Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(cloudlet @ 2007 04 18, 19:07)
o mane nuolatos pykina  wacko.gif nezinau kiek laiko dar taip tversiu  unsure.gif

dar truputi pakentek mirksiukas.gif o jei tikrai labai blogai pasisakyk gyd

QUOTE(Taya @ 2007 05 02, 23:11)
rimtai ciobreliu negalima? O kokiu dar zoliu negalima, gal zinai. As tik siandien tesuzinojau, kad  nestuke.gif , tai puoliau viskuom dometis

sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 04 23, 18:55)
Mamytes, padekit, ar normalu jei vel pradejo pykint nestumo gale? g.gif iki gimdymo maziau nei menuo, o stai jau gal antra sav tampo skrandi.. pasakiau gydytojai, tai tik liepe daugiau vandens gert, bet nepadeda. Gal kas turit ziniu ar patirties siuo klausimu?

na ir man buvo panašiai, iki 22 savaitės ryte keldavausi su pykinimu ir užmigadavau su tuo pačiu... ir pabaigoje patampydavo.. nu ir ką viskas ok, turiu gražų ir sveiką klecką wub.gif
beje kurias labai tampo, man labai padėdavo vanduo su daug citrinos... nes visi džiuvesėliai ar baronkytės, tai atvirkščiai pykinimą sukeldavo doh.gif

oj kaip aš jums pavydžiu nestuke.gif mergaitės, jau tas jausmas koks malonus wub.gif
Atsakyti
Mane nuolatos pykina doh.gif ir diena ir nakti doh.gif
Tikiuosi, kad taip nebus visus 9 menesius lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai pykina jau kokia sav, nuo ryto iki vakaro, apetito visai nera.. schmoll.gif gal zinot kokiu vaistu nuo pykinimo?
Atsakyti
QUOTE(raminuliukas @ 2007 05 07, 15:49)
mane tai pykina jau kokia sav, nuo ryto iki vakaro, apetito visai nera..  schmoll.gif gal zinot kokiu vaistu nuo pykinimo?

Bandyk natūralias imbiero tabletes, arba Borjomi mineralinį, man labai padėdavo 4u.gif
Atsakyti
kai laukaiusi mane pykino nuo ryto..iki vakaro..ir dieną ir naktį unsure.gif taip 4 mėnesius vėmiau verysad.gif tada paguldė į ligoninę nes svoris tik krito ir sulašino vaistukų, tada ir baigėsi pykinimas bigsmile.gif kokia laimė...tada prasidėjo tkrasis nėštumo džiaugsmas bent jau man wub.gif
Atsakyti
mano zmona veme labai ypac ketvkirta menesi.
Atsakyti
sveikutes mane ir ziauriai pykina,o dar i paskaitas reikia eit tai ir sedziu vos ne su maseliu po suolu jei kartais kas g.gif
Atsakyti
Nu va kaip negerai, kuria spykina, ir kodel taip skirtingai. Matyt organizmui kas nors nepatinka. Manes ne karto nepykino. nors zinau atveju, kad buna per viena nestuma nepykina, o per kita jua pykina.
Atsakyti
QUOTE(raminuliukas @ 2007 05 07, 06:49)
mane tai pykina jau kokia sav, nuo ryto iki vakaro, apetito visai nera..  schmoll.gif gal zinot kokiu vaistu nuo pykinimo?

Manau,kad kiekviena mes atrandam kas padeda nuo pykinimo.Mineralinis vanduo,arba siaip vanduo su daug citrinos padejo,taip pat pomidorai,braskes.I visa kita maista negalejau ziureti.Dar saltibarsciai tiko:)
Atsakyti
oi..pamenu, kaip mane pradėjo pykinti apie 7 nėštumo savaitę..ir taip kasdien ant vonios krašto kabodavau....tik atiskeliu ir vemiu..ne tai kad pykindavo bet vemdavau, po kelsi kartus per dieną..niekas nepadėjo..po 4 mėnesių praėjo smile.gif
Papildyta:
mama mama vusus 9 men vėmė...nieko negalėjo valgyt, viską išvemdavo..gimiau sveikutėlė, mama priaugo 10kg. per nėštumą...viskas gerai..tik malonumas nekoks kai vemi..bet dėl vaikelio viską galima ištverti..tiesog vienom moterims vienaip kitoms kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 26 gegužės 2007 - 22:49
As nestuke.gif trecias menuo, bet man nei pykina, nei bloga, nei ka mirksiukas.gif Kartais suabejoju, ar tikrai laukiuosi wub.gif Bet gydytoja sake, kad tikrai 4u.gif
Atsakyti