Manes visai nepykina Gal negerai kas Tik pilva nuolat maudzia ir pastoviai noriu miego Dar darbe sedziu ir svajoju, kad kai tik grisiu, tuoj eisiu pamiegoti
QUOTE(philipuks @ 2007 03 16, 23:54)
Manes visai nepykina Gal negerai kas Tik pilva nuolat maudzia ir pastoviai noriu miego Dar darbe sedziu ir svajoju, kad kai tik grisiu, tuoj eisiu pamiegoti
viskas tau gerai gali visa nestuma ir nepykint, tuo tik dziaugtis turetum o del maudimo rasiau jau kitoje temeleje kad magnio b6 pagerk, arba tokie miltukai yra magnis diasporal
Pirmus tris mėnesius nei kartelio nevėmiau, jaučiausi labai gerai, o po to prasidėjo ... Nedažnai, bet ypač rytais įėjus į vonią nuo karščio ir dantų pastos kvapo pykint pradeda...
QUOTE(MAMA#1 @ 2007 03 17, 20:50)
Pirmus tris mėnesius nei kartelio nevėmiau, jaučiausi labai gerai, o po to prasidėjo ... Nedažnai, bet ypač rytais įėjus į vonią nuo karščio ir dantų pastos kvapo pykint pradeda...
as tai pirmais menesiais su visais pasaulio kvapais ir skoniais susipykus buvau dantis reikdavo valytis tai nevisada ir pavykdavo
o nuo karscio ir dabar man kojos tirpt tiesiog pradeda, tai as visada dabar duse maudausi atsidariusi duris, kad neprigaruotu tik ir nebutu per karsta
As tai dvi savaites pragulejau ligoninej, nes absoliuciai nieko negalejau valgyti, net nuo vandens vemdavau. 8 kg nukrito, atrodziau kaip vaiduoklis. Gulejau po lasalinem. Na, bet dabar jauciuosi puikiai, esu 21 savaite nescia, apetitas labai geras tik kartais vis dar suerzina kai kurie kvapai. Linkiu visoms sekmes ir stiprybes istverti visus nemalonumus.
QUOTE(Rita_M @ 2007 03 24, 02:53)
As tai dvi savaites pragulejau ligoninej, nes absoliuciai nieko negalejau valgyti, net nuo vandens vemdavau. 8 kg nukrito, atrodziau kaip vaiduoklis. Gulejau po lasalinem. Na, bet dabar jauciuosi puikiai, esu 21 savaite nescia, apetitas labai geras tik kartais vis dar suerzina kai kurie kvapai. Linkiu visoms sekmes ir stiprybes istverti visus nemalonumus.
na as irgi jauciuosi savo atvemusi... bet vis karts nuo karto negerumas uzeina... tai kvapas nepatiko, tai vel kas bet jau nebegyvenu apsikabinus klozeto
O mane tik pykina , is pradziu tik rytais, o dbar kiaura diena pykina-bet nevemiu, ir ne karto dar nevemiau
QUOTE(deine @ 2007 04 01, 18:56)
O mane tik pykina , is pradziu tik rytais, o dbar kiaura diena pykina-bet nevemiu, ir ne karto dar nevemiau
na man tas evmimo procesas toks baisus, kad net dabar oda siurpus prisiminus visa ta laikotarpi...
Na, mano pykinimai irgi jau praeitis Jau baigiu ir pamiršt, ką tai reiškia. O buvo tikrai baisu ir liūdna...Dieną naktį pykindavo nuo visko...Atsikeli vidury nakties ir -į WC. Kartais spėji, kartais ne Apie maistą net pagalvot negalėdavau..Bet, prisiskaičius vis dėl to nutariau, kad reikia užvalgyt dar neišlipus iš lovos. Padėjo Net naktį ant spintelės visada būdavo sūrių krekerių, galetų, juodos duonos. Prabundu, užkramtau ir truputį geriau būdavo. Nes jau gyvent bloga pasidarė Sukūdau tiek, kad jokios dietos manęs taip nebuvo nustekenusios. O dabar viskas tinka Jau skaičiuoju paskutines dieneles ir nuostabiai jaučiuosi
Sėkmės Jums visoms. Praeina tie dalykai, bet kartais taip apnuodija gyvenimą...Nors , kai pagalvoji, dėl ko visa tai-tai ne taip ir baisu. Viską galima iškęst dėl tų mažų stebuklėlių
Sėkmės Jums visoms. Praeina tie dalykai, bet kartais taip apnuodija gyvenimą...Nors , kai pagalvoji, dėl ko visa tai-tai ne taip ir baisu. Viską galima iškęst dėl tų mažų stebuklėlių
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 04 12, 21:58)
aš sąžiningai vėmiau kiekvieną vakarą iki 14 sav.
as irgi saziningai kasdien iki kokios 14sav pravemiau
bet ne tik vakarais