Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Kai jau pykino (o vis dar pykina, nors jau ketvirtas mėnuo baigiasi) nelabai kas padėjo iš kitų nestuke.gif pasiūlytų dalykų, matyt kiekvienam organizmui patinka ar nepatinka skirtingi dalykai ax.gif visai nepadėjo imbieriniai sausainukai, obuolių valgymas ar negazuotas vanduo, nors daug kas rašė kad kažkiek palengvina. Kas padėjo - pirmas pykinimo savaites gyvenau beveik tik juoda duona cry.gif ypač neblogai būdavo tokia su džiovintais vaisiais, nes skani smile.gif kažkiek tiko sūrūs krekeriai ( bet visas maistas tikdavo tik po savaitę ar pan., vėliau jau nebepadėdavo, ieškodavau kažko naujo), greifurtai, apelsinai, rugščios sriubos blush2.gif ir bulvių patiekalai (na, čia jau "gerumo valandėlėmis" kai išvis norisi valgyti), nes šiaip apetito nebuvo, nors priversta būti perdirbimo mašina, nes kramtant pykina mažiau blink.gif o garantuotai pykindavo jei tekdavo ryte nevalgius keltis nors trumpam, jei ryte nevalgius dar išgerdavau vandens ir ypač baisus dalykas - dantų pasta blink.gif blink.gif
Linkiu, kad tai kuo greičiau praeitų ir džiaugtumėtės savo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
oi, mane irgi ta beda labai kankina. daznai nevemiu, bet visa diena vaikstau persikreipus, nes siaubingai pykina. ir nelabai kas padeda dar pries savaite gerai pavalgydavau ir praeidavo bent kuriam laikui, o dabar jau nei skysciai, nei maistas... tiesiog pastoviai stovi kazkas skrandyje... ir, kaip suprantu, nieko cia nepdarysiu, teks islaukt. darbe sedet aisku labai sunku, ir namie nieko jau padaryt nesugebu. vat taip... verysad.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas gydytoją, ji pasiūlė savaitei gultis į ligoninę. Manau, kad taip ir padarysiu. Nors šiaip su nuolatine savo busena jau kaip ir apsipratau; darbe vos vos išsėdžiu, prisikrovus pilną stalčių visokių kramtomų niekniekių, bet va su skysčiais problemos. Nelimpa nei vanduo, nei arbatos jokios.. Bijau, kad tai nepakenktų mūsų lialiui.
Kantrybės mumi visoms!
Atsakyti
Sveikutės.
Užjaučiu dėl pykinimo- paguodos tik tiek, kad greitai viskas pasimiršta, bet kai atsargiai pagalvoju apie antrą vaikiuką, tai labiausiai bijau to pykinimo periodo ax.gif
Mano patirtis tokia- pravėmiau ištisus du mėnesius, visa laimė tik, kad vemdavau vakarais, tai atidirbu, parlekiu namo- ir į lovą prie bliūdo cry.gif Dabar atrodo juokinga, bet tuo momentu tai tikrai buvo ne kas. O paskui viskas stebuklingai nutolo. Man nepadėjo niekas- tiesiog reikėjo pralaukti ir tiek.
O dabar neseniai forume užtikau nėštukes šnekant apie homeopatinius lašiukus nuo vėmimo- taip tiksliai ir nežinau, kokie jie, bet gal pabandykit vaistinėse paieškoti g.gif
Sėkmės jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Mane pykino ištisą parą, apie maistą negalėjau net pagalvot, ir jei ką suvalgydavau, viskas atsidurdavo...
Gėriau imbiero tabletes (veiksmingos buvo kelias dienas),o paskui gydytoja patarė tiesiog dažniau kažką kramtyt, ir žinokit suveikė.
Pykina ir dabar, tik nevemiu...tfu tfu tfu...
Atsakyti
Skaiciau laikrastije, kad melisos arbata padeda nuo pikinimo ir vemimo. Isbandykit 4u.gif Receptas:pora lapeliu melisos uzplikyt verdanciu vandeniu, palaikyt keleta min. O tada, SKANAUS smile.gif ( galima ir pekeliuose nusipirkt )
Atsakyti
Mane pykino nuo antro men pradzios iki ketvirto pabaigos, taigi, tris menesius. Vemdavau 3-5kartus per diena. Padejo valgymas daznai po truputi, bet tik ne saldumynus, o ka nors is rimtuju patiekalu. O rytais tai niekaip neissigelbedavau. Vanduo - negerai, kolege moke ka nors sauso pagrauzt vos nubudus, bet nesigaudavo. Gerai, kad bent po triju men praejo, nes gyd sake, kad kitom visa nestuma nenustoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 15 spalio 2005 - 22:04
man irgi padeda tos kietos sausos barankos biggrin.gif o nuo skysčių kažko labai pykina(ypač arbatų) unsure.gif dar pastebėjau atradimą- po valgio kai pradeda pykinti greitai suvalgau obuolį, nulupu odeles- nerealiai padeda thumbup.gif to atradimo dėka galiu grįžti į darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2005 10 26, 23:01)
man irgi padeda tos kietos sausos barankos biggrin.gif  o nuo skysčių kažko labai pykina(ypač arbatų) unsure.gif dar pastebėjau atradimą- po valgio kai pradeda pykinti greitai suvalgau obuolį, nulupu odeles- nerealiai padeda  thumbup.gif  to atradimo dėka galiu grįžti į darbą smile.gif

Man tai geriausiai padėdavo tik jodą duoną ,reikėjo nekeltis iš lovos o tiesiog gulėdama suvalgiti arba palaikiti po liėžuvių gabaliuką vilniau duonos,patikėkit labai padėda thumbup.gif
Atsakyti
o as noreciau pasakyti, kad man niekas nepadedavo. Ir pykindavo mane,
nuo 14. 00 iki velaus vakaro. Ryte budavau zvali, o po pietu tai tampydavo. Buvo labai sunku. Dabar lyg ir praejo.
Atsakyti
su pirmu vaiku pykino iki pat gimdymo,niekas negelbejo:(dabar laukiuosi antro vaikelio jau virs desimties savaiciu,bet pykinti pradejo tik kazkur nuo 8 savaites,bandau gelbetis nuo to obuoliais,ir metine guma,niu kartais padeda smile.gif
Atsakyti
user posted image
Uzjauciu nuosirdziai, nors nesu patyrusi tokiu dalyku. Tiesa pradzia buvo sunki, visa menesi nieko nevalgiau, net gert negalejau, tik gulejau, o kai reikedavo kur eiti - sliauzdavau. Padejo tik laselines, kurios mane "maitino" tris menesius, o paskui viskas susitvarke. Linkiu ir jums viso ko geriausio biggrin.gif .
Atsakyti