Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

o man jau 28 savaites... ir kad vemiau vakar vakare ir nakti.. bet itariu man bloguma jau issaukia rugstys, kurios eda labai labai ir didziulis lialis, kuri visa nakti siandien kojytem ir rankytem praminke mano skrandi,..smile.gif
o pradzioj pykino kaip pagal vadoveli mazdaug nuo 6 savaites iki 14..smile.gif
kartais kai didesnis nestumas supratau, kad gali pykinti jei kazka suvalgai, kas visai nepatinka leliukui biggrin.gif ,,
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 11 15, 07:53)
o man jau 28 savaites... ir kad vemiau vakar vakare ir nakti.. bet itariu man bloguma jau issaukia rugstys, kurios eda labai labai ir didziulis lialis, kuri visa nakti siandien kojytem ir rankytem praminke mano skrandi,..smile.gif
o pradzioj pykino kaip pagal vadoveli mazdaug nuo 6 savaites iki 14..smile.gif
kartais kai didesnis nestumas supratau, kad gali pykinti jei kazka suvalgai, kas visai nepatinka leliukui biggrin.gif ,,

O Dievuliau, tikiuosi manes iki 14 savaites jau nebepykins, nes nenoreciau per Kaledas istysusiu veidu prasedet kur nors kampelyje schmoll.gif ... Sugadintu visa svente! Man kaip tik po Kaledu ir turetu sueiti 14 savaiteliu....
O jau dabar jauciuosi tokia issikankinus. Ypac tampo nuo visokiu kvapu. Kur beeiciau pilna McDonalds, King Burgers, Pizza Hut ir panasiu restoraneliu, kuriu kvapai tiesiog zudo mane. Praeidama pro sali, tai praktiskai visada, kada esu lauke, kvepuoju per burna. O jei ne, tai iskarto apsivemciau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2006 11 14, 23:22)
Mane taip pat labai pykina... nerealiai pavargstu nuo to.
Su pirmu nestumu buvo taip pat, tai labai tikejausi kad si karta bus kitaip, bet ne...

O kiek tau savaiteliu?
Man jau kelinta diena ramiau, papykina, bet nebe taip ikyriai 4u.gif
Stipriausiai sleikstuliuka jauciau 6-8 sav., tikiuosi po truputi tas negerumas traukiasi is mano kiemo thumbup.gif
Atsakyti
ir pagal knygas ir man su antru pasitvirtino, kad dar useina pykinimas 9 savaite, o paskui dar gali buti ir 19 savaite... cia juk individualiai..
Atsakyti
Mane kankino pykinimas per pirmą neštumą ir dabar vėl kankina blink.gif Tik skirtumas tas,kad dabar ištysai pykina (ibet kuriuo paros metu). O per pirmą neštumą rečiau pykino. Užtenka tik pagalvoti apie kažkokį maistą ir žinau ar norėčiau jį suvalgyti ar supykins doh.gif
Dabar reikia Jūsų patarimo. Gydytoja išrašė vaistukų nuo pykinimo, bet informaciniame lapelyje parašyta, kad neščiom iki 3mėn ir vaikams NEGALIMA. Kam tikėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 15, 15:07)
O jau dabar jauciuosi tokia issikankinus. Ypac tampo nuo visokiu kvapu. Kur beeiciau pilna McDonalds, King Burgers, Pizza Hut ir panasiu restoraneliu, kuriu kvapai tiesiog zudo mane. Praeidama pro sali, tai praktiskai visada, kada esu lauke, kvepuoju per burna. O jei ne, tai iskarto apsivemciau... verysad.gif

