man 7 savaite, nu bet kosmaras kaip pykina pirmos dienos puseje ir vemiu, ir darbai stovi, nes darbe paskutinem dienom tik lakstau i WC. daugiau nieko, o po pietu bunu kaip kalnus nuvertus, pavargus ir taip nebesidirba
graizuaiu krekerius, surias lazdeles, geriu arbata, vandeni ir vistiek
radau cia, kad negerai juoda arbata su citrina O kodel?
nesveika juoda arbata nestukei... kiek skaiciau tai yra kazkokiu medziagu negeru kaip ir kavoje...
nu man tai su pykinimu nebuvo problemu... ne karto neteko dar begti iki tualeto... tik vakarais kartais buna toks jausmas jog per daug prisivalgiau, nors bunu suvalgius tik vaisius ar jogurto...
nu man tai su pykinimu nebuvo problemu... ne karto neteko dar begti iki tualeto... tik vakarais kartais buna toks jausmas jog per daug prisivalgiau, nors bunu suvalgius tik vaisius ar jogurto...
QUOTE(RSebes @ 2007 08 07, 14:18)
nesveika juoda arbata nestukei... kiek skaiciau tai yra kazkokiu medziagu negeru kaip ir kavoje...
man irgi dar neteko tu WC draugauti. Net tikėjausi, kad visai nepykins, nes iki šiol buvo viskas pakenčiama. Bet prasidėjo 10 sav. pagal mmm (pagal echo - 8 sav.), o kartu su ja - visi "malonumai". pykina ištisai. ypač vakarais. nebepadeda niekas. ypač pykina nuo žalios arbatos
bet zinok kad zalia arbata irgi nelabai sveika... turi labai daug alergenu... man tai kazkaip malta mesa nepatinka... kazkaip pastebejau kad nelabai ja galiu ja valgyt, nes paskui atrodo jog skrandis nedirba...
QUOTE(Silence @ 2007 08 07, 09:54)
man 7 savaite, nu bet kosmaras kaip pykina pirmos dienos puseje ir vemiu, ir darbai stovi, nes darbe paskutinem dienom tik lakstau i WC. daugiau nieko, o po pietu bunu kaip kalnus nuvertus, pavargus ir taip nebesidirba
Uzjauciu, nes man tas pats. Tik mane ne kiek pykina, o labai galva skauda. Laikykis
nu siaubas, kiek siryt issivemiau galvojau net apsiverksiu darbe WC, taip silpna pasidare.
O tai kokia arbata galima gerti ?
QUOTE(Silence @ 2007 08 09, 08:23)
nu siaubas, kiek siryt issivemiau galvojau net apsiverksiu darbe WC, taip silpna pasidare.
man gyditojas leido ramuneliu arbata gerti tai ji man padeda nuo pykinimo
as irgi geriu ramuneliu... o vakare geriu liepu... labai ramina nakciai...
QUOTE(RSebes @ 2007 08 09, 11:08)
as irgi geriu ramuneliu... o vakare geriu liepu... labai ramina nakciai...
man liepziedziu arbata primena vaikyste, kai sirgdavau ir mama liepdavo gerti, kad isprakaituociau, tai kazkaip nelimpa ji man, o ramuneliu skani
QUOTE(Silence @ 2007 08 10, 08:46)
man liepziedziu arbata primena vaikyste, kai sirgdavau ir mama liepdavo gerti, kad isprakaituociau, tai kazkaip nelimpa ji man, o ramuneliu skani
nu kazkiek gal ir primena... bet sveika... jau geriau liepu, nei juoda ar zalia...
Mane pykino iki 3men. bet nei karto nevemiau ir budavo labai silpna dabar jau geriau
Silence, o kodel tau nepaimti biuletenio? As su pirmu nestumu nuo 6 savaites vemiau toliau nei maciau kokias 3 savaites. Apie joki darba net kalbos nebuvo. Kai palengves, galesi grizt. Kam kentet, atsigulek ramiai namie na kiek imanoma ramiai
Man 5 savaite, labai bijau ateinancios nes prisiminimai apie praeito nestumo toksikoze tai
Man 5 savaite, labai bijau ateinancios nes prisiminimai apie praeito nestumo toksikoze tai