Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Pamenu,pykinimas mane lydejo nuo 5 sav. iki pat gimdymo doh.gif
Atsakyti
O man jau lyg ir praeina pykinimas unsure.gif o dar nera 10 saviciu unsure.gif
Atsakyti
Saziningai kankinausi visus tris menesiu, tik dabar pradejau valgyti. Rytais dar buna bloga, bet tuoj uzkertu sumustiniu ir praeina. Sekmes visoms
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as irgi turiu pykinimo problemele:ir rytais ir po pietu ir vakarais.Jei kam pades as geriu vandenuka su keliais lasais cirtinos.Truputi padeda.Dar viena problema:niekaip negaliu net prisiversti isideti i burna mesos gabaliuka ir nesvarbu kokios:kiaulienos, vitienos.Tai valgau tik salotas, net mesos kvapas erzina.As tikiuosi, kad viskas greitai praeis. thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jūs ištveriatedavote darbe pykinimus, man tai tikra tragedija buvo, net baisu atsiminti, turbūt visi galvodavo, kad aš po gerų balių ateidavau ax.gif tikrai užjaučiu tas kurias pykina verysad.gif na, nieko ištversime.
Aš tai pusę citrinos suvalgydavau, kad nepykintų, tai mane ir gelbėjo, o dėl mėsos, tai taip šlykšti buvo, prekybos centruose tragedija vaikščioti buvo. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola24: 04 liepos 2007 - 21:13
QUOTE(mamiux @ 2007 07 01, 02:04)
Pamenu,pykinimas mane lydejo nuo 5 sav. iki pat gimdymo doh.gif

O man iki 6 menesiu, bet va dabartinis nestumas visiskai kitoks, skiriasi kaip diena ir naktis, jauciuosi stebetinai gerai thumbup.gif
QUOTE(jola24 @ 2007 07 04, 13:11)

Aš tai pusę citrinos suvalgydavau, kad nepykintų, tai mane ir gelbėjo, o dėl mėsos, tai taip šlykšti buvo, prekybos centruose tragedija vaikščioti buvo.  verysad.gif

Esu girdejus kad citrina nelabai gerai unsure.gif as pamenu kaip su pirmu vaiksciojau viena moteris sako tu valgai citrina? sakau o ka? sako musu salyje(tik nepamenu kur) moterys valgo citrina tam kad ivyktu savaiminis persileidimas doh.gif
Atsakyti
4u.gif Labas,Šiuo metu aš ne neščia bet galiu pasidalinti savo patirtim dėl toksikozės.
Kai laukiausi pirmojo vaikelio nebuvo jokio pykinimo,ar blogumo,bet kai pastojau su antruoju iškart supratau.Prasidėjo viskas su pirmaja diena.Pikino,vėmiau nuo visko ką į burną įdėdavau.Vėmiau ištisai pirmus 4 mėn,kol nepaguldė į ligoninę.Palašino lašelinių ir atsistatė organizmas,liepė gerti daug skysčių,valgyti daug žuvies,vaisių ir daržovių.Sakė vemsi ir toliau bet reikia daug vandens gerti.Nes mano ir vaikelio kraujo grupės skirtingos todėl ir vemiu,organizmas reguoja į neštumą kaip į antikūnį.
Atsakyti
4u.gif ir man dar ne kas g.gif ,vis dar pykina verysad.gif ,nu bet kaip nors istversiu.Visoms nestuke.gif sekmes thumbup.gif !!!!!!!
Atsakyti
mane baisiai pykino per abu nėštumus, kai pastojau antrą kartą vyliausi, kad gal nepykins, nes organizmas nebus dar to " nėštumo jausmo" pamiršęs, bet kur tau doh.gif
Sėkmės visoms nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
mane ir pykino, bet neperdaugiausiai ir neperilgai smile.gif pykinimo antrą nieštumo mėnesiuką, bet taip užvalgydavau konors, ar atsigerdavau ir praeidavo rolleyes.gif
va o dėl mėsos, tai tuo metu negalėjau pakest keptos mesos kvapo ir paskritai būt ten kur ją kepa, o jei dar prisvyla tai iš vis MIRTIS doh.gif
bet daba jau viskas praėjo ir niekas manęs nebepykina thumbup.gif [ na nebent tikrai kas nors nemalonaus blush2.gif ]

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2004 08 04, 12:29)
Mane pykino iki paskutines dienos. Vienintelis kas padedavo, tai BORJOMI mineralinis. Pabandyk. Turetu padeti. Nuo uzkandziavimu man irgi tik blogiau budavo. Ir mane pykindavo ne ryte, o nuo pietu iki miegelio.

sweikos moterytes:)))
esu jau 7 men. (32 sav.) ir jau savaite laiko labai skaudena galva, kartais jauciu ir pykinima. vakar lankiaus pas savo vietine ginekologe ir klausiau, ar tai budinga nesciai? deja, atsake, kad ne, ir kad taip neturi buti.
na, mano labai zemas spaudimas ir as visad jausdavau oro permainas.
gyd. patare apsilankyti pas terapeuta.
tad norejau paklaust, gal kuriai irgi panasus simptomai buvo tokiam laikotarpyje???
aciu
Atsakyti
mane pykinti nustojo lygiai kai suejo 11 savaiciu.
Atsakyti