As beveik visa nestuma praleidau Dubline, tai zinok ir mane nuo tu istaigu supykindavo nerealiai, bet Lietuvoj taip nera, nes kaip issiaiskinau, tai ten acta ant fri bulviu jie pilasi ir nuo jo tas kvapas baisus doh.gif , bet po 12 sav. man smirdejo, bet nepykindavo. Nuo pykinimo gal padetu imbiero tabletes?
Atsakyti
QUOTE(evelidu @ 2006 11 18, 23:09)
Mane kankino pykinimas per pirmą neštumą ir dabar vėl kankina blink.gif Tik skirtumas tas,kad dabar ištysai pykina (ibet kuriuo paros metu). O per pirmą neštumą rečiau pykino. Užtenka tik pagalvoti apie kažkokį maistą ir žinau ar norėčiau jį suvalgyti ar supykins doh.gif
Dabar reikia Jūsų patarimo. Gydytoja išrašė vaistukų nuo pykinimo, bet informaciniame lapelyje parašyta, kad neščiom iki 3mėn ir vaikams NEGALIMA.  Kam tikėti? g.gif

As pasikliauciau vis tik informaciniame lapelyje kas parasyta.... arba dar pasitarciau su vaistininke ka daryti tokioje situacijoje.

QUOTE(baibokiukas @ 2006 11 18, 23:46)
As beveik visa nestuma praleidau Dubline, tai zinok ir mane nuo tu istaigu supykindavo nerealiai, bet Lietuvoj taip nera, nes kaip issiaiskinau, tai ten acta ant fri bulviu jie pilasi ir nuo jo tas kvapas baisus  doh.gif , bet po 12 sav. man smirdejo, bet nepykindavo. Nuo pykinimo gal padetu imbiero tabletes?

As pradzioje nestumo geriau vitaminus nesciosioms, kuriuose buvo imbiero ir metos, tipo, kad apmazina pykinima.....
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2006 11 18, 20:46)
As beveik visa nestuma praleidau Dubline, tai zinok ir mane nuo tu istaigu supykindavo nerealiai, bet Lietuvoj taip nera, nes kaip issiaiskinau, tai ten acta ant fri bulviu jie pilasi ir nuo jo tas kvapas baisus  doh.gif , bet po 12 sav. man smirdejo, bet nepykindavo. Nuo pykinimo gal padetu imbiero tabletes?

Na gal ir reiks pabandyti. Bet vis tikiuosi, kad jau greitai man tas praeis. Jau menesi sitiap prasikankinau, o uz 3 savaiciu bus 3 menesiukai, tai gal jau pageres pries sventes, ir nereikes jokios medicinos naudoti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 20, 14:01)
Na gal ir reiks pabandyti. Bet vis tikiuosi, kad jau greitai man tas praeis. Jau menesi sitiap prasikankinau, o uz 3 savaiciu bus 3 menesiukai, tai gal jau pageres pries sventes, ir nereikes jokios medicinos naudoti... tongue.gif

zinoma, kad taip... jei gali pakenteti tai kam papildomai kazka vartoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas busimoms mamytesm, kantrybes jums mirksiukas.gif
o mane tai pykino nuo bet kokiu vitaminu nieko negalejau gerti geriu ir po savaites pykina, nebegrdavau ir po savaites praeidavo pykinimas, tai gal ir i jusu kam nors taip yra, gal pykina ne nuo nestumo o nuo vitaminu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonze @ 2006 11 24, 14:52)
labukas busimoms mamytesm, kantrybes jums mirksiukas.gif
o mane tai pykino nuo bet kokiu vitaminu nieko negalejau gerti geriu ir po savaites pykina, nebegrdavau ir po savaites praeidavo pykinimas, tai gal ir i jusu kam nors taip yra, gal pykina ne nuo nestumo o nuo vitaminu g.gif

Mane tai tikrai ne nuo vitaminu. Mane pykina, kai noriu valgyti, arba kai uzeina stiprus skrandzio skausmai. Na bet nebe daug liko kenteti.... tikiuosi wub.gif
Atsakyti
man pasiseke, isvis nepykino. gydytoja labai juokesi, kai as pas ja 18 savaite atejusi, paklausiau, kada gi prasides pykinimas ax.gif uztad apetitas dingo be pedsaku tuo laiku, tik dabar po biski grizta.
Atsakyti