Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Sveikinu Linute:) Labai linkiu kad ir nepykintu wink.gif

As va irgi savaitele kaip gyvenu su dziaugsmu ir jo "pranašumais". Mane pykina nuo ryto iki vakaro sad.gif Ryte ypatingai... bet laikausi nevemusi...tik tamsu akyse nuolat. O man truputi padeda apelsinu sultys... arba nuolat vandeni gurgsnoju.

Taciau niekas nepadeda nuo sukilusio rugstingumo, kuris ta pykinima dar labiau skatina :/
Atsakyti
Mane palyginit visai mazia pykino. Bet negaliu normaliai valyti dantu. Jau bandau visokias pastas, bet kai noriu kruopsciau isvalyti, tai ir pradeda tampyti. Tai nezinau, kaip man cia normaliia tuos dantukus issivalyti. O dabar dar protinis dygsta, tai reikia gi ten butinai pasveisti.
Atsakyti
Vargsyte, Orfi verysad.gif Tikekimes, tavo kancios greitai baigsis rolleyes.gif Mano mamai sake labiausiai padedavo juodos duonos gabalelis, gal ir tu pabandyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orfi @ 2007 05 29, 12:38)
Sveikinu Linute:) Labai linkiu kad ir nepykintu wink.gif

As va irgi savaitele kaip gyvenu su dziaugsmu ir jo "pranašumais". Mane pykina nuo ryto iki vakaro sad.gif Ryte ypatingai... bet laikausi nevemusi...tik tamsu akyse nuolat. O man truputi padeda apelsinu sultys... arba nuolat vandeni gurgsnoju.

Taciau niekas nepadeda nuo sukilusio rugstingumo, kuris ta pykinima dar labiau skatina :/

as tai ramuneliu arbatele geriu,tai nuima skrandzio skausmus,o siaip ir mane istisai pykina ir ryte nuo 6 val.ir visa diena ,vakara,tai va. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumm @ 2004 08 04, 10:15)
Gal pasidalinkit, kaip kovojate ar kovojote su toksikoze? Kaip gi nugalet ta pykinima?? Gal geret kokias arbatas, ar siaip zinot kokiu triuku?  rolleyes.gif

labukas,

o man labai gerai tik pramerkus akeles isgerti kefyro stikline, mazais gursniukais, o po to palengva keltis is lovytes. Daugiau niekas man nepadeda, viska isbandziau, o sitas variantas man geriausias nestuke.gif
O siaip labai gerai padeda buvimas sode ar kaime...tada visiskai nepykina, o vat miesto oras is karto paguldo i lovyte.
Atsakyti
QUOTE(nigrita @ 2004 08 05, 11:38)
Vienoms gali padėti kas nors, kitos vemia toliau negu mato ir niekas nepadeda.
Kai tik pradėdavo pykinti (visada rytais) valgydavau obluolį, džiuvėsį, sumuštą su sūriu, arbatos... Iš pradžių atrodo, kad vemsi, bet visada susigrūdi per prievartą ir savijauta tikrai pagerėdavo. Bet, sakau, veiksminga ne visoms smile.gif Sėkmės!!! thumbup.gif

o man tai ne, jei tik bandau ka per jega, tai ir eina viskas atgal...
bet siais arbatos su dziuvesiais tai jau labai stengiuos, o dar visai neblogai apelsinai padeda.
Atsakyti
Visoms kurias pykina linkiu stiprybes ir kantrybes. Mane pykino nuo 6 sav iki 14 sav. Pykino istisa diena, nevemiau bet tampydavo nuo menkiausio kvapo - siuksliu kibiro, neplautu indu, tualeto, saldytuvo, miesos, slapio grindim plauti skuduro, kvepalu. Valgyt galejau tik bulvinius patiekalus po nedaug ir saltibarscius. Numeciau 7kg. Nuo rugsties kilimo man padedavo pienas, tiesiog isgerdavau stikline ir praeidavo, aciu dievui nuo pieno nepykindavo thumbup.gif O kai supykindavo - gerdavai vandeny, daug vandens. Laikinai padedavo, bet trumpam smile.gif
Atsakyti
Man dabar 17 sav, eina ir vis dar tebepykina ir tebekrenta svoris... verysad.gif
Net nezinau, ar ilgai dar tesis... verysad.gif
Taip, kad bukim visos stiprios, juk del savo stebukliuku sitaip kankinames thumbup.gif
Atsakyti
Man dabar 7 savaitė, bet visai dar nepykina, tik kartais ryte toks šlykštus jausmas būna prieš pusryčiaujant. Na, bet papusryčiavus viskas pasitaiso ir iki kito ar net dar kito ryto jokių pykinimų. thumbup.gif
Atsakyti
Labux visoms 4u.gif O man irgi ne kas nei rytais nei vakarais,pykina ir net nzn,ka cia padarius ,kad nebepykintu.
Atsakyti
sveikos mergytes,man tai budavo sunku 5-10 savaiteles,pareinu is darbo i namus ir vemiu,sugalvojau,kad reikia aplinka pakeisti,tai ,kai iseinu pasivaikscioti i laukeli ar kur isvaziuoju,tai nepaprastai gera,bet veliau ir tai nepadejo,grizdavau nami ir i lova,savaitgaliai lovoj.pabandziau duoniukus valgyti ryte,tai net gera pasidarydavo.dabar jau gerejo,pataso,bet jau ne taip,ir energijos yra.duoniukus vis dar valgau lotuliukas.gif
Atsakyti
Net nzn g.gif ,bet pykina tai ziauriai,jau 2 men.vemiu beperstojo,o gydytojas sako ,kad tai nomalu,noriu ,kad greiciau viskas baigtusi verysad.gif verysad.gif verysad.gif Sako suvalgyk ka nors ke tik atsikelus ar sausaini ar duonos gabaleli,turetu padeti,bet ne man unsure.gif
Atsakyti