aš patarčiau iš pat ryto pagerti mineralinio, o po pusryčių truputi pagulėti. jei yra galimybė - bendrai po valgio
Man pykinimą slopindavo jogurto pusė stiklinės, nuo vandens iš karto bėgdavau į WC... Kiekvienai labai individualiai, mėgink keisti maistą kai pykina, kažko paragauti, gal atrasi tai, kas tau labiausiai tiks. Sekmės! Būk stipri Žinau, kaip nemalonu ir sunku...
mane gelbėdavo juoda arbata be cukraus ir imbieriniai sausainiai
O man negelbėjo niekas Vėmiau po porą kart per dieną, ypatingai sunkia būdavo rytais Ir taip iki 5 mėnesių Jau norėjo į ligoninę guldyt, jei ilgiau taip tęsis, bet praėjo.
Čia matyt nuo organizmo priklauso. Man su abiem taip buvo, užtat dabar ir labai labai noriu kad testas parodytu 2 juostikes, bet tuo pačiu ir bijau, nes įtariu, kad vėl ištisiniai vėmimai ir pykinimai bus.
Čia matyt nuo organizmo priklauso. Man su abiem taip buvo, užtat dabar ir labai labai noriu kad testas parodytu 2 juostikes, bet tuo pačiu ir bijau, nes įtariu, kad vėl ištisiniai vėmimai ir pykinimai bus.
as taip pat kazkur skaiciau, kad imbieras turetu padeti, nusipirkau zalios arbatos su imbieru.. viena karta isgeriau, o daugiau net i pakeli negaliu paziureti stengiuos kuo labiau uzsiimti, ka nors veikti, kad tik laikas greiciau eitu..
O man gydytoja sake jei labai pykins tai kazkokiu tableciu israsys,bet as isgyvenau ir be ju,tik nezinau kas per tabletes,pasiteirauk pas savo gydytoja.
QUOTE(enola @ 2005 10 07, 17:41)
Smagu ksida kad jum viskas gerai baigesi! o kaip spaudimas, ar po nestumo jis taipat buvo aukstas? jei taip tai kaip ji numusei? tikiuosi ir man tinimas praeis,nes jau sakiau nusipjausiu tas kojas!
labutis, po nėštumo mano spaudimas normalus, nes visada būdavo normalus. visos mano bėdos pasibaigė kai pagimdžiau mažylį(darė cezarį). dėl kojų tinimo, tai bandyk gulėti jas pakėlus(ką nors pasidėk po kojomis ir miegok. kai tik priguli, taip iš kart pakelk kojas), aš kai ligoninėj gulėjau man taip liepė daryt. ir dar, pasistenk kuo mažiau druskos vartot, jei išeina tai kol atsileis tinimas iš vis atsisakyk, kad inkstai neapsikrautų.. galvok, kad viskas bus gerai, pamatysi ir pasitaisys.
Mane tai pykino su abiem. kai pirmo laukiausi tai vemdavau, bet ne kiekviena diena, o su dukra per diena po 5-6 kartus, pastovus pykinimo jausmas, ir taip iki 5 menesiu, nors ir po to karts nuo karto dar supykindavo. Man truputi padedavo mineralinis vanduo borzomis, gydytoja siule metu arbata gert, bet man ji Uzjauciu visas kurioms taip yra, bet.......guodzia tik tai tai, kad tai laikina
daktare sake, kad padeda sukrimsti kelis migdolu riesutus, na gal ir padeda pora dieneliu kai buvo uzejes pykinimas bandziau.
taip pat girdejau kad apramina juoda arbata su citrina
taip pat girdejau kad apramina juoda arbata su citrina
Na man tai tikrai niekas nepadedavo, pirmi keturi menesiai buvo labai sunkus, nieko negaledavau valgyti ir gerti, vemdavau po 5-8 kartus per diena, svoris krito, o apie pastovius pakramsnojimus negaledavau net pagalvoti, zmones sakydavo, kad tik prabudus nelipciau is lovos, o sukramtyciau koki sausainuka, bet ka daryti kai prabundi nuo to, kad jau viskas kyla ir galvoji kaip cia iki Wc suspeti
Todel mano gydytoja pasiule gultis i ligonine. Po pirmos dienos, pasijutau tikrai geriau, o po savaites laseliniu viskas susitvarke , na tik rankos nuo adatu buvo melynos, bet daugiau nebevemiau
Manau, jei tikrai blogai jautiesi, paprasyk savo daktares siuntimo i ligonine. Sekmes
Todel mano gydytoja pasiule gultis i ligonine. Po pirmos dienos, pasijutau tikrai geriau, o po savaites laseliniu viskas susitvarke , na tik rankos nuo adatu buvo melynos, bet daugiau nebevemiau
Manau, jei tikrai blogai jautiesi, paprasyk savo daktares siuntimo i ligonine. Sekmes
Na aš šiaip net vaduojuos su tuo pykinimu visą laik ką nors kramsnodama, va pavyzdžiui vieną obuolį valgau kokią valandą Aišku, tenka ir tuliką pagąsdint Tikiuosi greit praeis
QUOTE(Notė @ 2005 10 13, 16:58)
Na aš šiaip net vaduojuos su tuo pykinimu visą laik ką nors kramsnodama, va pavyzdžiui vieną obuolį valgau kokią valandą Aišku, tenka ir tuliką pagąsdint Tikiuosi greit praeis
Linkiu sekmes ir geros sveikatytes