Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

siaubelis, kaip bloga, skrandį atrodo lyg kas draskytų ir kiaurą dieną be paliovos pykina, bet nevemiu, as dar taip kankinuos ne pilna savaite, bet zinokit jau su asarom keliuosi, nebepakeliama darosi, vaziuosiu pas gydytoją siandien, prasysiu kokiu homeopatinių ar dar kokių vaistų, o jie padeda? nes nei dirbt negaliu, nei namuose ką daryt, sėdi ir kankiniesi, ką daryt? nes net perteikt sunku kaip skauda ir kaip bloga, vis atrodo, kad va tuoj tuoj vemsi, seilės kaupiasi, nu bet nevimdo, išdandžiau ir arbatas ir grifruktus ir javainius ir sūresnius produktus, tai dar kol valgiau javaini, tai dar dar, tik sustojai ir vel, o kad negaliu daugiau ir pavalgyl, tuoj atrodo, kad persivalgius, tai dar blogiau darosi, mums dar tik 6 savaite
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2006 10 06, 08:32)
siaubelis, kaip bloga, skrandį atrodo lyg kas draskytų ir kiaurą dieną be paliovos pykina, bet nevemiu, as dar taip kankinuos ne pilna savaite, bet zinokit jau su asarom keliuosi, nebepakeliama darosi, vaziuosiu pas gydytoją siandien, prasysiu kokiu homeopatinių ar dar kokių vaistų, o jie padeda? nes nei dirbt negaliu, nei namuose ką daryt, sėdi ir kankiniesi, ką daryt? nes net perteikt sunku kaip skauda ir kaip bloga, vis atrodo, kad va tuoj tuoj vemsi, seilės kaupiasi, nu bet nevimdo, išdandžiau ir arbatas ir grifruktus ir javainius ir sūresnius produktus, tai dar kol valgiau javaini, tai dar dar, tik sustojai ir vel, o kad negaliu daugiau ir pavalgyl, tuoj atrodo, kad persivalgius, tai dar blogiau darosi, mums dar tik 6 savaite

Ojojoj kaip aš tave suprantu 4u.gif Aš jau 9sav taip gyvenu, į imbierą net pažiūrėt negaliu, o ir šiaip, neišsirenku ką norėčiau valgyt, kol kas dar "ant nieko netraukia" doh.gif
Nuo visko apie ką tik pagalvoju tik pykina wacko.gif , o be to jau savaitėlė, kaip maždauk kas antrą dienelę savo pusryčius atiduodu klozetui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 10 spalio 2006 - 13:25
Laukiuosi jau aštuntą savaitę, ir jau geras 6savaites kankinuosi su siaubingu pykinimu(o jis ne tik rytinis, bet visą parą trunkantis).. betkoks kvapas sukelia vėmimą, net mintis apie kvapą.. absoliučiai visą suvalgyta maistą ar išgertą skysti po keliu minučių pašalinu labai nemaloniu būdu.. numečiau jau tris kilogramus(lyg daugokai).. Gydytoja rekomendavo imbiero tabletes, bet lyg nepadeda.. Į maistą žiūrėt negaliu visiškai, o tuo labiau gaminti.. per diena koki 30 kartu kaip minimum begu pavemt, nes visvien bandau į save bent po keletą kąsnelių maisto sukišt (juk mažių reik pamaitint kaipnors).. nors tiesa, baisiausia, kad visus vitaminus ir folinę rugštį išvemiu.. sad.gif Pirmo nėštumo metu nebuvo nieko panašaus.. o dabar.. doh.gif
Atsakyti
bet kaip tu taip isvis gyveni taip bevemdama, o kaip darbas? buvau pas gydytoją, pirmą kart išrašytų vaistų išvis organizmas netoleruoja, vimdo nuo tu kramtomų Frutin tablečių, dabar kitų išrašė, gal visai nieko tas Malox, rūgštys lyg nekankina, bet skrandžio skausmai neatkartojami, as tik galvoju kaip iki to gimdymo pratraukti, dar nepaminėjau, kad migdo visas 24 valandas, o su maistu išvis patyliu, protas nebeišneša ko norėčiau suvalgyti, įdomu kiek visa tai truks? gal kas žinote?
Atsakyti
Kankinausi ir aš su pykinimu, bet pasiskundžiau savo gydytojai, ji mane norėjo guldyti į ligoninę, bet aš apsisprendžiau eiti į dieninį Mažylio skyrelį, ten jau antra diena sulašina lašelinę, kolkas jaučiuosiu geriau, žiūrėsiu gal visai padės ax.gif Imbieras man nepadėjo nes ne taip jį vartojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2006 10 12, 09:08)
bet kaip tu taip isvis gyveni taip bevemdama, o kaip darbas? buvau pas gydytoją, pirmą kart išrašytų vaistų išvis organizmas netoleruoja, vimdo nuo tu kramtomų Frutin tablečių, dabar kitų išrašė, gal visai nieko tas Malox, rūgštys lyg nekankina, bet skrandžio skausmai neatkartojami, as tik galvoju kaip iki to gimdymo pratraukti, dar nepaminėjau, kad migdo visas 24 valandas, o su maistu išvis patyliu, protas nebeišneša ko norėčiau suvalgyti, įdomu kiek visa tai truks? gal kas žinote?

