijauta. Manau, kad reik vartoti vitaminus, nes tu darzoviu tai bent as tai tiek tikrai neprivalgau blush2.gif reiktu sedet visa diena namie ir kimsti smile.gif
Atsakyti
Mane pykina visą dieną, išskyrus ryte g.gif Gal kas negerai g.gif Daržovių jokių negaliu valgyt - pykina vien nuo vaizdo schmoll.gif Savo recepto, kaip sumažint pykinimą, dar nesuradau g.gif
Atsakyti
Nuo pykinimo padeda imbieriniai sausainiai, be to visai ir skanus. Dar teko skaityti, kad pykinima sumazina juoduju serbentu uogiene smile.gif o seip dar is lovos neatsikelus reiktu ka uzkrimst ir negert skyciu apie kelias val, jei labai pykina. g.gif Na, bet kiekvienai savas receptas... Semes ji randant!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2007 08 23, 12:26)
Dazniausiai pykina pirmus menesius, kadangi nera pilnai susiformavusi placenta. Pykinimas velesniame laikotarpyje pasireiskia del vaikucio augimo ir spaudimo skandzio i virsu, todel pradeda sunkiau funkcionuoti virskinimo sistema. Pasitaiko, atveju, kad toks velyvas pikinimas kankina moteris iki pat gimdymo verysad.gif Tikiuosi, kad taip jums nebus. Laikykites 4u.gif Bandykit valgyti daznai ir po nedauk mirksiukas.gif

mm mat kaip cia buna... g.gif na aciu uz paaiskinima 4u.gif tikiuosi man taip nebus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jureja @ 2007 08 23, 12:36)

na tai kad as nevartoju jokiu vitaminu(manau,ikad vasara galima iv. reikalingu medziagu gauti ir be papildomu vitaminu vartojimo) 4u.gif turbut reikes atidziau ziuret i tai ka valgau, nors jau ir taip atsargiai viska i burna dedu, kazin kas tam mano leliui neitinka... nestuke.gif wub.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(brilly @ 2007 08 27, 13:39)
mm mat kaip cia buna... g.gif na aciu uz paaiskinima 4u.gif tikiuosi man taip nebus doh.gif
Papildyta:
na tai kad as nevartoju jokiu vitaminu(manau,ikad vasara galima iv. reikalingu medziagu gauti ir be papildomu vitaminu vartojimo) 4u.gif turbut reikes atidziau ziuret i tai ka valgau, nors jau ir taip atsargiai viska i burna dedu, kazin kas tam mano leliui neitinka... nestuke.gif  wub.gif  g.gif

Papildyta:
Na, nesu didele vitaminu salininke, bet velesniuose nestumo men nestukems daznai buna anemija ( mazas hemoglobino kiekis kraujyje), o tai leleliui labai svarbu. Atidziai reikia sekti hemoglobino kieki kraujyje ( cia is bendro kraujo tyrimo), jei jo mazai reik vartoti gelezies preparatus, kurie yra ir atskirai ir vitaminuose nesciosioms. Na, bet jei uztektinai dazoviu privalgai, tai galbut ir viskas gerai, bet neprosal pasitikrint krauja. rolleyes.gif na bent jau mano nuomone tokia....
Atsakyti