teoriškai tai turėtų trukti, kol placenta pradės pati vaikiui hormonus gamint.. kazhkur iki 14 savaitės.. Bet vienom pasibaigia greičiau, kitom lėčiau.. Visos mes skirtingos, ir leliai musu skirtingi, tai skirtingai ir užtrunkam.. aš paskutines dvi dienas jau jaučiuosi geriau.. smile.gif

o ten dėl klausimo apie darba, tai aš nedirbu.. auginu pirmagimę savo.. pernai bandžiau grįžt į darbą, bet po mėnesio supratau, kad man dabar dukrytės, o ir jai manęs labiau reikia, nei kažkokių darbų.. tai darbą mečiau.. o šiemet tai tik truputėlį mokausi, tai į paskaitas eidama nevalgau nieko ir šeip ne taip išbūnu smile.gif

taigi, stiprybės ir tau, viskas pasibaigs.. smile.gif
Atsakyti
skaiciau, kad tu vaikuciai , kuriu mamytes vemia nestumo metu..pagimdo sveikuteli vaikiuka , tikiuosi, nes pati kankinausi iki 18 savaites g.gif 2.gif
Atsakyti
Mane irgi pykina, antra savaitė biuliotenį turiu... verysad.gif Negaliu, jei nepusryčiai, tai vakarienė lauk lipa.... sad.gif O jei nevemi tai tampo vistiek per dieną po kelis kartus, ir seilės tos upeliais teka... Uch šlykštoka....Greičiau jau visa tai kaip nors praeitų... g.gif
Atsakyti
Vargšiukė... Mane irgi labai pykin pradžioje, viską išvemdavau. Nepadėjo jokie vaistai, jokios imbiero tabletės ir pan. Truputį pataisė savaitė nedarbingumo ir lašinami skysčiai. Bet vis tiek, teko prakentėti tas 14 sav., po to kartais dar pavemdavau, jei neatsargiai dantis valydavausi.
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2004 08 04, 12:29)
Mane pykino iki paskutines dienos. Vienintelis kas padedavo, tai BORJOMI mineralinis. Pabandyk. Turetu padeti. Nuo uzkandziavimu man irgi tik blogiau budavo. Ir mane pykindavo ne ryte, o nuo pietu iki miegelio.

O mano gydytoja neleido gazuotu isvis gerti... tai ir vemiu pastoviai... tai ryte, tai vakare, tai per pietus. buna kad istisa diena jei niekur eit nereikia taip ir pravargstu: lova - klozetas - lova verysad.gif
Atsakyti
Man pykinimas baigesi 18 savaiciu, nors ir dabar kartais buna uzeina sleikstulys jei suvalgau ka nors, kas nepatinka mano organizmui. Taigi laikykites kaip nors, pykinimas vis vien su laiku praeis 4u.gif
Atsakyti
Labas,
si ryt biski nesupratau.. ryte baisiausiai supykino.. taip kaip pacioj pradzioje nestumo... paskui isgeriau arbatos uzkandau sedau i masina ir pakeliui i darba jau galvojau stoti nes bus shakes....
darbe pykina jau zymiai maziau, ale kazkas tai ne taip..

kas cia gali buti kai jau toks nemazas nestumas?
siek tiek baugina, nes paskutini karta taip buvo kai buvo kokia 14 savaiciu..
leliukas juda pilvelyje ir atrodo viskas ok..
Atsakyti